Asker Eşleri

aslınde güzel oluyor bende kimseyi tanımadan gitmiştim samimi geçiyor ama benim tam kesinleşsin söylerim sana günaydın bu arada

günaydın herkese nasılsınız gününüz gülerden güzel olsun yağmurlu bi günden günaydın Şeniz

günaydın herkese handan ablacım daha burdayım canım eşim göndermiyo bakalım 15 nisana dönerim herhalde...

günaydınlar kızlar iyi haftalar diliyorum
ıyı haftalarrrr canımm
günaydın herkese nasılsınız gününüz gülerden güzel olsun yağmurlu bi günden günaydın Şeniz
güznaydınn canımmm
günaydın herkese handan ablacım daha burdayım canım eşim göndermiyo bakalım 15 nisana dönerim herhalde...
bulmuş karısını gönderır mı ... ne guzell.. eglenmene bak sekercım..

ne güzel olurdu gelseydin arada bakarım bende oyunlara

keske... bak bak ablacım ınsanın sıkıntısını alıyor bazen,kafan dagılıyor...

ne güzel kal işte burada hasretlik giderirsin ben olsam bende bırakmam fıstık kaydirigubbakcemile3
valla şimdilik kalıom herşy güselde rüyanın ögrwtmeni aradı gösteri yapılacakmış sene sonuna rüyayı da seçtim çalışmalara başlıycaz gelin dio bakalım canım....

ana kimseler yok gene ya nerdesinizzzzzzzz

ben burdayım miyasem nasılsın ....

kızlar çok yoruldum bugün skorlar felaket yani özebus nerdesin kız hani skor bekliyorum yaniCADIARZU:mymeka:

kızlar ben çıkıyorum azıcıkta özebusa kalsın oyunlar bende pazara gidicem sonra görüşürüzhazırlanayım miyase birazdan gelir kızmasın bana yine oyunmu diye

kızlar çok yoruldum bugün skorlar felaket yani özebus nerdesin kız hani skor bekliyorum yaniCADIARZU:mymeka:

kızlar ben çıkıyorum azıcıkta özebusa kalsın oyunlar bende pazara gidicem sonra görüşürüzhazırlanayım miyase birazdan gelir kızmasın bana yine oyunmu diye

yaptım tatlışım bilardoda ama baska bi arkadas benı 2. sıraya düşürmüş yahu..Çok üzgünüm çoook
ama cok hırslandım cook..Çok üzgünüm çoook

vala yoruldum kız diek ayla alış verişe gittik geldik oturdum biraz

iyi akşamlar hanımlar neler aldınız bakalım miyase ucuz mu çarşı pazar

kızlar nasılsınız oh carsı pazarrr ıyısınızzzz burası yagmurluuuu

yok kız yağmur falan ama sabah çok yağdı bişeyler bulduk işte pek ucuz değil burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…