- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
bizde küçükken halide edip lisesinin tam karşısında oturuyoduk sonra demetevlere taşındık annemler orda bende şimdi batıkentteyim
kızlar slm bende asker eşiyim
canım çok sıkkın arkadaşlar çok uykusuzum kızın ateşini düşüremedik daha ne yaptıysam 38 den aşağı düşmedi yarına kadar düşmesse doktora çıkacağız moralim çok bozuk yavrumu öyle gördükçe hava çok güzeldi biraz çıkardık babasıyla keyfi geldi ama geri tekrar kötü oldu ya dayanamıyorum artık senağlama
çokta yorgun ve uykusuzum uyumuyorumda takip ediyorum hep doktora götürdüğümde hastaneye falan yatırırlar diye korkuyorum dayanamam ona offfff
geçmiş olsun dün gecede ateşi düşmemişti demi kendini bırakma o kadar bebekler ateşe karşı daha dayanlıklı olurlar bizlere göre acile filan gitmedinizmi
bebği soyup çok ılık suda hemen yıkayın üstüne çok ince kıyafetler giydirin o zaman ateşi düşer hatta sirkeli bez koy vücuda ve alnına çok iyi geliyor biraz kokuyor ama dene
aklına hastaneye yatırırlar diye de bir düşünce getirme canım
elmascım inşallah birşeyciği cıkmaz sen takip et dr un dediği gibi sonra gidersin hareketlerini de kontrol et kendinde mi?
Düşecek ateşi bak gör canım sen hiç teleaş etme olurmu bebekler daha dayanıklı olurlar
ben biraz uyuyayım arkadaşlar çok zor bir gece bekliyor kızla eşim sen uyu diyor bana ben yatayım biraz görüşürüz arkadaşlar hepinize iyi geceler allah rahatlık bersin eşinizle çocuklarınızla
iyi geceler mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?