Asker Eşleri

oyy oyy oyyyyy süpersin yaniide hani olmuyor bu doğum kilolarını vermem lazım kaydirigubbakcemile2

acıktımmmmm:)

doğum kilolarını bebişini emziriyorsan çabuk verirsin.emzirmiyorsan karbonhidrat diyeti var diyet bölümünde sanırım gir bak belki sanada uyar. o topiktekiler güzel kilo vermişler.

teyzesi biz daha çok miniğiz 3 ay 6 günlük aminnnncnmm hepimizin çocuğuna sağlık uzun ömür versinn

ay daha çook küçükmüş ALLAH bağışlasın. nasılda tatlıdır şimdi.miss gibide kokuyordur.memleketin neresi,nerde oturuyorsun.bebişi öp benim yerime.bol bolda emzir

hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyorum ,ama sütüm temelli biter diye rejim yapamıyırum,sadece plates yapıyorumhihoyyyt

slm kıslarr ben deldim....
kocemi maça göndertttiiiiim,kendime de hazır çorba yaptım sıcak sıcak içip kk da takılayım acık ::))

ay daha çook küçükmüş ALLAH bağışlasın. nasılda tatlıdır şimdi.miss gibide kokuyordur.memleketin neresi,nerde oturuyorsun.bebişi öp benim yerime.bol bolda emzir

evet daha çok miniğizz önümüzde çok uzun yollar var teyzesi:) ahhh çook dadluda bir felaket tam kucakcı ve bana acaip bağlı ben başından kaybolayim kıyamet kopuo,bakalım ne zaman rahat ettircek beni..

çanakkaleliyim ben ama istanbul kilyosda oturuyorum mayıstada tayinimiz var bakalım beklemedeyiz..sen nerelisin cnm

ay canım beniiim ,forum evet çok güzel ancak izmirin suni güzelliklerinden birkaç yeri ,doğal güzellikleri görmek lazım esas..inş yine gelir dolaşırsnız canım...

oy yerim onu ben yaa..::) annişiiii....Allah bağışlasın darısı biz olmayanlara inş..........çok da sallama kıss alışır ama yalnızsan yapacak bişi de yok giibii...

buarada düğün resmin çok hoşşş..

meliscim çoook saol ..aminnnnnnn Allahım isteyen herkese versin inşallah... sorma cnm kutay zor bir doğumla oldu ve uzun bir süre küvezde kaldı ben 3 saatte bir emzirmeye gidiyordum ve o dönem hasretle emzirme saatlerimiz 1.5 saat geçiyordu ve çok alıştı benim kokuma şimdide bensiz durmuyor ,ama bazen tuvalete gidecek zaman bulamıyorum çıldırmıyor değilimdelikafadulden aynen birde yalnızım neiseki annem geldi şimdi hızır gibi yetişti rahatladım:))

gelinlik icinde saol cnm şimdi sandıkta eskiyor:)

öyle ama o gelinliği giymek kadar güzel bir şey olamaz, kendi istediğin ve kendine ait olanını giymek..Allahım herkese nasip etsin...

bebeğin de hayırlı olsun canım, öyle anne olmak çoooook zor ,bünyenden kaynaklı olabilir ,benim mesela acı ağrı eşiğim dar ,hemen acıyı hissederimm:)) eşim bana öyle diyor ,yani zor napcan ,ama acılar mutlaka geçer ve iyiki dersin ,,canım biz de 3 yıl daha izmirdeyiz ve sırf anneme yakın olsun diye yakınına taşınacağız sırf bu yüzden ,bebeğim olursa elim ayağım olur anneciiiiim diye..bizi büyüttü torunlarını da büyütüyoo annelerimiz :)) onlar olmasaa ne olurduk ki biz...

tabikide cnm o gün unutulmaz helede o gelinliği çizip yaptırdığım dikimini heyecanla yaşadığım günler bambaşkaydı

çook saol cnm,kutayım benim hayatım canım kanım ,her anne gibi yawruma aşığım...ama benim doğuma kadar herşeyim normaldi doktorların hatası yüzünden küveze alındı suyum geldikten 20 saat sonra beni doğuma aldılar ki artık bebeğimin kalbi atışları düşmüş ve kendi kakasını yediği için solunum yolları tıkanmıştı,benim açımdan da spiral oldum vücudum uyuşmadı yanii canlı canlı hissederek kesildim diyebilirim...neisee sonucunda dünyalar tatlısı bir evladım var o herşeyi unutmamı sağlıyor.

çook şükür doğumdan bu yana annem sürekli geliyor yakın olmamız iyi ama mayısta tayinimiz çıkınca benim icin baya zorlaşacak çünkü kutay daha çok küçük,napalım Allahım yardımcımız olur inşallahh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…