Asker Eşleri

selam kızlar nasılsınız kimseler yok ama bende işlerimi bitirdim ancak gelebildim kafam bozuldu biraz pantalonumun paçalarını yapayım dedim makine ikide bir kopartıp durdu ipi canım sıkıldı ama pes etmedim yaptım ondan kafam bozuktu yani iki gündür ihmal ediyodum memlekete gidecem yapmam lazımdı yani

ıyı aksamlar hanımlarrr bızde bugun oglusumda cıktık gezdıkkk parka gıttık ordan bolıge esımın yanına cay ıcmeye gıttım bı guzel cayımı ıctımm sonra eve geldıkkkk

canım makınen mı bozuldukı ıpı koparıyoooo

benımde dıs ıcın gıtmem lazım dolgu yaptırmam gerek ama korkuyorum o koltugu gorunce bıtıyorummmm

hayırlı cumalar günaydın gününüz güzel geçer inşallah hihoyyyt

kızlar esım aradı sımdı çanakkale kampı cıkmıs sevındımmm arkadasımada antalya sıde kampı cıktıı onlar canakkaleye gecen sene gıtmıslerrr sızlere cıkan varmıııı

ohhhh ne güzel ya çanakkale çok güzeldir ne zaman gidiyorsunuz kaç gün benim kamptan haberim yok walla heralde puana göre veriliyor..

kızlar esım aradı sımdı çanakkale kampı cıkmıs sevındımmm arkadasımada antalya sıde kampı cıktıı onlar canakkaleye gecen sene gıtmıslerrr sızlere cıkan varmıııı

oh ne güzel gözün aydın güzel bir tatil bekliyor seni denizcilerin kampı değilmi çok güzel diyorlar orası için çanakkaleli arkadaşım vardı o söylerdi oradan biliyorum side kampı muhteşem diyorlar geçen sene abimler gitmişti çok beğenmişler

ohhhh ne güzel ya çanakkale çok güzeldir ne zaman gidiyorsunuz kaç gün benim kamptan haberim yok walla heralde puana göre veriliyor..

evet canım puana göre veriliyor kamplar

günaydın hayırlı cümalarrr

günaydın sanada hayırlı cumalar

hayırlı cumalar kıslar....

sanada canım hayırlı cumalar

Kızlar kamp derken bu yaz uludağ kampına yazılın derim muhteşem bir yer tavsiye ederim biz 2 kere gittik tertemiz bir havası var twpeye kadar çıkıp kayarak iniyorsun aşağıya mangal partisi yapıyorlar haftada 2 kere esmacım tam sana göre canım fiatlar son derece uygun kıyafetler hazır orada alıyorsun bedene göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…