Asker Eşleri

dilek ay akşam kibariye gelecek diyolar gelirse gidenmi konsere

kızlarrr mrb nasılsınızzzzzz bakımmmm

bizde iyiz oğlumu uyuttummm sizlere bakıyım dedimm

ohh atın tabi göbecikleriiiiiii

kızlar esim tutturdu karakolun gazinosunda yapalım diye ardanın doğum gününü hem daha kalabalık oluruz eslerde beraber gelir diyo bende o kadar büyük olmasını istemiyorum anlamadım gitti napıcammm

kızlar esim tutturdu karakolun gazinosunda yapalım diye ardanın doğum gününü hem daha kalabalık oluruz eslerde beraber gelir diyo bende o kadar büyük olmasını istemiyorum anlamadım gitti napıcammm

neden buyuk olmasını ıstemıyorsun canımcım?
aslında ıyı fıkır ama evde de cok yorulursun canısı..

anladm,sımd gaznoda olunca kımseye sölememk olmas ama kendı evınde de yorulcaksın,temızlık ıkram kalabalık..vs
bence esın ıyı fıkır vermiş 2-3 saat eglencek cocuklar,aılelerde oturup sohbet muhabbet eglenırsınız..

slm nasılsınız şekerler...kimseler yok galiba bugünn..yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

ne güzel işte hem ev kirlenmez hemde daha rahat edersin çay servisi yapan da var daha ne düşünüyorsun hemde arkadaşların filan olur sen yap gazinoda daha iyi

kızlarrr mrb nasılsınızzzzzz bakımmmm

bizde iyiz oğlumu uyuttummm sizlere bakıyım dedimm

ohh atın tabi göbecikleriiiiiii

gidebilirsek atarız göbecikleri vallah iyide stres atmış oluruz bencede eşin iyi düşünmüş daha temiz olur işte sende yorulmassın

hoşgeldin melis nasılsın

h.b :)))) canımm iyi vala nolsun ,taşınıyoruz yaa evde işte yavaş yavaş kutulara yerleştiriyorum ki nerde ne var ben bileyim , dantellerimi yıkadım ütüledim ,bi yandan temizlik bi yandan da işte toplanma...bi yandan da ders yapyıorum ..sen napıyorsun kuşum nerelerdesin bakiim

Anneyimben canım bence kendi aranızda yapın yaa ailenizle yanii daha güzel olur.....yine de siz bilirsiniz şekercimm

ayy melıshcım allah yardımcın olsun canım,daha yenı evı yerlestırmıstın sımdı tekrar topla.. Bende mayısta baslıcam tparlanmaya gıdcegımız yer bellı olunca yani..
Neyse kızlar eşim nöbetcı bugun,bişeyler hazrladım yanına gıdıyorumm.. Gece görüşürüz...
Opuldunuz KK nın en güzel bayanları...

amin canım ..ben annemlere yakın bi yere taşınıyorum tayinimiz çııkmadı canım..:)) ama 3 yıl sonra şarkımız var ..buraya ben pek alışamadım bi de komşuluk yok anneme çok uzak falan eşim nöbeette olduğunda çok zorluk çekiyoruz çokk..bakalım daha geniş eve çıkıyoruz hem...güzel olcak inşallah..sana da Allah yardım etsin gerçekten ev taşımak zorrrr ...şu an hevesliyim ben ama umarım şarka gidince de aynı duyguları yaşarım diyorum, kendimi kandırmış olsam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…