hmm ..benim kocem hava sınıf okulunda :))) bak canım siizin orayı bilmiyorum ama ,havacıların lojmanları daha iyi imiş...ben gittiğim arkdaşlarıma soruyorum nasıl diye ,herkes gidip geliyor birbirine :..hayırlısı şekerim...bizim de burda 3 yılımız var sonra şark var oooooohhooo:smiley-cool::smiley-cool:
valla burda yok ya bir defa geldiler sonra kayboldular herkes tıs pıs sıkıcı burası allah düşürmesin kimseyi...bizim daha çok herhalde bu yıl geldik buraya..
hmm ..benim kocem hava sınıf okulunda :))) bak canım siizin orayı bilmiyorum ama ,havacıların lojmanları daha iyi imiş...ben gittiğim arkdaşlarıma soruyorum nasıl diye ,herkes gidip geliyor birbirine :..hayırlısı şekerim...bizim de burda 3 yılımız var sonra şark var oooooohhooo:smiley-cool::smiley-cool:
geleyim bilecik e de :))))) uçan halımlaaaaaaaa
gaziemirde mi kaldınız ,yeni evlendiğin aylarda ? ..gaziemir çok aşağıda kalıyor ,güzelim izmir denmez oraya bakmakla ,orası şehir dışı yaa gaziemir denince akla hemen havaalanı ve asker gelir burada :)))))) ama balçova ,güzelbahçe ,konak ki merkez biliyrosun , karşıyaka bostanlı bornova güzeldir yaa ,,en çokkkk karşıyakamı seviom yaa başka güzel memleketim benim ....delikafadulden
hosgeldın kutaylıncım...
hoşgeldin kutaylin.
saol canım ıyıyım,eşimle buluscamda süslenıyordumhoşbulduk cnm nasılsın ?
Kızlar çay hazır hadi buyurun pastamızda var
Allah bagıslasın kutaylıncım..Ayy tam ısırmalık kadar olmuş...Hadi ben kacıyorum kızlar..
Eşim cıkmak üzere...:asigim:
Sızlerı sevıyorum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?