Asker Eşleri

ayy canım küçük daha heralde zor oluyodur geçmiş olsun tekmisin evdee

evet canım tekim evde 20 aylık ateşini düşüremiyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak

geçmiş olsun canım çok küçükmüş daha
sirkeli bez yapsana alnının üstüne koy ateşi düşürür sık sık değiştir bezi
eski bir yöntemdir ama çok iyi gelir
ben kızımada yapardım bunu 20 yaşında oldu ateşlendimi yaparım

bu ıkı gunde cok kullandım ondan olablır dogru dıyorsun canım.. bıleklerımı hala yukarı asagı cevıremıyorum,sadece armaklarımı kullanabılıyorum ama alıstım buna sanırım..dktor 90 gunden önce duzelmez dedı ama bakalım.. saol canım ablacım..
tamam ablam tşk ederim hafta sonu halletçem...
slm şekerlerim nasılsınız grşmeyeli ösledim sizleri.........
hosgeldın ruyanazcım,bızde özledık valla..ne gezentısın sen yawww.. canım benım tadını cıkar..

Bu arada kızlar mısafırlerım oy kullanmayacaklarmıs..delikafadulden kayınpederım dahada pzt salıya program yapıyo burada..delikafadulden

rüyanazcım hoşgeldin ...yoktun bayadır...ben geldim kimse kalmamış
saol canım hb tşk ederim...canım 2 gün teyzemde kaldım şimdi eşimin yanındayım...

rüyanazım bidenem kocişinin yanındamısın hala. kız valla özledim seni.
bende özledim cnım tşk ederim evet eşimin yanındayım....

herkese ıyı uykular..
gecelerı gırerım artıkk,eşim sızınle görüşeyım dıye odamıza aldı modemı ..
opuyorum sızı tatlışlar..

bugün hafta sonu ya kimse yook günaydın hanımlar eşleriniz yanınızda tabi girmediniz benimki nöbetçi ya Çok üzgünüm çoook bende birazdan çıkıp arkadaşımla buluşcam bugün yine anne misafiriyim anoşumda kalcam öptüm hepicinizi Şeniz

kızlar mrblar nasılsınızzzz bende annemle bursaya gıttık 1 haftadır oradaydımmm yenı geldık opuyorum sekerlerrrrrr

hu hu hu kimse yokmu? gezdim geldim ben anacığımın evinden yazıyorum . iyi akşamlar hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…