Asker Eşleri

malesefki bizim burda ordu evi yok şanslısın yani en temizi yani yemek hazır yemek elden su gölden misali benimde eşim nöbetçi yemek derdim yok size afiyet olsun

tesekkurler bebeğim.. gıttıler sonunda.. aman ha deme sakınnnn... sakınnn... eşimle şimdi dısarı cıkıyoruz hava almak için.. görüşürüz canlarım...:1hug:a.s.

şaka dedim kız tabi gidin gezin biraz rahatlarsın insana böyle zamanlarda dışarısı iyi geliyo

naber arkadaşlar oh herkesin kocişleri gelmiş gezmelere çıkıyorlar bizimkiler mesaiyi 7.30 bitiriyorlar yemek yensin o saatten sonrada çıkılmaz hepiniz benim yerimede gezin canlarım kaydirigubbakcemile5

ah canım elmascım olsun kız geç meç geliyoya sonunda o yeter öptüm sizi bizde yemek yiycez ama orduevi değil duyguevinde :roflol:

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun hava cok guzeldı ılk pıknıgımıze gıttık super gectııı sımdıde caya arkadasa gıdıyoruzz opuldunuzzzzzz

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun hava cok guzeldı ılk pıknıgımıze gıttık super gectııı sımdıde caya arkadasa gıdıyoruzz opuldunuzzzzzz

iyiyiz esmacın sen nasılsın pek uğramaz oldun size iyi gezmeler benimde eşim bugün nöbetçi yarın hava güzel olursa bizde gidecez pikneğe öptüm iyi akşamlar

esma siz afyonun neresindeydiniz benimde ablamlar dinardalar eşi jandarma trafikçi

iyi akşamlar arkadaşım benimkide izliyor o yüzden yaprak dökümünü izliyemiyorum arkadaş çağırdı oraya gideceğim öpüldünüz

hehehe yaprak dökümünden vazgeçemem eşime maç izletmiyorum reklam aralarından yaralanıyo garibim :jeyyar:

Vandaki tavukları balıkları daha unutmadık esma hanım :jeyyar: yiyip yiyip gelip anlatıyordun burada :roflol: bugün ne yediniz dök bakalım hadi cokacimcoook

iyti akşamlar hanımlar eşim maç izlio bende sizlere bakayım dedim....

ne haber fıstık bizler iyiyiz burada kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşım benimkide izliyor o yüzden yaprak dökümünü izliyemiyorum arkadaş çağırdı oraya gideceğim öpüldünüz

tek tv olmuyor evde hemen en kocamanından aldırıyorsun :lepi:

hehehe yaprak dökümünden vazgeçemem eşime maç izletmiyorum reklam aralarından yaralanıyo garibim :jeyyar:

gurur duyuyorum seninle ankaralım :lepi:

sağol ablacım öpüldün bizim evde var 2. tv ama gidip izlemiyo

bizim evdede 2 tane ama evde olmadıgımız için idare ediosss aman yaprak dökümü kocişimden önemlimi kısss...

böö ben de isleyemiyorum,içerde bağırıyooo yine gol kaçtı galiba :))) ayyy yarın ben de netten islerim napayım :))) yarpak tökümünü çok sefiom ben ya...:)) slm buarada kııslarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…