merhaba canım hosgeldın aramıza..a.s.
Allah yardımcın olsun canım,jandarmasınız sanırım..Bu sene bızde doğuya hazırlanıyoruz bakalım..
hoşbulduk canım teşekkürederim evet jandarmayız inşallah buralara gelmezsiniz çünkü burda herşeyden mahrumuz biranönce kurtarsın Allahım bizi ve bütün zor şartlarda oturanları birde ben hamileyim tam teçhizatlı bir hastane bile yok Allah korusun başına bişey gelse ben doğumu mecbur memlekette yapcam inşallah gitmeyi iple çekiyorum o yüzden
artık Allahtan hayılısını dılıyoruz canım,yapacak bısey yok cunku..
Rabbım bebeğini sag salım bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım..:1hug:
cok var mı doğumuna pekı?
şuan 7inci aya yeni girdim ve buaydan sonrası Allah korusun ama riskli biliyosun o yüzden biran evvel gitmek istiyorum burdan dediğin gibi Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah:Saruboceq:
çok sağol canım benim Allah razıolsun evet işte zaten ağırlaşmayada başladım artık napalım katlancam birazdaha nisanda gitcez inşallah iple çekiyorummhihoyyyt
inşallah canım inşallah sen nerdesin buarada sendemi yalnızsın bugün benim eşim nöbetçi herzamanki gibiiiiisenağlama
hayırlı olsun canımmm inşallah çok mutlu olursunuz sizinde bebişiniz oluurrr:CüvCüv:
doğuda herkes hamile kalıyor bir görsen gülmektenölürsün eşimin devrelerinin hepsinin karısı hamile bizim apartmandada benle beraber 5tane hamile var millet burda sıkıntıdan çocuk yapıyor sanırım sizinde doğuda olur bencedelikafadulden ama buralara gelmezsiniz inşallah
neyse anım inşallah buralara takılırım ben yine çok memnun oldum sohbetin için çok sağol benim gözler kapanıyor bebişte tepinip duruyor yatim artık sanada iyi geceler canım çok öptüümm
merhaba kızlar bende asker eşiyim bu topiği yeni gördüm bende uğrarım artık arada şırnaktayız biz maaleseeeffffsenağlama
merhaba arkadaşlar bende asker eşiyim edirnede oturuyorum hep dikkatimi çekiyordu ama bakmamıştım hiç şimdi okuyunca aranıza katılmak istedim a.s
merhaba arkadaslar bende asker esıyım dertleşmeye ıhtıyacım var. 5 aylık evlıyım. suan edırnedeyız. ama tayınımız cıkacaktek korkum esımden ayrı kalmak. tercıhlerını eş götürebılecegı yerlerı yazdı ama korkuyorum
ben keşandayım arkadasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?