Asker Eşleri

canim badem gözlüne hayirli tezkereler insallah
üzülme sayili gün cabuk gecer
Allah kavustursun kısa zamanda:mymeka:
pardon yanlis smil oldu:teselli:-tatlicadiarzu-

merhaba belos nasılsın aşk olsun yenilerden bizleri istemiyormusunuz :dilcikar:

olurmu elmascımmm istememmiiiii:1hug:
ama yenilerden bi sen meraba dedin dünden beri girip girip bakıyomm tıkkk yok-tatlicadiarzu-
ehh bende ne varsa eskilerde dedim:jeyyar:
bit pazarlarına boş yere nurr yağmıyo yaniiiii:roflol::roflol:
bu arada eski_ yeni herkese hayırlı pazarlarrrrra.s.

millet nerelerdesiniz bakalım ya yoksunuz kaç gündür eşlerinizi buldunuz bizi unuttunuz dimi :jeyyar:
özledim ya sizleri nerdesiniz
kızdım hepinize işte

slm kızlar nasılsınız ben gene hastayım bogazım iyileşmedi öksürmekten bi hal oldum kocamda nöbetçi offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff

slm kızlar nasılsınız ben gene hastayım bogazım iyileşmedi öksürmekten bi hal oldum kocamda nöbetçi offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine hamilesin birde terlet kendini belki biraz rahatlarsın bilemiyorum hamileyken böyle bir sıkıntı geçirmedim canım benim dikkat et :teselli:

selam kızlar nasılsınız özledim sizi 2 günde olsa 2 gün memeleketteydim 1 saat falan oluyor memleket havası iyi geldi ailemi gördüm hasret giderdik herkes iyidir inşallah

duygucuğum sen nasılsın canım iyimisin kaç gündür sende yoktun sıkıldım burada sizsiz yaaaa
ozebusta gelseydi bir an önce sıkılıyorum ben çook :1no2:

ah canım benim bende 2 gündür geziyorum hava çok güzel evde durulmuyor canım sen niye çıkmadın dolaşsaydın biraz

evet canım benim keşandaydım ama hava biraz soğuktu düğün vardıya gece çok soğuktu iyiki geç gitmişiz sen nasılın iyisindir inşallah kız senin adın neydi gerçek adın

iyiyim canım sağol benim gerçek adımda elmas canım evet akşamları soğuk bugün daha bir soğuk görüşmeyi isterdim keşke bir kaç gün sen kalsaydın

bugun pıknıge gıttık cok yoruldu arda bu arada dıyete gırdım kızlarrr pıknıge gıtmeme ragmen tuttum bogazımı yemedımmmm :)) yarında ınsallah spor aletım gelecekkk aksamlarıda esımle egzersız yapıyoruzz karsılıklı :)))

hepınıze ıyı gecelerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…