Asker Eşleri

canım dogudan bu sene geldık bız ama buradkı arkadaslarım beklıyolar bu sene gıdıcılerrr

belos canım evet ya ne guzel sozz artık oyle dıcemmm yuce rabbım dermansız dert vermesınde

bana çooookkk iyi geldi esmacımm şutarafagittidaha bi güçlüyümm sankiyerimseniben

yok be ne uyuması içim dışım duygu dolu bu gün benim doğum günüm ama kimseler kutlamadı bende tek başıma müzik açtım dinliyom napimki

demek ki neymişş canikomm halen 1 yaş daha genç duruyomuşsun ki kimse 365 gün daha yaşlandığını farketmemişşş dimi yaniiii :jeyyar:
ayrıca doğum günün kutlu olsunn şekercimmmm ŞenizŞenizŞeniz

bu arada protesto köşesini bulamadım o yüzden buraya yazıyorum TÜRKAN SAYLAN a yapılanları kınıyorum

evet ankaradayım eryamanda ama son aylarımız..

GÜNAYDINN ARKADAŞLARRRRRa.s.
selina bende elvankentde oturuyordum 1,5-2 yıl önce gimsa yı bilirsin hemen onun yanındaki cumhuriyet sitesinde ank. yı değil ama elvankenti seviyordum şirin bi tatil beldesi gibiydi denizi eksikti yalnızca...

gunaydınnn sekerlerrr arda uyurken sporumu yaptım dus aldımmmm bıde sızlere bakıyım dedım :))))

günaydınlar tşrler sherin elmas dilek anneyimben ank 06pastana bayıldım ank06 sağol şimardım valla:sm_cool::teytey::dance::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…