Asker Eşleri

bu ıkı gunde cok kullandım ondan olablır dogru dıyorsun canım.. bıleklerımı hala yukarı asagı cevıremıyorum,sadece armaklarımı kullanabılıyorum ama alıstım buna sanırım..dktor 90 gunden önce duzelmez dedı ama bakalım.. saol canım ablacım..

zaman alacak canım ama iyileşir merak etme ben hala merdiven inerken zorlanıyorum bilek tam kıvrılmıyor bağdaş kurup oturamıyorum daha

İyi akşamlar kızlar bugün evde yoktuk geç geldik anca geldim buraya

Esmacım bakıyom hala geziyon gez bakalım

nasılsınız kızlar bizde bugün gezmeye çıktık bi deniz kenarı falan havada güzeldi oğlanı gezdirdik yarın malum seçim var eşim görevli gezemeyiz diye birde nçbetçi o yüzden bugün gezindik herkesler iyidir inşallah ama kimseler yok

canım çok sıkkın arkadaşlar çok uykusuzum kızın ateşini düşüremedik daha ne yaptıysam 38 den aşağı düşmedi yarına kadar düşmesse doktora çıkacağız moralim çok bozuk yavrumu öyle gördükçe hava çok güzeldi biraz çıkardık babasıyla keyfi geldi ama geri tekrar kötü oldu ya dayanamıyorum artık senağlama
çokta yorgun ve uykusuzum uyumuyorumda takip ediyorum hep doktora götürdüğümde hastaneye falan yatırırlar diye korkuyorum dayanamam ona offfff

geçmiş olsun dün gecede ateşi düşmemişti demi kendini bırakma o kadar bebekler ateşe karşı daha dayanlıklı olurlar bizlere göre acile filan gitmedinizmi

bebği soyup çok ılık suda hemen yıkayın üstüne çok ince kıyafetler giydirin o zaman ateşi düşer hatta sirkeli bez koy vücuda ve alnına çok iyi geliyor biraz kokuyor ama dene

aklına hastaneye yatırırlar diye de bir düşünce getirme canım

yaptım hepsini ama düşmüyor 38 den aşağı 40 çıkıyor geri 38 kalıyor bekliycez bu sabaha kadar eğer halen düşmezse gideceğiz doktora çünkü aradım doktoru hareketlerini takip et dedi eğer anormallik olursa getirin dedi bekliyorum bende inşallah düşer :Saruboceq:

elmascım inşallah birşeyciği cıkmaz sen takip et dr un dediği gibi sonra gidersin hareketlerini de kontrol et kendinde mi?

ben biraz uyuyayım arkadaşlar çok zor bir gece bekliyor kızla eşim sen uyu diyor bana ben yatayım biraz görüşürüz arkadaşlar hepinize iyi geceler allah rahatlık bersin eşinizle çocuklarınızla
iyi geceler mirmirmirmir

canım sanada iyi geceler sen biraz dinlen uyu sabaha güzel haberler bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…