Asker Eşleri

miyasemne güzel anlatmışsın yahu bende bir kere aşık oldum vede onunla yani bitanecik aşkım kocacımla evlendim:asigim:

ay canım benim çoook sevindim anacığınla bol bol hasret gider :1hug:
miyasecim sende süpersin çok güzel anlatılmış :içelim:

ay çok sevindim canım benim annenle bol bol hasret gider bende çok özledim ailemi ama kaynanagil yüzünden gidemiyorum yanlarına çok özledim onları senağlama

saolun kızlar..
Elmascım neden gıdemıyosun.. yanında mı kalıyolar senın yoksa?

hadi gözün aydın bende aksilik olmazsa cumartesi gidicem şimdidn gözün aydın canım bizde hep üpriz yaparak gidiyoruz

saolun kızlar..
Elmascım neden gıdemıyosun.. yanında mı kalıyolar senın yoksa?

yok canım yanımda kalmıyorlarda aynı yerde oturuyorlar ailemin yanına gitmemi istemiyorlar bende dikleşince kavga çıkıyor o yüzden gitmek hiç istemiyorum ailem çok üzülüyor annemde babamda kalp hastası ama inşallah ankaradan ev aldılar oraya taşınacaklar benim için memeleketi terk ediyorlar rahat gideyim diye hazirandan sonra rahat gidip geleceğim anneme babama inşallah kaynanada çatlayacak

evet canım aynı yerdeler ama hazirandan sonra ailem ankarada olacaklar

şaşırdım kaldım canım walla senin ailenle görüşmeni bence hiçbir allahın kulu engelleyemez klava: onlar senin annen baban ama tabi aranızda neler geçti farklı durumlar mı var bilemiyorum senin adına gerçekten çok üzüldüm benneyaptımki ailen ankarada nerde oturcaklar canım belli mi bana da beklerim çok sevindim hihoyyyt

memleket neresiydi bu zamanda nasıl şey böyle ya sinir oluyorum böyle insanlar ne istiorlar ailemizden bilmiyorum benim böyle sorunum yok çok şükür sanada sabırlar iyi olmuş daha rahat gider gelirsin

sincandan aldılar canım fatihle sincan arasında kalıyor biliyorsundur belki oraları

memleket neresiydi bu zamanda nasıl şey böyle ya sinir oluyorum böyle insanlar ne istiorlar ailemizden bilmiyorum benim böyle sorunum yok çok şükür sanada sabırlar iyi olmuş daha rahat gider gelirsin

yozgat canım her aile arasında oluyor benimkilerde fazla belli ediyorlar oğullarını kıskanıyorlar kimseyle paylaşmak istemiyorlar o yüzden tatsızlık çıkarıyorlar

bilmem mi canım biliyorum biraz ankara nın dışında kalır ama olsun huzur olsun yeter :teselli:

bizim bütün akrabalar bütün herkes orada anne tarafım baba tarafım hepsi orada o yüzden orayıda istedik kalabalık yer değil en azından ben çok seviyorum oraları ben de inşallah ev alacağım oralardan bakıyorum çokta uygun oralarda ev huzur olsunda canım

Allah Allah.. üstüme ıyılık saglık.. yahu annen babandır ne zaman ıstersen görürsün ona ne karısırlar ki.. cok ayıp edıyorlar.. benımkılerde aynı yerde oturuyorlar ama arada 40 km var,gıtmeyıde düşünmüyoruz son yaptıklarından sonra.. Sincanda benım babamında evı var.. Ankaranın dısında kalıyor bıraz ama en azındn sen rahatca gıdıp gelebıleceksın canım benim.. hazırana bıseycık kalmadı zaten,sıkma o güzel canını bıtanem.. Böyle ınsanlara sinirr oluyorum.. güya onlarda anne baba,ann baba dedıgın cocugun yuvasını huzurlu mutlu görmek ıster ama arada böle istisnalar cıkıyor demekkı..
canım benim ya.. cok üzüldüm simdi..:teselli:

fazla bilgim yok ama cildi soyduklarını biliyorum arkadaşım yaptırmıştı ama seninkiyle aynımı bilmiyorum.

birde sakın oynama dağılabilir en güzeli cildiyeye gitsene belki bir ilacı filan vardır.

Miyase çok güzel bir yazı canım AŞK İŞTE VE DE SEVMEK...

üzülme canım benim ben üstelerinden gelmeye çalışıyorum 6 senedir onların içindeyim 18 yaşında evlendim alıştım onlara inşallah bundan sonra daha rahat olacağım

ayyy canım çok sevindim senin adına güle güle git canım kendine iyi bak annenede çok selamlar kaydirigubbakcemile3

üzülme canım benim ben üstelerinden gelmeye çalışıyorum 6 senedir onların içindeyim 18 yaşında evlendim alıştım onlara inşallah bundan sonra daha rahat olacağım
ınsallah canım.. sen eşine bebeğine bak gerısını bosver canısı.. hıcbısey yerde kalmıyor,sadece bıraz sabretmek gerekıyor..

ayyy canım çok sevindim senin adına güle güle git canım kendine iyi bak annenede çok selamlar kaydirigubbakcemile3

ayy saol canım ablacım.. sölerım selamını başım üstüne...:dance:

Ah elmas yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ne anlar bu insanlar bunu yapınca ellerine bişeymi geçecek zannediyorlar acaba .

Konuşturmayın beni şimdi yaaaa vallaha kendimi tutamam yeminle annenler ve k.validen yozgattamı şimdi yanlış okumadıysam.

Neden istemiyorlar ki onu anlamadım kıskançlık değil canım bu tamamen seni kendi saflarına katmak.

bende sıkıldın burda kal oraya gitme bizimkilerde sorun yok ama hep orada kalalım istiyorlar klava: sanki bizim ailemiz yok tabi kendi kızları yok ondan ama kendisi anasına hep gidiyo biz gidiyoz deyince biraz düşüncelere dalıyo yani anlıcanız hep yanlarında kalalım ailemizin yanımna fazla gitmeyelim istiyorlar ama yanlarında değiliz çok şükür emekli lunca yanlarında oturmıcaz çok şükür evimizde ayrı yerde olucak kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…