Asker Eşleri

benim kendi ailemde elvan kentte oturuyor iyi bilirim ve çok severim bende elvankenti. sen şimdi neredesin?

Selammm kızlar nasılsınız.. ne var ne yok..
Anneyimben .. canımm öyle tv deki platesleri sakın uygulama tatlım..her vucuda göre ayrı hareketler uygulanmalıymış doktor önderliğinde.yoksa vucutta herhangi bir ters hareket vb. durumlarında allah korusun sakatlığa bile yol açabiliyormuş hafta sonu doktor açıklama yaptı tv^de.Dikkatliş ol tatlımm

zeynep hoş geldin fıstık kaçak nerelerdesin sen bakayım bir gözüküyon kaçıyon sonra
durumlar nasıl anlat biraz bakalım kaydirigubbakcemile5

ilk ben kutlayım o zaman miyasecim doğum günün kutlu olsuuuuuuuun a.s. kaç oldun bakalım :1rolleyes:

aman rica ederim canım afiyet olsun
sen gelişmelerden haber ver bize :jeyyar:

valla abla yok biş akşam geldi geri giti bu gün denetlemesi var 2 gün masumun valla benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim doğum gününüğ kutlamıştım ama gerilerde kaldı tekrar kutlarımmmmŞeniza.s.

slm ben geldim sende hoş geldin beloş

sende hoş geldinnnn şekerrrrrr

kızlar nasılsınız bakımmmm ben salatamı yedımmm :)) kocısle oda gıttı sımdı arda beyle oturuyoruzz dısarı tur atmaya cıkıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…