Asker Eşleri

utanma duygusu hıh boşver cnm sen nasılsın ilk seninle başlamıştım buraya değilmi aradan çok az zaman geçti ama neler sığdı nasılsın iyimisin

ayakta dur güçlü ol canımya oğlun için her şey için kendin için düzelir inşallh herşey insanlar için buna şükür demeki yaşamnması gerekiyomuş yaşanmış inşalh bundan sonra yaşatmaz sana allah bidaha zamana bırak zaman büyük acıların ilacıdır bunca sene baraberlin var onların ansına belki bi ihtimal dahaaaaa bekle ani karar vermeeeeee

en çıkıyorum ama aklımda kalbimde sizlerle akşam gene gelirim eşim nöbetçi bu gün allha emanet olun üzmeyin hayat acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug:

utanma duygusu hıh boşver cnm sen nasılsın ilk seninle başlamıştım buraya değilmi aradan çok az zaman geçti ama neler sığdı nasılsın iyimisin

ne desen haklısın tatlışım..
ıyıyım bıtanem,evet biliyorum senı gece muhabbetlerımızide unutmadım.. dediğin dogru kuzum,neler sıgdı gecen günlere.. Bende eşimin aılesınden muzdaribim ama uzak duruyoruz.. hayat devam edıyor ve ıyı olmaya calısıyoruz ıste...

miyase sağol cnm karar verme aşaması zaten acı veriyor şunu yapıcam böyle olucak diyemiyorum lanet olsun bu kalbe diyorum sevme ya sevme neler yaptı bak sevme ama olmuyor 10 yıl evlilik 2 yılda öncesi kolay silinmiyor ayrı yaşamak iyi geliyor alışmak belkide bilmiyorum dediniz ya zaman

evet biliyorum cnm ama inan çok küçük kalıyor benimde büyük sorunlarım var sanıyordum ama değilll allah sana yaşatmasın eşinin ailesiyle ilgili sorunların üstesinden kolayca geliceksin sen çünkü eşini seviyorsun akıllısında evliliğin daha yeni sayılır dua edelim allah başka sıkıntı vermesin sana

Canım bak yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm eşin seni rahatsız etmemek adına evden bile gidiyor.
Bunu kaçtane erkek yapar acaba kimse yapmaz inan benim evim der sen git der bak şanslısın yine seni düşünüyor.
Şimdi çok pişman tabi oda acı çekiyor tahmin ediyorum biraz ayrı kalın sonra oturup detaylı konuşunki ikinizde hayatınıza bir yön vermeye çalışın.

Ozebuz hoş geldin fıstık gezdin geldin haaaa iyi yaptın ama
oow hosbulduk ablaların ablası.. cok özledım vallaha ablacım yaa.. ıyı yaptım dimi ama..:))

tabıkı.. cok cok haklısın canımcım.. benım derdım devede kulak,Rabbım sana sabırlar versınigüç kuvvet versın kı oğluşun daha saglıklı ve mutlu büyüsün canım..

ank cnm adını bilmiyorum kusura bakma yapmaya çalıştığımda o ama okadar çok şey yapmışki düşünebiliyormusun kadın hakkımda herşeyi biliyor en özellerimi bile neden bu kadar beni konuştun diyorum bilmiyorum belkide yanında olmadığım için diyor niye değildin neden oraya gitmek yerine bana gelmedin bitmiyor bu sorular yaptıkları basit bir aldatma değil sevmemiş buna inanıyorum sevseydi bitiren o olmazdı kadın istediği halde kaçmazdı ondan ama bir bilseniz ramazanda koynunda konuşmak çok iş var gelemem demesi ve bunu benim bilmesi ailemi en ince ayrıntısına kadar bilmesi offff neyse ben sizinle normal sohbet etmek istyiyorum boşverin sizin yanınızda olıyım biraz kafam dağılsın evet çok ihtiyacım var sözlerinize ama sıkılmanızı istemiyorum kapatın artık

sağol cnm sanada allah güç kuvvet versin

saol bitanem bende iyiyim kusura bakma dışarı çıkmam lazımdı ondan fazla kalamadım cumartesi ankaraya gideceğim alışveriş için çıktım

ne güzel istanbuldamısın şimdi çocukluğumun şehri özledim kusurmu olur önemli değil umarım hayırlısıyla gider gelirsin

tamam canım sen ne zaman istersen bizler senin yanındayız sakın unutma bunu
ha bu arada ismim handan 20 yaşında üniversitede okuyan bir kızım var
eşim emekli benim
yani anlayacağın bu topiğin en yaşlı ama en çılgın üyelerindenim
kısmetse pazar günü ankara buluşmasına gideceğim resimler de oluyor oradan bakabilirsin

handan ne güzel allah kızını sana bağışlasın benim oğlumda 9 yaşında yaşlı kelimesine katılmıyorum çokta güzelsindir eminim yazdıkların yeter anlamaya yanımda olmanıza gerçekten çok seviniyorum burayı hiç bukadar sevmemiştim birgün böyle bir konuyla burda olucam aklıma gelmezdi ama insan oğlu oluyor acıda olsa yaşıyorsun dediklerin çok önemli benim için deneyimin yeter allah ailenle nice sağlıklı mutlu yıllar versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…