utanma duygusu hıh boşver cnm sen nasılsın ilk seninle başlamıştım buraya değilmi aradan çok az zaman geçti ama neler sığdı nasılsın iyimisin
ne desen haklısın tatlışım..
ıyıyım bıtanem,evet biliyorum senı gece muhabbetlerımızide unutmadım.. dediğin dogru kuzum,neler sıgdı gecen günlere.. Bende eşimin aılesınden muzdaribim ama uzak duruyoruz.. hayat devam edıyor ve ıyı olmaya calısıyoruz ıste...
Cansın nasılsın şimdi canım inşallah daha iyisindir
sağol cnm sen nasılsın
oow hosbulduk ablaların ablası.. cok özledım vallaha ablacım yaa.. ıyı yaptım dimi ama..:))Ozebuz hoş geldin fıstık gezdin geldin haaaa iyi yaptın ama
evet biliyorum cnm ama inan çok küçük kalıyor benimde büyük sorunlarım var sanıyordum ama değilll allah sana yaşatmasın eşinin ailesiyle ilgili sorunların üstesinden kolayca geliceksin sen çünkü eşini seviyorsun akıllısında evliliğin daha yeni sayılır dua edelim allah başka sıkıntı vermesin sana
oow hosbulduk ablaların ablası.. cok özledım vallaha ablacım yaa.. ıyı yaptım dimi ama..:))
tabıkı.. cok cok haklısın canımcım.. benım derdım devede kulak,Rabbım sana sabırlar versınigüç kuvvet versın kı oğluşun daha saglıklı ve mutlu büyüsün canım..
saol bitanem bende iyiyim kusura bakma dışarı çıkmam lazımdı ondan fazla kalamadım cumartesi ankaraya gideceğim alışveriş için çıktım
ank cnm adını bilmiyorum kusura bakma yapmaya çalıştığımda o ama okadar çok şey yapmışki düşünebiliyormusun kadın hakkımda herşeyi biliyor en özellerimi bile neden bu kadar beni konuştun diyorum bilmiyorum belkide yanında olmadığım için diyor niye değildin neden oraya gitmek yerine bana gelmedin bitmiyor bu sorular yaptıkları basit bir aldatma değil sevmemiş buna inanıyorum sevseydi bitiren o olmazdı kadın istediği halde kaçmazdı ondan ama bir bilseniz ramazanda koynunda konuşmak çok iş var gelemem demesi ve bunu benim bilmesi ailemi en ince ayrıntısına kadar bilmesi offff neyse ben sizinle normal sohbet etmek istyiyorum boşverin sizin yanınızda olıyım biraz kafam dağılsın evet çok ihtiyacım var sözlerinize ama sıkılmanızı istemiyorum kapatın artık
ne güzel istanbuldamısın şimdi çocukluğumun şehri özledim kusurmu olur önemli değil umarım hayırlısıyla gider gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?