Asker Eşleri

gecmiş olsun canım.. bebişlerın ıste vucut dırenclerı zayıf oluyor.. Tekrar gecmıs olsun..
kızlar slm bende asker eşiyim

slm canımm hosgeldın..a.s.

günaydın arkadaşlar 5 ten beri ayaktayım biraz düştü ateşi ama uyumuyor eşimdede durmuyor ben olacakmışım kızın yanında uyumak istiyorum

günaydın canım şimdi ateşinden öyle yapıyodur yine aynı olacak diye korkuyodur tekrar geçmiş olsun

iğnedemi fayda etmedi ay yavrum ya ince bişeyler giydir sık sık duş aldırın

merhaba hanımlar elmascım çok üzüldüm çocuğuna allah acil şifalar versin panik olma ama canım her çocukta olur öyle biz kardeşimizi hep hastaneye götürürdük ateşten çok hasta olurdu başından ayrılmayın yeter öpüyorum

merhaba hanımlar elmascım çok üzüldüm çocuğuna allah acil şifalar versin panik olma ama canım her çocukta olur öyle biz kardeşimizi hep hastaneye götürürdük ateşten çok hasta olurdu başından ayrılmayın yeter öpüyorum

sağol canım teşekkür ederim biraz iyi şimdi ama tekrar yükselirmi bilmiyorum ama iyiyiz şimdi çok şükür

mrb ii akşamlar seçim sonuçlarına bakıyorum valla heycanlı heycanlı

iyiyiz ablam ne olsun eşim nöbetçi bende burda takılıyorum ama neden kimseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…