Asker Eşleri

çok uzak bana yakın olsaydık buluşurduk kızın nasıl iyimi bizler iyiyiz çabuk gel artık çok öptüm seni bol bol gez istanbulu
olsun ablam ben seni görmüş gibim seviom....Şenizyarın gezcez bakalım hava güsel olursa.....
ıyı geceler hanımlar.. nasılsınız,kımseler yok mu yıne??

benburdayım şeker....

bende varım ama kımse gelmıyo canımcım ya.. sen nasılsın,eşin nasıl.. umarım hersey yolundadır.. tadını cıkar gıtmısken valla..

slm kızlar nasılsınız bakalım....giremiyorum sık sık...hamileligim çok zor geçiyo .hep bulantım kusmalarım oluyo...bitkin düşüyorum...sizler iyisinizdir umarım...

merhaba kızlar bende asker eşiyim bu topiği yeni gördüm bende uğrarım artık arada şırnaktayız biz maaleseeeffffsenağlama

slm kızlar nasılsınız bakalım....giremiyorum sık sık...hamileligim çok zor geçiyo .hep bulantım kusmalarım oluyo...bitkin düşüyorum...sizler iyisinizdir umarım...

bizler iyiyiz canım allah yardımcın olsun dikkat et kendini çok yorma bir süre bu sıkıntılar devam eder sonrada geçiyor rahat edersin o zamanda a.s.

merhaba kızlar bende asker eşiyim bu topiği yeni gördüm bende uğrarım artık arada şırnaktayız biz maaleseeeffffsenağlama

merhaba hoş geldiniz aramıza sık sık uğrayın buraya çok güzel dostluklarımız var burada a.s.

merhaba arkadaşlar bende asker eşiyim edirnede oturuyorum hep dikkatimi çekiyordu ama bakmamıştım hiç şimdi okuyunca aranıza katılmak istedim a.s

hoşbulduk canım teşekkürederim ben normalde haziran anneleri topiğindeyim hamişimdeee:CüvCüv: gezinirken tesadüfen gördüm ve çok sevindim inanın insan kendini yalnız hissediyor bazen helede burda olunca

hoşbulduk canım teşekkürederim ben normalde haziran anneleri topiğindeyim hamişimdeee:CüvCüv: gezinirken tesadüfen gördüm ve çok sevindim inanın insan kendini yalnız hissediyor bazen helede burda olunca

hiçdenk gelmedik herhalde burası çok güzel bir topik gırgır şamata herşey var yani şırnakta olmak zor herhalde ben malatyadan ötesini hiç bilmiyorum
eşim emekli oldu benimde
doğuma az kalmış hayırlısıyla doğar zaman çok çabuk geçiyor

merhaba canım hosgeldın aramıza..a.s.
Allah yardımcın olsun canım,jandarmasınız sanırım..Bu sene bızde doğuya hazırlanıyoruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…