Asker Eşleri

benimkide o yüzden uyumak istedi uyuyor yarın denetleme var öbürgün araziye çıkacaklar ne zaman gelecekler belli değil kafayı vurdu yattı ama kızı rahat bırakmıyor baba kalk diye

kızım beni öldürüyor akşam akşam şeker diye tutturdu açtım verdim eline topitop evi batıracak şimdi akşam akşam temizlik yapacağım

selam kızlar nasılsınız bende bugün giremedim hat yoktu yemekten sonra bir saat yürüyüşe gittim ço iyi geldi vallah artık devam yürümeye çok hantal olmuştum en az 10 kilo gitmesi lazım ama ilk gün olduğu için ayaklarım ağrıdı ama bir kaç güne alışırım yaz geliyor haydi zayıflamaya kızlar sizler ne yaptınız ama çıkmak zorundayım dizim başladı yarın görüşürüz artık iyi akşamlar

bende keşana geldiğimde 49 kiloydum şimdi 62 kiloyum ama daha almak istemiyorum vermekte istemiyorum boyum var zayıflık hiç yakışmıyor böyle iyiyim

hayırlı geceler bayanlar, kocacımla kış iznine çıkmıştık izin bitti ben doyamadım birazda annemlerde kaldım ve ne hayet geldimazıcık okudum ama sıkıldım direk merhabaaaaaa diyeyim dedim

ee napıyım eşim nöbetçi olunca bende aynı kaderi yaşayım dedim kaydirigubbakcemile3

walla beni nöbete diken 2 erkeğim var , aman uyusalarda biraz nete bakabilsem diye bekliyorum ama bu seferde ben uykusuz kalıyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…