ne biliyim ablacım çekiniyorum açıkçası öyle samimi olduğum kişiler yok sap gibi gidip napıyım dedim kendi kendime ama güzel de olacak gibi bakalım şimdi pek niyetli değilim fikrim değişmesse CADIARZU
naber kıslar nasılsnız ..................[/QUOTE
fıstık günaydın ne zaman geliyorsun
bu taraflarda olsa gıderdımde uzakmıs bana canımcım yaa..
oyunlardan ben bubble shooter,bilardo oynuyorum... hatta sımdı farkettım skorları sıfırlamıslar....
ne güzel olurdu gelseydin arada bakarım bende oyunlara
günaydınlar kızlar iyi haftalar diliyorum
günaydın canım sanada
günaydın herkese handan ablacım daha burdayım canım eşim göndermiyo bakalım 15 nisana dönerim herhalde...
ıyı haftalarrrr canımmgünaydınlar kızlar iyi haftalar diliyorum
güznaydınn canımmmgünaydın herkese nasılsınız gününüz gülerden güzel olsun yağmurlu bi günden günaydın Şeniz
bulmuş karısını gönderır mı ... ne guzell.. eglenmene bak sekercım..günaydın herkese handan ablacım daha burdayım canım eşim göndermiyo bakalım 15 nisana dönerim herhalde...
ne güzel olurdu gelseydin arada bakarım bende oyunlara
valla şimdilik kalıom herşy güselde rüyanın ögrwtmeni aradı gösteri yapılacakmış sene sonuna rüyayı da seçtim çalışmalara başlıycaz gelin dio bakalım canım....
ne güzel kal işte burada hasretlik giderirsin ben olsam bende bırakmam fıstık kaydirigubbakcemile3
ıyı haftalarrrr canımm
güznaydınn canımmm
bulmuş karısını gönderır mı ... ne guzell.. eglenmene bak sekercım..
evet canım saolasın....
keske... bak bak ablacım ınsanın sıkıntısını alıyor bazen,kafan dagılıyor...
ana kimseler yok gene ya nerdesinizzzzzzzz
kızlar çok yoruldum bugün skorlar felaket yani özebus nerdesin kız hani skor bekliyorum yaniCADIARZU:mymeka:
kızlar ben çıkıyorum azıcıkta özebusa kalsın oyunlar bende pazara gidicem sonra görüşürüzhazırlanayım miyase birazdan gelir kızmasın bana yine oyunmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?