Asker Eşleri

valla gelin kızzz.. 4 saat sürüyoo..Haftasonu mısafırım olunn...

ınsallah canım..
Benım yolum kasım ayında düşmüştü izmire gaziemire,hatta gaziemırdekı mapus yasamıdan konakta kalmıstık.. saray gıbı gelmıstı..

gaziemirde mi kaldınız ,yeni evlendiğin aylarda ? ..gaziemir çok aşağıda kalıyor ,güzelim izmir denmez oraya bakmakla ,orası şehir dışı yaa gaziemir denince akla hemen havaalanı ve asker gelir burada :)))))) ama balçova ,güzelbahçe ,konak ki merkez biliyrosun , karşıyaka bostanlı bornova güzeldir yaa ,,en çokkkk karşıyakamı seviom yaa başka güzel memleketim benim ....delikafadulden

askerlik bu bellimi olur. kıbrıstaki komşumla buradada beraberiz. tokattaki aynı apartmandaki komşumlada kıbrısta beraberdik.

ya kurs cıkmıstı eşime.. Mecbur o gun orda kalmak zorunda kalmıstık,önceden arayıp yer aramıstık ama bır tek orası bostu.. Tek bayan endım ya odadan cıkamıyodum artık.. En sonunda atladık eşimle konaktakı mısafırhaneye gıttık,eşiniz olmasa zor dedıler ama benım sayemde orada kaldık :) kurs dönemıydı co kurıyer oldugundan yer vermıyolardı ama ıste bende oluca Allah razı olsun verdıler.. Gazıemırde gezılcek yer yok gercekten ama bornova foruma gıttık,ıkea ya gıttık,karsıyaka off az bucuk memleketım sayılır zaten vapurla gecıp oraları gezdık.. 20 gundu az deıl sıkıldıgımızda oldu:) ama sımdı özluyoruz.. Alsancak kemeraltı...

merhaba bayanlar,bebişimi uyuttum attım kendimi buraya:) bayadır yoktum eşim bugün nöbetçi olunca yemek derdimde yook bir bakınayim dedim..

oyy ne güsell aman geç kalma o zaman:)şimdiden iyi gezmeler size
sorma cnm bizim yaramazın huysuzluğu üzerinde bugün,anca gelebildim-tatlicadiarzu-

teyzesi biz daha çok miniğiz 3 ay 6 günlük aminnnncnmm hepimizin çocuğuna sağlık uzun ömür versinn

Allah bagıslasın kutaylıncım.. Ayy tam ısırmalık kadar olmuş...Hadi ben kacıyorum kızlar..
Eşim cıkmak üzere...:asigim:
Sızlerı sevıyorum..
a.s.

Allah bagıslasın kutaylıncım.. Ayy tam ısırmalık kadar olmuş...Hadi ben kacıyorum kızlar..
Eşim cıkmak üzere...:asigim:
Sızlerı sevıyorum..
a.s.

aminnnn cnmcımm:))al saten bisimkide uyandı kuş uykusu mübarek :))sanaa bayyy,bol bol gez benim icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…