Asker Eşleri

rüyanaz hoşgeldin güle güle olmuşsun girmenle çıkman bir oldu galiba nerelrdesin yoksun kız hala eşinin yanındamısın

ayy hava coook kötüüüüü fırtına yagmur şimsekkkk,eşimde yokkk elektrık gıderse naparımmm tv de yayında kesıldı yaaaa

valla böle gıderse ben bu gece mısafırhaneye gıdebılırımm.. elektrık gıderse duramamm.. dısarı felakettt anlatamamm.. tv de sınyal de yokkk

ben geldim kızlar evime geldim kocacığımla. çok özlemişim aşkımı yaa sizler napıyosunuz bakıyorum kaynaşıyosunuz birbirinizi ağırlıyorsunuz ohhh bizi hiç davet etmeyin zaten :1closedeyes:

sen davet edılmez mısın canımmm... anneciğin iyidir umarım.. bende 3 saat msnde görüştüm görüntülü... ınsanın evi gibisi yok yınede...

ben geldim kızlar evime geldim kocacığımla. çok özlemişim aşkımı yaa sizler napıyosunuz bakıyorum kaynaşıyosunuz birbirinizi ağırlıyorsunuz ohhh bizi hiç davet etmeyin zaten :1closedeyes:

ohhhh ne güzel allah böyle ayrılık versin canım uzun süreli ayrılık vermesin :Saruboceq:

nasılsınız kızlar bende oyundaydım canım sıkıldı şimdi çıkıcam bir çay yapyım yarında tatil eşimle rahat otururuz artık oğlanda uyklamaya başladı neyse ben çıkıyorum gelebilirsem gelirim öptüm size iyi akşamlar kızlar

sen davet edılmez mısın canımmm... anneciğin iyidir umarım.. bende 3 saat msnde görüştüm görüntülü... ınsanın evi gibisi yok yınede...
annem bu aralar hasta canım üşütmüş öksürük bunaltıyo ama geçiyo yavaş yavaş evet insanın evi gibisi yok özlüyorum bir yere gidince evimi sizde de öyle oluyor mu?
ohhhh ne güzel allah böyle ayrılık versin canım uzun süreli ayrılık vermesin :Saruboceq:

amin canım cümlemize

kızlar slm nasılsınız.ben hastalıgı atlattım şükür...bu aralarda midem yanmaya başladı..hamilelik geçirenler kaçıncı ayda başlıyodu bu mide yanmaları benimkisi acaba erkenmi başladı...4 bucuk aylık olcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…