Asker Eşleri

cansıncım daha fazla hatırlayıp sıkma canını.. güzel seylerden bahsedelım,tabıkı kolay deıl.. rahatlamak desarj olmak ıstedıgın zaman hepımız buradayız senınleyız sakın unutma olurmu canısı...

canım dua oku allaha sığın lütfen allah sabır versin,direnmen için kuvvet versin,içindeki sevgiyi,umudu,yitirmesin

dua :) bugünlerde bunu çok söyler oldum ben sürekli dilimde dualarım allahta öyle
ebrucum sağol tabi ya başka şeylerden bahsedelim hadi aç bi konu :)

sana dayanamam ben..
bahar temızlıgım bıttı cok şükür.. tayın cıkıcak dıye ertelıyodum ama netlesecegı yok bu gıdısle o yuzden yaptım bendeeeeee..... cok yoruldum valla...

ne yapayım kız birşeyden anlamıyorki öyle yapıyorum böyle yapıyorum dinlemiyor malum havalar ısındığı için herhalde dışarıya çıkmak istiyo bende her zaman nasıl çıkarayım onu kendimi iyi hissetmiyorum ondan galiba başım karnım her yerim ağrıyo anlıcanız reglim yakşaltı ondan galiba bu kadar sinir var bende

sana dayanamam ben..
bahar temızlıgım bıttı cok şükür.. tayın cıkıcak dıye ertelıyodum ama netlesecegı yok bu gıdısle o yuzden yaptım bendeeeeee..... cok yoruldum valla...

ebrucum güle güle kirlet evini bende yapacaktım pekte canım istemedi açıkçası yarın yaparım nöbetçi eşim evde yok rahatla yaparım

akşamda hiç uyuyamadım zayıflamaya yardımcı bir baharat kullanıyorum ondan gece tuvalette kaldım yani

ebrucum güle güle kirlet evini bende yapacaktım pekte canım istemedi açıkçası yarın yaparım nöbetçi eşim evde yok rahatla yaparım

akşamda hiç uyuyamadım zayıflamaya yardımcı bir baharat kullanıyorum ondan gece tuvalette kaldım yani

saol dilekcimmm...
hangi baharatı kullanıyosun canısı...

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:dance::teytey: AYYYY KIRILDIM YAF BEN 175 BOY 55 KİLOYDUM BUGÜN SABAH BAKTIM 50 BAHARAT DEDİN YA ACI CANIM ACIDIR O

saol canım... Ya bende 51 kıloyum 173 boyum ama kendımı hala dev aynasında gördüğüm oluyo bazen.. Gözümmü alısıyo ne..

yok bu halimi sevmedim ben hayatımda ilk defa gözlerimin altı mor mor kapatıcı kullandım kilom iyiydi kolay alamam ama hemen veririm

selam kızlar ne haber çok yoruldum bugün sabahtan beri yemekle uğraştım pilim bitti artık daha valiz hazırlayacağım

sağol sen nasılsın iyimisin biraz daha

canım bugün biraz daha iyiyim temizlik yaptım öyle daha yeni işlerim bitti kızıma bişeyler yediremedim daha ona canım sıkılıyor daha kahvaltı bile yapmadı yemiyor ya arkadaşlar ne yapmam lazım tecrübeliler bana bilgi verin çok canım sıkılıyorsenağlama

abowww kızlar benim şohben çalışmıyor anlayan varmı napcaz şimdi ben bi elektrikçi bulim geç olmadan siz yazın ben okur yetişirim size :) şuna bak ya şohbensiz kalmışım aklım burda oğlum gelir dün bana anne bilgisayar dizinemi yapıştı niye hep orda duruyo diyip patlattı kahkahayı çokmu vakit geçirir oldum ben burada :1no2:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…