Asker Eşleri

kızlar esım aradı sımdı çanakkale kampı cıkmıs sevındımmm arkadasımada antalya sıde kampı cıktıı onlar canakkaleye gecen sene gıtmıslerrr sızlere cıkan varmıııı

canım biz sideye 2 sene gittik güzel ama bir yerden sonra sıkıyor insanı kamp çanakkaleyi bilemiycem ben kampa bir daha gitmem ama o 10 gün sıkıcı geciyor yapacak seyler hep aynı oluyor cünkü

arkadaşlar nasılsınız
pelincan ve ank06 abla uğra diyorlar ama ben daha tam anlamıyla asker eşi olmadığım için uzaktan takip ediyorum
geçen hafta yemin töreni vardı
muhteşemdi tekrar aşık oldum badem gözlüme
gözyaşlarımı tutamadım
birkaç fotoğref paylaşmak istedim

oy oy güzel öğretmenimizyerimsenibenyerimseniben ve yakışıklı damadımız ne güzelde çıkmışlar fotoğraflarda

allah kavuştursun birtanem damadımız sağsalim bu görevini tamamlayıp dönsün

sanada bu günler su gibi çabuk geçsin inşallah:Saruboceq:

MRS SÖNMEZ :asigim:
canım çok çıtır hatun çıkmışsın sen yaa:asigim:
sen aşık oldun bidaha ama bide bademuna sormak lazım oda kaçbin kere daha aşık olmuştur sana
çok tatlı çıkmışsınız
Allah kavuştursun:Saruboceq:
ve Allah mutluluğunuzu daim etsin diyorum:Saruboceq:

Canım benim çok mutlu ettin bizleri seni her zaman yanımızda görmek isteriz ne zaman itersen senin yanında oluruz elimizden geldiği kadarıyla.:1hug:

Maşallah çakı gibi askerimiz çok ta yakışmışsınız birbirinize allahım mutluluğunuzu hep daim etsin canım.

Çok kısa bir süre sonra badem gözlün yanında olacak tatlım ve birbirinize kavuşacaksınız Şeniz

slm kızlar nasılsınız ben faranjit oldum bogazım çok kötü...öksürüyorum...bebegim içinde ilaç kullanamyıorum...hamileyken böle hastalıkları geçirenler varmı ne yapsam geçerki?

selammmmmmm arkadaşlarrrrr nassınız bakemmmma.s.yaw hepinizi çook özledim :1hug:ama iş yerim çok yoğunn giremedimm:1no2:bu yoğunluğunda biteceği yokkkkötükedihüsokısacıkda olsa girip çıkmaya çalışacağımm hepinizi muuucckkluyorummm
ay bide eskilerden kimse kalmamış oluyomuş :roflol:yenilerde bu kaçıkk kimm diyomuşşşşdelikafadulden
diyene cevabımdır :tanışırız gulummmmmyerimseniben

iyi hafta sonları herkese ama haftasonu kim olcek burda kaydirigubbakcemile3

kızlar ıyı hafta sonları havayı guzel gorunce hepınız dısarlardasınız dımııı benım oglus uyudu evdeyızzz maleseff uyanınca yuruyuse cıkıcazzzz

canım uludag kampını da mutlaka yazdırıcammmmm :)))))

kızlar dün arkadaştaydım orada kaldım çok geç yattık kız da uyumadı orada şimdi saat 1 de uyumuşuz yeni kalktık öyle bir rahatlamışımki
eşim dün nöbetçiydi bugünde mesai var daha gelmedi ya kaç gündür yüzünü göremiyorum

slm kızlar nasılsınız ben faranjit oldum bogazım çok kötü...öksürüyorum...bebegim içinde ilaç kullanamyıorum...hamileyken böle hastalıkları geçirenler varmı ne yapsam geçerki?

geçmişolsun canım birde bebek var ilaçta alamazsın şimdi ılık ıhlamur iç bol bol ağız pastilleri var onu alabilirsin ama doktoruna sor istersen

nan kim gelmiş baluummmm benimmm sen nerelerdesin bakayım :1hug: kaybolma bir daha sakın ablandan haberlerini aldım öptüm şeker seniii kaydirigubbakcemile3

yazın kampı vallaha çok mennun kalırsınız bol bol kayarsınız işte tertemiz bir hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…