Asker Eşleri

iyi akşamlar başına gelenleri okudum ne diyceğimi bilmiyorum çok zor bir durum

aşk olsun elmascım neden beğenmedin memleketimi yazın faaliyeti fazla o zaman canın sıkılmaz

ay canım beğenmemek değil ülkemin heryerini beğeniyorum ben saadece arkadaşım falan yok çok sıkılıyorum ufak yer öyle çıkıp dolaşacak pek fazla yer yok çıkıyorsun hep aynı sıkılıyorum bu keşanla alakalı bişey değil anladınmı

yaz yaklaşıyor o zaman canının sıkılamayacağına inanıyorum cennete falan inersiniz festival var yazın güzel geçer denize gidersiniz

yaz yaklaşıyor o zaman canının sıkılamayacağına inanıyorum cennete falan inersiniz festival var yazın güzel geçer denize gidersiniz

ne bileyim canım ya bu sene geldik buraya çok sıkıldım anlatamam varya şuan o kadar hastayım ki ve aprtmanda herkes biliyor hiç kjimse kapımı çalmadı nasıl oldun falan diye yaşları hepsinin benden büyük 40 üstü hepsi arkadaşlarım lojmanda oturuyor bir kaçı biliyorsun benim oturduğum yerde çok uzak oraya her zaman çıkamıyorum ölsem apartmanda kimsenin haberi olmayacak burda arkadaşlık yok ben birinin parmağı bile kanasa küçük kızım var onu alıyorum hemen koşuyorum 2 gündür ölü gibiyim dünde eşim nöbetçiydi herkes biliyor ama hiç biri çalmadı kapımı nasıl komşuluk var onu anlamıyorum

iyi akşamlar başına gelenleri okudum ne diyceğimi bilmiyorum çok zor bir durum

tşk ederim net gitti kusura bakmayın yazamadım hemen niyetim sizi üzmek değildi sadece paylaşmam gerekti akıla ihtiyacım vardı kapana kısılmış gibi hissettim kendimi evet tek değildim ama bu acı benim acımdı ve başedemiyorum hergeçen gün keşke azaltsaydı ama

ben arkadaşlar arkadaşlık olayını çözemedim herkes birbiriyle çıkar amaçlı görüşüyor ya herşey çıkar değilki ya anlamıyorum bu insanları

yeni olduğun içindir seni kimse tanımıyorsa ondandıor gelen olmamıştır bizim burdada aynı ben 3 yıl oldu bu eve geleli 2 sene sonra geldiler hoşgeldine

iyiyim dicem biliyorum ama şimdi yalan söylemicem iyi olucam 2 haftadır hergün artarak bişeyler oluyor ama iyi olucam geçecek geçmeli bir insan böyle yaşayamazki

geçicek bebeğim gecicek.. sen yeter ki güçlü dirayetli olmaya calıs cünkü haksızlıga ugrayan sensın,bırak onlar utansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…