Asker Eşleri

durun size şarkı açim yada durun durun ben sölim kaçmayın heee kaydirigubbakcemile

duruma uysun dimi ama :)

bir rüzgar gibi geçti ellerinde gençliğim bir ömrüm daha olsaydı uğruna vermezmiyim
eski bir yalandı o aşk denilen masaldı hiç çıkmıyor aklımdan hiç haziran akşamları
eski bir yalandı o aşk denilen masaldı dilimizde kaldı şimdi bir ayrılık şarkısı
bilmezler nasıl sevdim aşkım bilmezler nasıl yandım
hani durmaz dönerdi dünya biz deli sevdaylıydık
hani yıldızlar şahitti neden görmezler artık
kaderle bağlı iki alyans bilmezler biz ayrıldık
bilmezler nasıl sevdik aşkım bilmezler nasıl yandık
ve nakarat :)

cansın anlat bakalım sende kendinden bahset

slm canım nasıl biri bu ela anlatıyım bakalım 28 yaşında biraz asabi ama iyi kalpli herkesi sever haksızlığa ve yalana asla katlanamaz laf aramızda ama iyidir kötülük yoktur kalbinde :)şırnakta şimdi yaşıyor kendi halinde oğluyla kucak kucağa :)

canım sen biraz dertlisin ğaliba anlat isternsen benim kocamda başçavuş jandarma .eskileri okudum sanırıom aldatıldın doğrumu

doğru cnm benimkide jandarma ayrıyım şuan eşimden ama iyiyim anladım seven acı çekmeye mahkum bitmeli ama önce sevda bitmeli ayaktayım canım yanıyor arada ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ama kimin umrunda hiçkimsenin
demekki neymiş bu dünyada yanlızım ozaman kendi kalabalığımı yaratıcam en sevdiğim arkadaşlarım bile bilmiyor anlatılmıyor garip bir duygu

canım aldatılmak senin eksekliğin değil kocanın midesizliğidir , şuan ailenin yanındaysan çok zor oğlunun okulu ne olacak

burda konuştuk dün sevdim burayı dağıtıyorum uzun zamandır takılmıyordum nete burayı keşfetmiştim aylar önce sonra gelişen olaylar gelmemi engelledi yaşamamı engelledi aslında ama şimdi burdayım yuppiii diyorum gülmesemde kahkahalarla sırıtıyorum arada :)

sahracım mrb canım hosgeldınn...

cansıncımmm canım bebem benim... kıyamam ben sana .... benım sesımde fena diildir yane hee

sanal bir aldatmamı yoksa reeldede beraberlerlmiydi.

ailemle değilim kendi evimdeyim burası onun olduğu kadar benimde evim bu hayatta ben daha çok şey verdim bu eve oğlum habersiz herşeyden hissettiklerini unutuyor akşam olunca boğuluyoruz hikayelere reelde oldu karakolda tanışmışlar 1 sene sürmüş 1 sene öncede bitmiş ama ben seçim akşamı öğrendim

karakolda nası tanısmıs bunlar yahu..
cnm senin neyin fenaki kısss benimde iyidir arada çığırıyom apartman şikayetçi değil hee :)
ay canım beniimm Şeniz
valla benım apartman gunduzlerı olmadıgı içün bı sıkıntım yok heheh

alın bitane daha size :)

nasılda aldanıp sevmişim seni nasılda ömrümü vermişim sana
nasılda aldanıp sevmişim seni nasılda ömrümü vermişim sana
aşk yalanmış sevda yalan keder oldu bana kalan
aşk yalanmış sevda yalan keder oldu bana kalan
bir masalmış bu yaşanan yalanmış yalan
bir masalmış bu yaşanan yalanmış yalan
yalanmış bakışın gözler yalanmış
yalanmış gülüşün sözler yalanmış
aşk yalanmış sevda yalan keder oldu bana kalan bir masalmış bu yaşannnnn:)

karakolda nası tanısmıs bunlar yahu..

ay canım beniimm Şeniz
valla benım apartman gunduzlerı olmadıgı içün bı sıkıntım yok heheh

nasıl tanışmışlar? öğrendiğime göre zaten karakola girip çıkan biriymiş sorunlarıda varmış kendine zayıf bir av ararken bizimkini bulmuş ne kolay aslında suçu okadına atmak benim için kadın olsaydıda tutsaydı kocasını elinde diyormuş çok yakın bir arkadaşını ayarladım onada az kazık atmamış sonra döküldü bana öğrendiklerim hıh okadarrr çokki hangibirine üzüleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…