Asker Eşleri

naber kızlar offf evdeki net gitti bende magazaya geldim sıkıldım ordan giriyorum artık pek giremeyecem yani evime dönene kadar yinede arada ugrarım öptüm herkesi..........

selam kızlar nasılsınız bende bugün net yoktu ancak girebildim herkes iyidir inşallah

valla ben hala iyileşemedim doktorum antibiyotik başladı...inşallah bebegime bi zararı dokunmaz....sizler napıyonuz bakalım...

Günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar olsun bugün hava kapalı burada adamın içi sıkılıyor resmen

günaydınlar ablacım bizim burasıda kapalı yağmur var hala içerisi karanlık oğlumda onun için uyuyor bende yeni kalktım

kızlar pazartesi bir baharat diyelim ona başladım kilo vermeyede yardımcıymış bol miktarda bağırsakları çalıştırıyor vallah tuvaletten çıkartmıyor bakalım sonumuz ne olcacak kilo verebilecekmiyiz inşallah işe yarar

kızlarr gunaydınnn nasılsınızzzzz

burdada hava kapalııı arda uyuyooo bende kalktım sporumu yaptımmmm elmamı yıyorum :))

kızlar annemler gelıyomuss benı alıp bursaya dugune gıdıyorummm pazar gelıcemm gorusuruz sekerlerrr

benı ozleyın emıııı opuyorum hepınızı

günaydın hanımlar aynen ankarada yağışlı dilekaycım dikkat et canım durmadan da tuvalete gitmek iyi bir şey değil iyi bi araştır sor danış allah korusun bir şey olmasın
anneyimben sanada iyi gezmeler canım iyi rejimler maşallah çok azimlisin kaydirigubbakcemile5

sgol canım benım ılk defa bu kadar azımlı gordum kendımı bakalım ne olacak annem bılmıyo dıyette oldugumu cok kızyoo ona bellı etmemeye calısıcamm bakalımm

kız sen zaten zayıfsın nerene kilo diyosun biz ne yapalım senin yanında kilolardansenağlama bu arada sana iyi gezmeler bende bu hafta sonu gittim ama kurtlarımı dökemeden geldim :roflol:hava buz gibiydi hayırlı yolculuklar

yok kız bol bol bağırsak çalıştırıyormuş öğlene kadar sık çıkıyorsun öğleden sonra o kadar çıkmıyorsun daha 2 ci gn bakalım kilo vermeyede yardımcıymış tabiki yemene içmenede dikkat edersen

ya kızlar peki göbek eritmeye yarayan bir formülünüz yok mu kaydirigubbakcemile3 vücudum çok düzgün ama göbek var azucuk

ya kızlar peki göbek eritmeye yarayan bir formülünüz yok mu kaydirigubbakcemile3 vücudum çok düzgün ama göbek var azucuk

göbek eritmek için hareketler var benimde göbeğim çok fazla ama oğlumdan fırsat bulup yapamıyorum yapmaya kalkınca üzerime çkıyor ben ona oyun yapıyorum zannetip yapamıyorum ama başlamam lazım yaz geliyor artık spor egzersizlerinden bulabilirsin 5 dakikada süper vucuda sahip olabilirsiniz diyor deneyecem bakalım fırsat bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…