Asker Eşleri

tamam canım çok severim ama pasta böreklerden biraz uzak kalmak istiyorum yza zayıflamak zorundayım

ben geldim temizliğimi yaptım kızın karnını doyuramadım hiç bişey yemedi
temizliğim yeni bitti cips istedi verdim odaya hiç girmek istemiyorum kesin savaş alanına dönmüştür bıktım ya akşama kadar elimde süpürgeyle dolaşmaktan

canım gel ne demekk benim ablamın kızı var annem bakıyor yiğenime evlenene kadar da zaten benim elimde büyüdü o da yemek yemiyor canım annemle her gün kavga annemde çok üzülüyor bırak yemesin diyoruz ama içi el vermiyor bu çocuklar hep böyle demek ki

benimde ütü duruyor bir zahmet benimkilerede el atsan gözümde büyüyor anlatamam akşama kadar kıza koşturmaktan

yapardım vallahı,bilirim cocuklu olmanın bu yönden sıkıntılarını.. evlenmeden önce annemın bı komsusu vardı kızcagız benle yasıttı bıde bebişi vardı,ama ben bebişe bakardım o işini yapardı :))))

yağmur yağıyor buraya ya insanın içi sıkılıyor hava kapalı ebrucum şimdi senin poğaçadan yapacağım eşim yarın araziye götürsün arkadaşlarıyla yesin diye inşallah güzel olur hep yapıp yolluyorum iş yerinde yesinler diye dayanamıyorum kocişime ya

çok zor gerçekten bana burada yardım edecek kimse yok zaten çok düşkün kimseye gidip kalmıyor arkadaşım var lojmanda oturuyor çok uzak gelip bakamaz yağmura bende işlerimi yapayım ne yapayım o sakin olduğunda yapmaya çalışıyorum şimdi trt 4 çocukta gece bahçesini izliyor saat 3 kadar kalkmaz eğer bişeye sinirlenmezse bende yemekle fana uğraşırım

selam kızlar benimkide ona bakıyor canım onu çok seviyor o bitince yumurcak tv ye geçiyor koca gün çizgi film izliyoruz anlıcanız

bizim burdada yağdı yağacak şimdi yağıormu orda o zman 2 3 saat sonra gelir burayada

ben yemekle falan uğraşmasını o kadar çok seviyorum ki malzeme olduktan sonra kızda rahat verirse genelim mutfakta geçiyor değişik değişik yapayım istiyorum böyle misafir gelsin yiyelim içelim istiyorum tabi sonra bir güzel yemek yerine darbe yiyorum arkadaşlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…