gunaydın elmasımmm,ıyıyıımm sen nsasılsınnn
sanada gnaydın canım aynen vala bu gün evdkaydirigubbakcemile3yim artık
günaydınn kızlarrrr
canım ya.. anlayabılıyorum.. dınlenmeye calısrsın bugun ınsallah..sağol canım sanada günaydın vallah bilmişyorum öğle uyumuşum eşim gidince gece zaten uyuyamıyorum saat 3 4 gibi ilaçtan tuvatette geçiyor yani ondan sabbah uyumuşum bir de hava kapalı akşam oğlumda yanımıza geldi onu ezmemek için yan yatınca belim ağrımış
gunaydın canım... burada da kapalı hava...günaydın hanımlar ankarada yağmurlu bugün
şimdi sen yorgunsun ya bugun hani... şimdi skorlarda bana kaldı yaniii öle mı ... ehehehekaydirigubbakcemile3
Günaydın herkese, ya sabah elektrikler gitti, tam foruma kaptırmışkenbenneyaptımki evi derleyip toplayım biraz bugün nöbetçi sevdücekim of zaten zor görüşüyoruz bu nöbetler ömrümü yiyo ya...
Günaydın herkese, ya sabah elektrikler gitti, tam foruma kaptırmışkenbenneyaptımki evi derleyip toplayım biraz bugün nöbetçi sevdücekim of zaten zor görüşüyoruz bu nöbetler ömrümü yiyo ya...
gunaydın canım.. elektrık kurbanıyım bende.. ve nöbetci naparım bilmem aksamda gıderse :)) bızımda ayda 3 nönet oluyo ama değişiyo her ay..Günaydın herkese, ya sabah elektrikler gitti, tam foruma kaptırmışkenbenneyaptımki evi derleyip toplayım biraz bugün nöbetçi sevdücekim of zaten zor görüşüyoruz bu nöbetler ömrümü yiyo ya...
yo yorgun değilim canımama 2 skor gitmiş benden onlarla uğraşıcam bugün bakalım 16 skor kaldı ya 18 diler:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?