Kızlar çay hazır hadi buyurun pastamızda var
oyy oyy oyyyyy süpersin yaniide hani olmuyor bu doğum kilolarını vermem lazım kaydirigubbakcemile2
acıktımmmmm:)
teyzesi biz daha çok miniğiz 3 ay 6 günlükaminnnncnmm hepimizin çocuğuna sağlık uzun ömür versinn
ay daha çook küçükmüş ALLAH bağışlasın. nasılda tatlıdır şimdi.miss gibide kokuyordur.memleketin neresi,nerde oturuyorsun.bebişi öp benim yerime.bol bolda emzir
ya kurs cıkmıstı eşime.. Mecbur o gun orda kalmak zorunda kalmıstık,önceden arayıp yer aramıstık ama bır tek orası bostu.. Tek bayan endım ya odadan cıkamıyodum artık.. En sonunda atladık eşimle konaktakı mısafırhaneye gıttık,eşiniz olmasa zor dedıler ama benım sayemde orada kaldık :) kurs dönemıydı co kurıyer oldugundan yer vermıyolardı ama ıste bende oluca Allah razı olsun verdıler.. Gazıemırde gezılcek yer yok gercekten ama bornova foruma gıttık,ıkea ya gıttık,karsıyaka off az bucuk memleketım sayılır zaten vapurla gecıp oraları gezdık.. 20 gundu az deıl sıkıldıgımızda oldu:) ama sımdı özluyoruz.. Alsancak kemeraltı...
öyle ama o gelinliği giymek kadar güzel bir şey olamaz, kendi istediğin ve kendine ait olanını giymek..Allahım herkese nasip etsin...
bebeğin de hayırlı olsun canım, öyle anne olmak çoooook zor ,bünyenden kaynaklı olabilir ,benim mesela acı ağrı eşiğim dar ,hemen acıyı hissederimm:)) eşim bana öyle diyor ,yani zor napcan ,ama acılar mutlaka geçer ve iyiki dersin ,,canım biz de 3 yıl daha izmirdeyiz ve sırf anneme yakın olsun diye yakınına taşınacağız sırf bu yüzden ,bebeğim olursa elim ayağım olur anneciiiiim diye..bizi büyüttü torunlarını da büyütüyoo annelerimiz :)) onlar olmasaa ne olurduk ki biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?