Asker Eşleri

slm herkeseeeee nasılsnız okula gtim geldim işler duruyo şlerimi yapim gelim yazışırız öptüm herkesiiiiiiii

selam arkadaşım nasılsın kimseler yok bugün bizden başka herkes bir yerler gitti galiba

özebusu bekliyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüsoama bugün yok nerelerde acaba skorlar onu bekliyor

selam kızlar geç kaldım bugün ayın 18.de gidiyorum ankaraya ertesi gün ankara buluşması var gideceğim bende resimlerden görürsünüz beni yaşlı başlı bir kadın misali -tatlicadiarzu-

selam kızlar geç kaldım bugün ayın 18.de gidiyorum ankaraya ertesi gün ankara buluşması var gideceğim bende resimlerden görürsünüz beni yaşlı başlı bir kadın misali -tatlicadiarzu-

ya yapma ablam ya bence çok tatlı bir bayansın hislerim yanılmaz:jeyyar:görmedim ama

senmi yaşlısın ablacım ya daha önce gördüm yanılmıyorsan çok gençsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…