Asker Eşleri

evet ya öyle gıcıklar çok çıkıyo kendileri ahkam kesip aynısını yaparlar en iyisi fazla yüz vermemek klava:

öle tabi.. hadi diyorum kalıcı deılız tayın olup gıtcez,kırmıyorum ınsanları.. zaten kahretsın cok ıyı nıyetlıyım..

ebrucuğum yemek tariflerin süper mutlaka deneyeceğim muzlu rulodan bende çok sıkı yapıyorum ama şeker yerine pudara şekeri kullanıyorum birde bakalım böyle deneyelim
karnım acıktı şimdi yavvvv cokacimcoook

yemeklerımı ocaga koydumda..
saol cnm.. hepsı denenmiştir tatlım.. resımlerın coğu alıntı ama tarifler anneme ait tatlım.. rulo pastada hıc pudra sekerı denemedım,bu ara yapıcamda bıde senın dedıgın gıbı deneyım bakalım..cokacimcoook

ben yemekle uğraşmasını çok seviyorum yaparım sürekli yerim eşimde çok sever yemek yapmasını zaten hafta sonları ben hiç dokunmam yemeklere genelde eşim yapar onunla farklı bişeyler yapmasını seviyoruz evde olduğunda ama mutlaka bayat ekmekli olanı deneyeceğim çünkü evede çok bayat ekmek oluyor eşim bayat ekmek yemiyor cokacimcoook

sana tavsıyem güzelım,bayat ekmekli pizzada eger cıvık kalırsa ekmek ilave et ve yumurtayı eksık koy daha koyu ve kıvamında oluyor ve hamur gıbı kabarıyor ekmekler..cokacimcoook

fıstık bugünde benimki nöbetçi ama tabi annemde olduğum için sabahlamıyorum sen korkuyomusun tatlım niye sabahlıyorsun

fıstık bugünde benimki nöbetçi ama tabi annemde olduğum için sabahlamıyorum sen korkuyomusun tatlım niye sabahlıyorsun

oh ne guzell.. korkuyorum canım yaa,aslında kendımı baya astım son bıkac nöbetınde ama yınede huzursuz oluyorum.. yarın bırde apartmanda ilaclama yapılcakmıs aksama kadar,ne camları balkonu acabılıcem ne havalandırma vasıstaslarını.. eşimde nöbette olacak.. oyyy

kızlar ıyı aksamlarrr nasılsınız bakımm ben geldımmmmm cok guzel bı gun oldu :)))

dıyetteyım hatunlar ne yemek tarıflerı verıyonuz bekımm

ya bende niyetlendim şimdi netten ilaç araştırıryordum yardımcı kapsül krem tarzı annemle birlikte niyetlendik bakalım varsa sizinde aklınızda olan şeyler paylaşın sevindirik olurum kaydirigubbakcemile2

ayy hıcc bılmıyorum kı öle ılacları falan... aslında eczanelerde bilgi veriyorlar.. daha ıyı olur senın ıcın...

esmacım pasta tarıflerı -nden konusuyodukta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…