ben yemekle falan uğraşmasını o kadar çok seviyorum ki malzeme olduktan sonra kızda rahat verirse genelim mutfakta geçiyor değişik değişik yapayım istiyorum böyle misafir gelsin yiyelim içelim istiyorum tabi sonra bir güzel yemek yerine darbe yiyorum arkadaşlardan
ya ben sana dayanamam yaa.. bosver guzelım bende sen gıbıyım ama herkes hayatını yasıyor,hayat devam edıor.. bı kere gelıyoruz dunyaya sıkma canını...ne kadar güzel demi ailesinin yanında bende öyle olmasını çok isterdim istediğim zaman gitmek görmek kalmak çok siterdim :1no2:
sositosositosositosositocanlı canlı hava durumu burda da yağmur başladı kaydirigubbakcemile3
merhabalar nasılsınız tayin bekleyen varmı aramızda bizimkiler 24 nisanda belli olaçak sanırım herkese hayırlı tayinler yine ayrılık vakti kopaçağız arkadaşlardan :1no2:
24 nisan mıııı... bızde 1 mayıs dıye bılıyordukk... hadı hayırlısı bakalım,bız beklıyoru eylulcumm...
dimi canımcım.. ne guzel söluyorsun.. benım annecıgımde 2 saat uzaklıkta bana ama bır daha bu kadar yakın olabılecemmı bılemıyoreummm
ayyyyyyyy keşke o kadar yakınlık olsa her ay görmeye giderim 2 günde olsa zaten benim eşim durmaz o kadar yakınlıkta sürekli gitmek ister
Tekrardan meraba herkese, of yoruldum başım ağrıyo fena şekilde bugün hava kapalı bide iyce bi garip oldum-tatlicadiarzu- biraz önce aradı benimki nöbetten sesini duydum gözler açıldı hemen:dance::teytey: elmalı pastasını da yaptım çok sever kendileri. Sizler naptınız kızlar ? asker eşi olamasak da asker sevgülüleri olaraktan topkite geziniyok:teytey:
thecapital sen mısın canım?
Buyrun benim:lepi: nikimi değiştirdim nasıl olmuşum ? kaydirigubbakcemile3 bu içime sindi biraz artık böyle devam etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?