Asker Eşleri

merhaba canım hosgeldın aramıza..a.s.
Allah yardımcın olsun canım,jandarmasınız sanırım..Bu sene bızde doğuya hazırlanıyoruz bakalım..

hoşbulduk canım teşekkürederim evet jandarmayız inşallah buralara gelmezsiniz çünkü burda herşeyden mahrumuz biranönce kurtarsın Allahım bizi ve bütün zor şartlarda oturanları birde ben hamileyim tam teçhizatlı bir hastane bile yok Allah korusun başına bişey gelse ben doğumu mecbur memlekette yapcam inşallah gitmeyi iple çekiyorum o yüzden

artık Allahtan hayılısını dılıyoruz canım,yapacak bısey yok cunku..
Rabbım bebeğini sag salım bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım..:1hug:
cok var mı doğumuna pekı?

artık Allahtan hayılısını dılıyoruz canım,yapacak bısey yok cunku..
Rabbım bebeğini sag salım bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım..:1hug:
cok var mı doğumuna pekı?

şuan 7inci aya yeni girdim ve buaydan sonrası Allah korusun ama riskli biliyosun o yüzden biran evvel gitmek istiyorum burdan dediğin gibi Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah:Saruboceq:

şuan 7inci aya yeni girdim ve buaydan sonrası Allah korusun ama riskli biliyosun o yüzden biran evvel gitmek istiyorum burdan dediğin gibi Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah:Saruboceq:

ayy canım benim.. senın ıcın dua edeceğim..:Saruboceq:
aslında 7 ayda cok önemlı.. az kalmıs.. Daha da agırlasmadan gıtmen belkı daha ıyı olur..:teselli:

çok sağol canım benim Allah razıolsun evet işte zaten ağırlaşmayada başladım artık napalım katlancam birazdaha nisanda gitcez inşallah iple çekiyorummhihoyyyt

inşallah canım inşallah sen nerdesin buarada sendemi yalnızsın bugün benim eşim nöbetçi herzamanki gibiiiiisenağlama

inşallah canım inşallah sen nerdesin buarada sendemi yalnızsın bugün benim eşim nöbetçi herzamanki gibiiiiisenağlama

ben bilecikteyim canım,yalnız deilim eşim uyudu ne yazık ki..kıyamıorum haftasonlarıda mesaı yapıyor maalesef..bu sene ıcın hazırlık geldı bızede sark yolcusuyuz bakalım,henüz 8 aylık evlıyım..:asigim:

hayırlı olsun canımmm inşallah çok mutlu olursunuz sizinde bebişiniz oluurrr:CüvCüv:
doğuda herkes hamile kalıyor bir görsen gülmektenölürsün eşimin devrelerinin hepsinin karısı hamile bizim apartmandada benle beraber 5tane hamile var millet burda sıkıntıdan çocuk yapıyor sanırım sizinde doğuda olur bencedelikafadulden ama buralara gelmezsiniz inşallah
neyse anım inşallah buralara takılırım ben yine çok memnun oldum sohbetin için çok sağol benim gözler kapanıyor bebişte tepinip duruyor yatim artık sanada iyi geceler canım çok öptüümm

aminn canım.. valla bızde gıtcegımız yere göre düşünüyoruz zaten :)) hayırlısı artık napalım..
hadı canım uyu sen,kıyamam ben böle hamişlere.. bende sana tesekkur ederım cnm..
ıyı gecelerrr.opuldunnn

merhaba arkadaslar bende asker esıyım dertleşmeye ıhtıyacım var. 5 aylık evlıyım. suan edırnedeyız. ama tayınımız cıkacak tek korkum esımden ayrı kalmak. tercıhlerını eş götürebılecegı yerlerı yazdı ama korkuyorum

selam canım hoşgeldin aramıza oh ne güzel yeni arkadaşlar gelmeye başladı canlansın artık burası bende keşanlıyım siz nerde görevlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…