kendı kendme kızıyorum ıste ama yınede tavır alamıyorum ınsanlara,sadece bırazcık daha mesafe koyuyorum.. gecen ayın basındaydı,eşim nöbetcıydı,poğaca kek falan yapıp götürmüştüm.eşimde beraber nöbet tuttugu kişinin cocugu cok sevınce keki falan onlara vermıs tabak ve kaplarla.. ıyı yapmıs ben cok mutlu olurum,eşimde öledır dayanamaz.. sonra ben bide asure göndermıstım aynı kişiye,dıyecegım kaplarım tabaklarım vs daha bıkac gun önce alabıldım.. ve maalesef aramak zorunda kaldım.. ya aslında tamam lafı olmaz ama kendı bana komsularından yakınıyordu kullanıyolar benide söle böle vs ama 1,5 ay oldu yani... üzerımde gördüğü seylerı ıstemeye basladı.. netıcede eşim benım ustumde görmek ıstedıgı ıcın almıs,etmiş.. vermedim gerci acıkca söledım böle seylerden rahatsız oldugumu ama ne bılıyım ıste,amaaannn.. neyse bosverın tatlısım..
öle tabi.. hadi diyorum kalıcı deılız tayın olup gıtcez,kırmıyorum ınsanları.. zaten kahretsın cok ıyı nıyetlıyım..
elmascım nasılsın bugün...
hala çok kızgınımcanım ya kızımla uğraşıyorum evedn dışarı çıkmıyorum kapattım eve kendimi yine :1no2:
ebrucuğum yemek tariflerin süper mutlaka deneyeceğim muzlu rulodan bende çok sıkı yapıyorum ama şeker yerine pudara şekeri kullanıyorum birde bakalım böyle deneyelim
karnım acıktı şimdi yavvvv cokacimcoook
ben yemekle uğraşmasını çok seviyorum yaparım sürekli yerim eşimde çok sever yemek yapmasını zaten hafta sonları ben hiç dokunmam yemeklere genelde eşim yapar onunla farklı bişeyler yapmasını seviyoruz evde olduğunda ama mutlaka bayat ekmekli olanı deneyeceğim çünkü evede çok bayat ekmek oluyor eşim bayat ekmek yemiyor cokacimcoook
fıstık bugünde benimki nöbetçi ama tabi annemde olduğum için sabahlamıyorum sen korkuyomusun tatlım niye sabahlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?