Asker Eşleri

iyi yaptın kızım tabiki gidip geleceksin işte bu kadar

resimlere nerden bakılıyor bakmak isterim merak ettim

Pazar günkü buluşmada resimler çekiliyor ogün akşamınada sayfada resimleri görürsün hatta ana sayfada buluşma haberleri diye bölüm var
konuyu açar arkadaşlar resimleri öylelikle görürsün
hatta dün oldu bir tane ben gitmedim ama
15 nisan cevahirde buluştuk diye belki görmişsündür

Canım amin herkesin yuvasında huzur olsun yeterki
Hayat o kadar acımasızki ne zaman ne olacağını bilemiyorsun bile

ooo saat yedi olmuş oğlum gelir şimdi babasının yanına gitmişti iyisimi onunla vakit geçirmek gözlerindeki ışık karanlığımı aydınlatıyor

nasılsınız hanımlar bakalım
az yatıyorum sizi merak ediyorum tekrar açıyorum

hg cnm çıkıyorum ama bende fazla dayanamaz gelirim yanınıza oğlum erken yatar uyusun bakarız duruma kendinize iyi bakın bu arada neşeli biriyim ben çok severdim gülmeyi aranıza yeniden eski halimle dönücem ama biraz sabır gösterin bana sizi seviyorum

ooo saat yedi olmuş oğlum gelir şimdi babasının yanına gitmişti iyisimi onunla vakit geçirmek gözlerindeki ışık karanlığımı aydınlatıyor

hadi oğluşunu karşıla bakalım sarıl ona güzelce
bak benim kızımda yanımda değil bende yanlızım işte
kıbrısta okuyor oda
bende kaçarım şimdi görüşürüz gene moralini sakın bozma tamammı

mutlaka bakarım

şu yemek derdi olmasa daha güzel ama olmuyor işte

evet hele burda daha zor kaç gündür krema arıyorum yok fırında patates hayal oldu yine çiğ krema bulamadım koca tümen marketler alt üst ettim yok olmayıncada istediğin yemek pişmeyincede akılda kalıyor oğlum düşkün allahtan yemeğe ne bulsa yiyor

ben çıktım gelince sizi bulmak umuduyla allaha emanetsiniz kendinize iyi bakın elmascım iğleş aramızda aralıksız kal özlemeyelim öpüldünüz

gel tatlım bızler buradayız.. sen hıc sıkma canını..

herkese ıyı aksamlarrrr....

aynen canım bi yandan da sıkıntıdan çikolata yiyorum ya koca çikolatayı tek başıma bitirdim sonra göbek var diye yakınıyorum mirmirmirmir

bende bayılırım cıkolataya... ama bu ara yememem gerekıyo.. malum stresten bas agrılarım vardı,mıgren olabılır dedıler cıkolata yememek gerekıyomus...

ah kıyamam sana bir de migren mi çıktı çok dikkat et canım geçmiş olsun benim dizi başladı arada yoklarım açık pc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…