bende bir ankaralıyım nallıhan asıl memleketim.
heyyyo 2 kez hemşeriyiz bizde yenmah.yiz :lepi:
ayy canım küçük daha heralde zor oluyodur geçmiş olsun tekmisin evdee
evet canım tekim evde 20 aylık ateşini düşüremiyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak
bu ıkı gunde cok kullandım ondan olablır dogru dıyorsun canım.. bıleklerımı hala yukarı asagı cevıremıyorum,sadece armaklarımı kullanabılıyorum ama alıstım buna sanırım..dktor 90 gunden önce duzelmez dedı ama bakalım.. saol canım ablacım..
Canım şiş olması gayet normal birde elini çok kullandıysan ondanda şişer elini biraz yukarıda tut iner biraz.
Benim 5ay filan oldu ameliyatım daha 2 3 gündür kemikler şeklini almaya başladı zamanla düzelir ama merak etme
hosgeldın ruyanazcım,bızde özledık valla..ne gezentısın sen yawww.. canım benım tadını cıkar..tamam ablam tşk ederim hafta sonu halletçem...
slm şekerlerim nasılsınız grşmeyeli ösledim sizleri.........
saol canım hb tşk ederim...canım 2 gün teyzemde kaldım şimdi eşimin yanındayım...rüyanazcım hoşgeldin ...yoktun bayadır...ben geldim kimse kalmamış
bende özledim cnım tşk ederim evet eşimin yanındayım....rüyanazım bidenem kocişinin yanındamısın hala. kız valla özledim seni.
bu ıkı gunde cok kullandım ondan olablır dogru dıyorsun canım.. bıleklerımı hala yukarı asagı cevıremıyorum,sadece armaklarımı kullanabılıyorum ama alıstım buna sanırım..dktor 90 gunden önce duzelmez dedı ama bakalım.. saol canım ablacım..
hosgeldın ruyanazcım,bızde özledık valla..ne gezentısın sen yawww.. canım benım tadını cıkar..
saol canım tşk ederim.....geziom valla...
Bu arada kızlar mısafırlerım oy kullanmayacaklarmıs..delikafadulden kayınpederım dahada pzt salıya program yapıyo burada..delikafadulden
8. durak bizim senin neresi
duygucum benim ki de yok yanımda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?