kız napim sıkıldım ora baktım buraya baktım kimseler yok dedim dilek nAAPIYO BAKİM GİRDİM OYUNA OYNAYAMADIMDA tuhaf bişdi:roflol::roflol::sm_confused:
bu gün halılarımı yıkanmaya vericem şimdiden mutluyummm.4gün sonra miss gibi halılarım olacak.camlarımı sildim halılarda temizlenip kabarınca bahara hazırım demektir.
sizlerde neler var nasılsınız
:dance:tatlım uyan artık.gel yanımıza:dance:
slm bayanlar nabersiniz...bu arada tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum..bugün bütün dualarımız onlar için..
Merhaba hanımlar nasılsınız? uzunca zamandır yoktumhamile kaldım bu süre içerisinde herkezi öpüyorum:asigim:
Merhaba hanımlar nasılsınız? uzunca zamandır yoktumhamile kaldım bu süre içerisinde herkezi öpüyorum:asigim:
günaydın herkese rüya naz sevindm senin adına hadi allh kavuştursun canım dilek ay hoş geldin sende
güle güle canım allah bir an önce kocana kavuşturmayı nasip etsin fazla özletme kendini
Herkese ıyı geceler... Iyı uykular pelncancım..
slm şekerlerim ben geldim ist.dayım akşamları ugrarım herkesi öptüm by..........
klava::roflol::1hug:hoş geldiniz ank06 rüyanaz iyiz sizler nasılsınız kız rüya ne kadar geziyon kız bi ora bibura
Esmarincim hayırlısı olsun canım.Iyı bak kendıne bebişine..
Kımseyı yakalayamamısım yıne,kacmıs herkess
slm şekerlerim ben geldim ist.dayım akşamları ugrarım herkesi öptüm by..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?