Ben buradayım yawww turlayıp duruyom habire
abla nasılsın iyimisin bu aralar kimseler yok ya havalar düzeldiya hanımlar gezmelere çıktılar herhalde
kızlar esım aradı sımdı çanakkale kampı cıkmıs sevındımmm arkadasımada antalya sıde kampı cıktıı onlar canakkaleye gecen sene gıtmıslerrr sızlere cıkan varmıııı
arkadaşlar nasılsınız
pelincan ve ank06 abla uğra diyorlar ama ben daha tam anlamıyla asker eşi olmadığım için uzaktan takip ediyorum
geçen hafta yemin töreni vardı
muhteşemdi tekrar aşık oldum badem gözlüme
gözyaşlarımı tutamadım
birkaç fotoğref paylaşmak istedim
slm kızlar nasılsınız ben faranjit oldum bogazım çok kötü...öksürüyorum...bebegim içinde ilaç kullanamyıorum...hamileyken böle hastalıkları geçirenler varmı ne yapsam geçerki?
selammmmmmm arkadaşlarrrrr nassınız bakemmmma.s.yaw hepinizi çook özledim :1hug:ama iş yerim çok yoğunn giremedimm:1no2:bu yoğunluğunda biteceği yokkkkötükedihüsokısacıkda olsa girip çıkmaya çalışacağımm hepinizi muuucckkluyorummm
ay bide eskilerden kimse kalmamış oluyomuş :roflol:yenilerde bu kaçıkk kimm diyomuşşşşdelikafadulden
diyene cevabımdır :tanışırız gulummmmmyerimseniben
kızlar ıyı hafta sonları havayı guzel gorunce hepınız dısarlardasınız dımııı benım oglus uyudu evdeyızzz maleseff uyanınca yuruyuse cıkıcazzzz
canım uludag kampını da mutlaka yazdırıcammmmm :)))))
belosum canım hosgeldın ozletme kendını bı denemmm
nan kim gelmiş baluummmm benimmm sen nerelerdesin bakayım :1hug: kaybolma bir daha sakın ablandan haberlerini aldım öptüm şeker seniii kaydirigubbakcemile3
ya bi geldim handanım kimseler yokk:1no2:topiğimiz pek bi tenhalaşmışş fisfisfis
işler hafiflemedi hafifleyeceğide yok ama kısa kısa da olsa gircem yaww
geçen doktora gittim günde 3 defa topiğe girmemi tavsiye etti yoksunluk sendromu yaşıyomuşummm:roflol::roflol:
evet canım abliş sölediii fadıl takipde diyon yaniiii:jeyyar:öpüyommmm balımmmmm[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?