Asker Eşleri

zaten hep düşünürdüm okadar çok kadın girip çıkıyorduki karakola biri mutlaka bişeyler çevirmiştir ama en son aklıma gelen başıma geldi

pis herif seni ayakta uyutmuş öylemi adi

aslında uyumadım ablama hep diyordum abla bişeyler oluyor aldatıyor beni ama sadece bir his bunu bana o hissettirmedi arada rüyamda görüyordum ummuyorsunki yakıştırmıyorsunki çok kafana takıyorsun ondan diyorsun kendine o kabul edene kadarda inanmadım izlemem rağmen inanmadım aptallığın bukadarımı olur yapamaz ya olurmu aa kendine gel vardır bir açıklaması

geçmieşi okudum ve ğerçekten çok üzüldüm ,böyle bi adamın ilk vukuatı değildir emin ol

basit bi kadımış anlaşılan kocanda çerez olmuş böyle birine ,ayrılmayı düşünüyormusun .

kızlar valla adım çıktı 9a inmez sekize beni görenen gına gelicek bukadın halamı anlatıyor diye :)
merak ettiğiniz olursa sorun ama şukadarını bilin mutlaka ama mutlaka hazırlıklı olun ben hazırlıksız yakalandım eşiniz yapar diye demiyorum bunu yada sadece aldatma için değil herşeye hazırlayın kendinizi ozaman daha az yara alırsınız benim arkadaşlarım derdi yapma bukadar düşünme yemeğini giyeceğini ağzımdan düşmezdi o evdeyse ben hiçbiyere gitmek istemezdim yanımda ya yeter derdim dedim ya tek gerçek bir yerde aile abla kardeş hiçç oluyor hani kim biliyor hiçkimse ...yiyosa söyle söylenmiyor yada ben yapamıyorum biliyorum hakkım yok

burası senin için iyi ğelir enazından paylaşıyorsun ,istersen konu aç ah erkekler bölümüne çünkü ğerçekten tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerde bulunacaktır. fikir edinmiş olursun.

valla ben eşimi çok ğüveniyorum ama böyle şeyleri okuyunca kafamda karışmıyor değil yani

basit bi kadımış anlaşılan kocanda çerez olmuş böyle birine ,ayrılmayı düşünüyormusun .

ilkmi değilmi bilemem ama bilmem ben allahın sevgili kuluyum kadın beni bulmasa saf saf yaşıyordum genelde yanındaydım karakoldada olsa ama bir sene vardı hayatımızda bunalımdaydık maddi değil ama manevi eksiğimiz çoktu ben atlattım oda atlattı sandım ama o atlatamamış çareyi başkasına kaçmakta bulmuş ben güçlüydüm çünkü gerçek seven bendim geçeceğini biliyordum dedim ya hareketlerini şimdi düşününce anlıyorum telefonu yanından ayırmamalar sahur yemeklerine gelmemeler konuşmamalar belli bir şarkıya takılmalar çokta açık ama körsen benim gibi :)

burası senin için iyi ğelir enazından paylaşıyorsun ,istersen konu aç ah erkekler bölümüne çünkü ğerçekten tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerde bulunacaktır. fikir edinmiş olursun.

önce şunu söyliyim sormuşsun ayrılmadım ayrı yaşıyoruz eve gelmemesini rica ettim kabul etti şimdilik iyi geliyor yardımlarınızı yadsıyamam tabiki:)
konu açmayı bilmiyorum ve okadar çok başlık varki aldatılarlar başlığında utandım aralarında olmak istemezdim onların orda olmalarınada üzüldüm sakın yanlış anlamayın kadınların çektiklerine üzüldüm okudum ağladım yaşayınca okadar iyi anlıyorki insan
ama tavsiyelerin hiçbirini geri çevirmem :)

mrb konu oft den gözüme çarptıda okumadan duramadım çok üzüldüm hep denirya askerlerin daha çok aldattığı,neden acaba?gerçi artık askeri normalimi kaldı bununda canım üzülme ne bileyim daha bir sakin kafayla düşün

valla ben eşimi çok ğüveniyorum ama böyle şeyleri okuyunca kafamda karışmıyor değil yani

güven zaten suçu ispatlanana kadar herkez masumdur :) ama hazırlıklı ol dedim ya olucak diye değil olabilir diye sizde paranoya yaratmasın bu benim eşimin arkadaşlarının bile haberi yokmuş kimse yakıştırmazki sessiz kendi halinde biri derdi sadece benimle çevresinde muhteşem sevilir bir kişide çıkmaz bana şunu etmişti diyen suçlular bile bunu diyor ya çıldırıyorum ama bilen benim buda yetiyor

bi tanem ne diyeceğimi bilemiyorum ğerçekten seni hakedecek bi adam değilmiş ,sakın dirayetinden vazğecme oldumu ona zaten hakketiğinden çok fazla değer vermişsin ,şuan zaten seni haketmiyor ,

sağol cnm iyiym ben bugün rahatım yani bilmiyorum ne kadar daha sürer ama iyiyim ben istediğim sürece asker artık aslında attırmak var ama dedim ya zayıf zayıftır asker yada değil kızmayın bana ben salak bir aşığım ama ona değil artık benim sevdiğim benim yarattığım insan o hala içimde biryerlerde umut diyorum bişey olucak biticek yine eskisi gibi sarılıcam ona hayata kaldığımız yerden devam diyeceğiz olmasada umut işte bu ölmüyor

ben çıkıyım tatlım ,ğelişmelerden haberdar et burada hep yanındayız .üzülme onun durumu seninkinden daha kötü inan

bi tanem ne diyeceğimi bilemiyorum ğerçekten seni hakedecek bi adam değilmiş ,sakın dirayetinden vazğecme oldumu ona zaten hakketiğinden çok fazla değer vermişsin ,şuan zaten seni haketmiyor ,

beynim aynen böyle düşünüyor hakketmiyor
ama söyleyin kızlar neden kalbime söz geçmiyor bugün 1 haftadan sonra ilk kez göz göze geldik sabah nizamiyeden geçerken zayıflamış saçları karışıktı taramamış gözleri gözlerimde kaldı gel dememi bekledi belki gülümsedim başını eğdi arabaya bindim önünden geçerken baktı yeniden içim acımadımı acıdı ama nasıl derim artık kalbime ne yaparsa yapsın aldatmıyor ya seni diyemiyorum daha öncede yazdım bunu tutunduğum dalı kırdı hayatımdan en sevdiğimi kendini aldı

selam kızlar nasılsınız bende oğlumu bir türlü uyutamadım şimdide sinirden başıma ağrılar girdi uyumayacağım diyor ya vallah şimdi çok başım ağrıyor

selam kızlar nasılsınız bende oğlumu bir türlü uyutamadım şimdide sinirden başıma ağrılar girdi uyumayacağım diyor ya vallah şimdi çok başım ağrıyor

slm hg niye sinirleniyorsun şarkı söyle ona yada müzik aç benimki hala müzikle uyur sıkma canını kıyamam oda huzursuz uyumak istemiyor baksana seni istiyor

canım dua oku allaha sığın lütfen allah sabır versin,direnmen için kuvvet versin,içindeki sevgiyi,umudu,yitirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…