- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
slm şekerlerim nabersiniz bakim hepini öptüm mucux.....
olsun ablam ben seni görmüş gibim seviom....Şenizyarın gezcez bakalım hava güsel olursa.....
çok uzak bana yakın olsaydık buluşurduk kızın nasıl iyimi bizler iyiyiz çabuk gel artık çok öptüm seni bol bol gez istanbulu
ıyı geceler hanımlar.. nasılsınız,kımseler yok mu yıne??
bende varım ama kımse gelmıyo canımcım ya.. sen nasılsın,eşin nasıl.. umarım hersey yolundadır.. tadını cıkar gıtmısken valla..
olsun ablam ben seni görmüş gibim seviom....Şenizyarın gezcez bakalım hava güsel olursa.....
benburdayım şeker....
slm kızlar nasılsınız bakalım....giremiyorum sık sık...hamileligim çok zor geçiyo .hep bulantım kusmalarım oluyo...bitkin düşüyorum...sizler iyisinizdir umarım...
merhaba kızlar bende asker eşiyim bu topiği yeni gördüm bende uğrarım artık arada şırnaktayız biz maaleseeeffffsenağlama
bizler iyiyiz canım allah yardımcın olsun dikkat et kendini çok yorma bir süre bu sıkıntılar devam eder sonrada geçiyor rahat edersin o zamanda a.s.
merhaba hoş geldiniz aramıza sık sık uğrayın buraya çok güzel dostluklarımız var burada a.s.
hoşbulduk canım teşekkürederim ben normalde haziran anneleri topiğindeyim hamişimdeee:CüvCüv: gezinirken tesadüfen gördüm ve çok sevindim inanın insan kendini yalnız hissediyor bazen helede burda olunca
merhaba arkadaşlar bende asker eşiyim edirnede oturuyorum hep dikkatimi çekiyordu ama bakmamıştım hiç şimdi okuyunca aranıza katılmak istedim a.s
merhaba kızlar bende asker eşiyim bu topiği yeni gördüm bende uğrarım artık arada şırnaktayız biz maaleseeeffffsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?