Asker Eşleri

valla çok şükür iyiz pelincan sen nasılsın özebus41
saol canım ıyıyımm.. iş görüşmesıne cagrıldım bugunn yawkafamçokkarıştı
merhaba özledim hepinizi nasılsınız.
bızde senı özledık kuşum.. gel artıkk
selam arkadaşım nasılsın kimseler yok bugün bizden başka herkes bir yerler gitti galiba
geldım kuzu burdayım..:jeyyar:
naber hanımlar nasılsınız kızı uyuttum biraz bakınayım dedim neler yaptınız bakalım :jeyyar:
merhaba canımcımmm...
özebusu bekliyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüsoama bugün yok nerelerde acaba skorlar onu bekliyor
evet tatlıskom skor pesındeyım.. daha dogrusu senın skorlarının pesınde hain domdom..kötükedihüso
selam kızlar geç kaldım bugün ayın 18.de gidiyorum ankaraya ertesi gün ankara buluşması var gideceğim bende resimlerden görürsünüz beni yaşlı başlı bir kadın misali -tatlicadiarzu-
selam ablacım.. sende kendını dev aynasında görüsüyosun herhalde ablacım yahu.. kendıne ne haksızlık edıyosun.. her yasın ayrı guzellıgı varmıs.. canım benıma.s.

naber kıslar oo handan ablam buluşmalara gidiliyo yine ya ben burdayken ist. buluşması olsa bende gelirim.....

hayırlı olsun özebuscum ne işiydi olumlu geçtimi?

valla canımcım taa kışın basında muracat etmıstım bı fırmaya,hıc ses soluk cıkmamıstı bende unutmustum artık acıkcası.bugun aradılar gıttım,2 kısıydık cagırılan.. konustuk görüştük,mulakata cagırcaklarmıs.. tamda tayıncıyız oldumu böle denk gelır zaten...

hayırlısı olsun canım ya biryerler kapanır biryerler açılır

iyi bir fırsatmış canım senin için bu durumda olsada gidemiycen yani napalım bizim kaderimizde diplomalı ev hanımlığı galiba :CüvCüv:

iyiyiz canım sen nasılsın ben bildiğin gibi oyundaydım şimdi çıkıyorum birazdan gelirim belki

çıtı pıtı bir hanımsın yani sarışın değilmiydin abla senkaydirigubbakcemile3

evet canım çakma sarışın hemde -tatlicadiarzu-

yok be işin esprisi tabi ruhum genç behhhh kaydirigubbakcemile2

naber kıslar oo handan ablam buluşmalara gidiliyo yine ya ben burdayken ist. buluşması olsa bende gelirim.....

sorma fıstık sende olsaydın ne güzel olurdu

canım hayırlısı olsun tamda tayin döneminde çağırmışlar

slm canım ben hem dizi izliyorum hem buralardayım sen napıyosun

iyi bir fırsatmış canım senin için bu durumda olsada gidemiycen yani napalım bizim kaderimizde diplomalı ev hanımlığı galiba :CüvCüv:

canım hayırlısı olsun tamda tayin döneminde çağırmışlar

evet gercekten cok kötü bi zamanlama oldu.. hayırlısı dıyorum bakalım..
herkes uyudumu yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…