Asker Eşleri

günaydınlar kızlar biz ancak kalkabildik hava bizi şaşırttıyani saat 10 olmuş kalkınca kapalı olduğu için

gunaydın dılekcim.. olsun uykunuzu almıssınızdır en azından.. benım bıraz önce elektrık gıttı deli oldum,yalnızım ya bugun eşim nöbetcı ya gıdecegı tutar..

sağol canım sanada günaydın vallah bilmişyorum öğle uyumuşum eşim gidince gece zaten uyuyamıyorum saat 3 4 gibi ilaçtan tuvatette geçiyor yani ondan sabbah uyumuşum bir de hava kapalı akşam oğlumda yanımıza geldi onu ezmemek için yan yatınca belim ağrımış

canım ya.. anlayabılıyorum.. dınlenmeye calısrsın bugun ınsallah..
günaydın hanımlar ankarada yağmurlu bugün
gunaydın canım... burada da kapalı hava...

Günaydın herkese, ya sabah elektrikler gitti, tam foruma kaptırmışkenbenneyaptımki evi derleyip toplayım biraz bugün nöbetçi sevdücekim of zaten zor görüşüyoruz bu nöbetler ömrümü yiyo ya...

Günaydın herkese, ya sabah elektrikler gitti, tam foruma kaptırmışkenbenneyaptımki evi derleyip toplayım biraz bugün nöbetçi sevdücekim of zaten zor görüşüyoruz bu nöbetler ömrümü yiyo ya...

günaydın canım çokmu sık nöbetleri benim eşimin en fazla ayda 3 oda her ay aynı değil

eee zaten asker eşi olmanın da en zor yanı da bu yan canım beklemek yalnız kalmak napalım :teselli:

gunaydın canım.. elektrık kurbanıyım bende.. ve nöbetci naparım bilmem aksamda gıderse :)) bızımda ayda 3 nönet oluyo ama değişiyo her ay..
yo yorgun değilim canımama 2 skor gitmiş benden onlarla uğraşıcam bugün bakalım 16 skor kaldı ya 18 diler:uhm:

kıyamam sanaaa... tüh tüh 2 skoru gıtmıs arkadasımın... yaparsın sen yaparsın.. dün gördüm yıne bi skorunu seni senii...

bende bi markete inicem kızlar laf aramızda anacığımla kısır yapıcaz da diyet yemeği kaydirigubbakcemile3 gelin hepinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…