Asker Eşleri

ZEYNO cum hosgeldın aramıza..
Bır arkadas daha vardı yagmur dıye burada,oda yenı evlı ve keşandaydı..Bu sene onlarda doğuya gıdeceği için korkuyordu..O musun yoksam canısı??
Dert etme şimdiden canımcım,hayırlısını iste ve bekle..Bızde bu sene doğuya gıdeceğiz ama beklemekten baska yapacak bırsey yok canımm

kızlar bugun oglusumun dogum gunu onun hazırlıklarıyla ılgılenıyorum dun hedıye ısını bıtırdık ama pastayı unuttuk bıraz once gıdıp aldıkkk sızler nasılsınızzzzzz

kızlarr edırnede oturanlara sorum olacak eslerınıze sorarmısınız enver yarbay dıye bırı varmı dıye tanıyolarmı

kızlar bugun oglusumun dogum gunu onun hazırlıklarıyla ılgılenıyorum dun hedıye ısını bıtırdık ama pastayı unuttuk bıraz once gıdıp aldıkkk sızler nasılsınızzzzzz

Allah uzun ömürler,nce saglıklı yıllar versin oğluşuna canım..:1hug:
Skıldım bende,eşim mesaıde..
Nerde yapacagınıza karar verdınz mı???

slm cnm hoşgeldin aramıza.bu arada bende hamileyim vede dogudayız :CüvCüv::CüvCüv:dedigin gibi can sıkıntısından çocuk yaptık ne yapalım hihoyyyt:asigim:

hoşbulduk teşekkürler yeri aranıza katıldığım için tam bilmiyorum sizleri artık yavaş yavaş tanışırız bellimi olur belki aynı yerlerde buluşuruzkaydirigubbakcemile3

öle tabıkı.. aslında burda cok kalablıgız ama haftasonları fazla gelemıyor arkadaslar..
tanış olup aynı yerlerde görev yapanar var tbıkı,olabılır valla...:1hug:

çok güzel bir sayfa en azından birbirimizden bilgilerde alabiliriz yaşadığımız yerlerde iyi yada kötü açısından çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…