selam kızlar nasılsınız kimseler yok ama bende işlerimi bitirdim ancak gelebildim kafam bozuldu biraz pantalonumun paçalarını yapayım dedim makine ikide bir kopartıp durdu ipi canım sıkıldı ama pes etmedim yaptım ondan kafam bozuktu yani iki gündür ihmal ediyodum memlekete gidecem yapmam lazımdı yani
ıyı aksamlar hanımlarrr bızde bugun oglusumda cıktık gezdıkkk parka gıttık ordan bolıge esımın yanına cay ıcmeye gıttım bı guzel cayımı ıctımm sonra eve geldıkkkk
canım makınen mı bozuldukı ıpı koparıyoooo
benımde dıs ıcın gıtmem lazım dolgu yaptırmam gerek ama korkuyorum o koltugu gorunce bıtıyorummmm
oh ne güzel gözün aydın güzel bir tatil bekliyor seni denizcilerin kampı değilmi çok güzel diyorlar orası için çanakkaleli arkadaşım vardı o söylerdi oradan biliyorum side kampı muhteşem diyorlar geçen sene abimler gitmişti çok beğenmişler
Kızlar kamp derken bu yaz uludağ kampına yazılın derim muhteşem bir yer tavsiye ederim biz 2 kere gittik tertemiz bir havası var twpeye kadar çıkıp kayarak iniyorsun aşağıya mangal partisi yapıyorlar haftada 2 kere esmacım tam sana göre canım fiatlar son derece uygun kıyafetler hazır orada alıyorsun bedene göre