Asker Eşleri

merhaba kızlar ben de annemdeyim eşim nöbetçi hava süper güzel öpüyorum sizleri Şeniz

hemencik hazırlıyorum canım çabuk gel yalnız :içelim:

bende geldim birazdan çıkarım hastaneye gitim gine geldim 4 ardş çağırdı onun yanına gidecem meydana sizler naptınız bakimmmm

ebrucum biz buranın mudavimlerindeniz kız hep biz yazıyoruz zaten
öle valla dilekcim.. giriyorum cıkıyorum bakıyorum,birini yakalayım salmıyorum..kaydirigubbakcemile3
bende geldim birazdan çıkarım hastaneye gitim gine geldim 4 ardş çağırdı onun yanına gidecem meydana sizler naptınız bakimmmm

hosgeldın fıstıgım.. ne guzel gıt valla.. bende kızmaya baslıyorum burdakı bıkac arkadasıma...

öle valla dilekcim.. giriyorum cıkıyorum bakıyorum,birini yakalayım salmıyorum..kaydirigubbakcemile3

hosgeldın fıstıgım.. ne guzel gıt valla.. bende kızmaya baslıyorum burdakı bıkac arkadasıma...

kızma kız şeker gel senide götüreyim gösteri varmış arkadaşım çağırdı değişiklik olur giidp seyredim sabahtır 3 kez indm çıktım eve çarşı dolanıp duruyom yoruldum vala ama kıramadımmmm:sm_confused:

niye kızıyon kız özebus 41 ne oldu şeker

kendı kendme kızıyorum ıste ama yınede tavır alamıyorum ınsanlara,sadece bırazcık daha mesafe koyuyorum.. gecen ayın basındaydı,eşim nöbetcıydı,poğaca kek falan yapıp götürmüştüm.eşimde beraber nöbet tuttugu kişinin cocugu cok sevınce keki falan onlara vermıs tabak ve kaplarla.. ıyı yapmıs ben cok mutlu olurum,eşimde öledır dayanamaz.. sonra ben bide asure göndermıstım aynı kişiye,dıyecegım kaplarım tabaklarım vs daha bıkac gun önce alabıldım.. ve maalesef aramak zorunda kaldım.. ya aslında tamam lafı olmaz ama kendı bana komsularından yakınıyordu kullanıyolar benide söle böle vs ama 1,5 ay oldu yani... üzerımde gördüğü seylerı ıstemeye basladı.. netıcede eşim benım ustumde görmek ıstedıgı ıcın almıs,etmiş.. vermedim gerci acıkca söledım böle seylerden rahatsız oldugumu ama ne bılıyım ıste,amaaannn.. neyse bosverın tatlısım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…