şimdi ben şımarmammı yani saol canım o senin kendi güzelliğin
saol canım ıyıyımm.. iş görüşmesıne cagrıldım bugunn yawkafamçokkarıştıvalla çok şükür iyiz pelincan sen nasılsın özebus41
bızde senı özledık kuşum.. gel artıkkmerhaba özledim hepinizi nasılsınız.
geldım kuzu burdayım..:jeyyar:selam arkadaşım nasılsın kimseler yok bugün bizden başka herkes bir yerler gitti galiba
merhaba canımcımmm...naber hanımlar nasılsınız kızı uyuttum biraz bakınayım dedim neler yaptınız bakalım :jeyyar:
evet tatlıskom skor pesındeyım.. daha dogrusu senın skorlarının pesınde hain domdom..kötükedihüsoözebusu bekliyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüsoama bugün yok nerelerde acaba skorlar onu bekliyor
selam ablacım.. sende kendını dev aynasında görüsüyosun herhalde ablacım yahu.. kendıne ne haksızlık edıyosun.. her yasın ayrı guzellıgı varmıs.. canım benıma.s.selam kızlar geç kaldım bugün ayın 18.de gidiyorum ankaraya ertesi gün ankara buluşması var gideceğim bende resimlerden görürsünüz beni yaşlı başlı bir kadın misali -tatlicadiarzu-
hayırlı olsun özebuscum ne işiydi olumlu geçtimi?
valla canımcım taa kışın basında muracat etmıstım bı fırmaya,hıc ses soluk cıkmamıstı bende unutmustum artık acıkcası.bugun aradılar gıttım,2 kısıydık cagırılan.. konustuk görüştük,mulakata cagırcaklarmıs.. tamda tayıncıyız oldumu böle denk gelır zaten...
valla canımcım taa kışın basında muracat etmıstım bı fırmaya,hıc ses soluk cıkmamıstı bende unutmustum artık acıkcası.bugun aradılar gıttım,2 kısıydık cagırılan.. konustuk görüştük,mulakata cagırcaklarmıs.. tamda tayıncıyız oldumu böle denk gelır zaten...
çıtı pıtı bir hanımsın yani sarışın değilmiydin abla senkaydirigubbakcemile3
saol canım ıyıyımm.. iş görüşmesıne cagrıldım bugunn yawkafamçokkarıştı
bızde senı özledık kuşum.. gel artıkk
geldım kuzu burdayım..:jeyyar:
merhaba canımcımmm...
evet tatlıskom skor pesındeyım.. daha dogrusu senın skorlarının pesınde hain domdom..kötükedihüso
selam ablacım.. sende kendını dev aynasında görüsüyosun herhalde ablacım yahu.. kendıne ne haksızlık edıyosun.. her yasın ayrı guzellıgı varmıs.. canım benıma.s.
naber kıslar oo handan ablam buluşmalara gidiliyo yine ya ben burdayken ist. buluşması olsa bende gelirim.....
iyi bir fırsatmış canım senin için bu durumda olsada gidemiycen yani napalım bizim kaderimizde diplomalı ev hanımlığı galiba :CüvCüv:
canım hayırlısı olsun tamda tayin döneminde çağırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?