Asker Eşleri

kız napim sıkıldım ora baktım buraya baktım kimseler yok dedim dilek nAAPIYO BAKİM GİRDİM OYUNA OYNAYAMADIMDA tuhaf bişdi:roflol::roflol::sm_confused:

bende ne yapayım işte biraz oyun oynayayım dedim neden kız çok güzel oyun oyna oyna olur yandankaydirigubbakcemile2:roflol:

pelin kız bahar var daha havalar biraz daha ısınsın bende vericem yıkatmaya zaten bu aralar bir iş yapasım yok hava yağdı yağacak içim sıkılıyo bu havayı görünce

:dance:tatlım uyan artık.gel yanımıza:dance:

geldim fıstığım ama sen gitmişin canısı..a.s.
ohh mis gibi bahar teızlıgınede baslamıssın canım,güle güle kirlet..
2ay sonra tasınacak olsamda yapmam lazım ama kadın tutarız herhalde bileklerım amelıyatlı ya..

Bu arada tüm şehıtlerımıze rahmet diliyorumm...

slm bayanlar nabersiniz...bu arada tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum..bugün bütün dualarımız onlar için..

Merhaba hanımlar nasılsınız? uzunca zamandır yoktumhamile kaldım bu süre içerisinde herkezi öpüyorum:asigim:

iyi akşamlar hekese kimseler yok gerçi ama genede slmmmmmmmmmmmmmmm

Merhaba hanımlar nasılsınız? uzunca zamandır yoktumhamile kaldım bu süre içerisinde herkezi öpüyorum:asigim:

canım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik inşallah rahat geçiyordur ihmal etme buraları uğra sık sık bende seni öpüyorum kıbrısa selamlar kızımada selemlar kaydirigubbakcemile3

klava::roflol::1hug:hoş geldiniz ank06 rüyanaz iyiz sizler nasılsınız kız rüya ne kadar geziyon kız bi ora bibura

slm şekerlerim ben geldim ist.dayım akşamları ugrarım herkesi öptüm by..........

canım gözün aydın kavuştun eşine gezin bakalım biraz fırsat bulursanız ne kadar kalacaksın burada günaydınlar olsun

klava::roflol::1hug:hoş geldiniz ank06 rüyanaz iyiz sizler nasılsınız kız rüya ne kadar geziyon kız bi ora bibura

hoşgördük canım günaydın sanada çok geziyor demi rüyanaz olsun şimdi koçişinim yanında

Esmarincim hayırlısı olsun canım.Iyı bak kendıne bebişine..
Kımseyı yakalayamamısım yıne,kacmıs herkess

ben buradayım tatlım günaydın sanada

günaydın azracım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…