GÜNAYDINN ARKADAŞLARRRRRa.s.
selina bende elvankentde oturuyordum 1,5-2 yıl önce gimsa yı bilirsin hemen onun yanındaki cumhuriyet sitesinde ank. yı değil ama elvankenti seviyordum şirin bi tatil beldesi gibiydi denizi eksikti yalnızca...
kızlar ben kacar ebru sallıyla tvde plates baslıcakkkk
benim kendi ailemde elvan kentte oturuyor iyi bilirim ve çok severim bende elvankenti. sen şimdi neredesin?
Selammm kızlar nasılsınız.. ne var ne yok..
Anneyimben .. canımm öyle tv deki platesleri sakın uygulama tatlım..her vucuda göre ayrı hareketler uygulanmalıymış doktor önderliğinde.yoksa vucutta herhangi bir ters hareket vb. durumlarında allah korusun sakatlığa bile yol açabiliyormuş hafta sonu doktor açıklama yaptı tv^de.Dikkatliş ol tatlımm
samsundayım tatlımm memleketimde yaniiiikaydirigubbakcemile2
günaydınlar tşrler sherin elmas dilek anneyimben ank 06pastana bayıldım ank06 sağol şimardım valla:sm_cool::teytey::dance::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilk ben kutlayım o zaman miyasecim doğum günün kutlu olsuuuuuuuun a.s. kaç oldun bakalım :1rolleyes:
aman rica ederim canım afiyet olsun
sen gelişmelerden haber ver bize :jeyyar:
hiçbirşey yok valla abla hayatta kalmak için mücadelem son gaz devam ediyor :)
valla abla yok biş akşam geldi geri giti bu gün denetlemesi var 2 gün masumun valla benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demek ki neymişş canikomm halen 1 yaş daha genç duruyomuşsun ki kimse 365 gün daha yaşlandığını farketmemişşş dimi yaniiii :jeyyar:
ayrıca doğum günün kutlu olsunn şekercimmmm ŞenizŞenizŞeniz[/B]
slm ben geldim sende hoş geldin beloş
canım benim doğum gününüğ kutlamıştım ama gerilerde kaldı tekrar kutlarımmmmŞeniza.s.
sende hoş geldinnnn şekerrrrrr
ıyıyım mıyasecım sen nasılsın datlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?