Asker Eşleri

ebru nöbet mi tutcan burda yawyumm uykun gelince uyumaya çalış alıştır kendini

iyi akşamlar dilekçim naptnız kızlar erkeklerinizi uyuttunuzmu benimki uyudu şakkıdı

iyi akşamlar dilekçim naptnız kızlar erkeklerinizi uyuttunuzmu benimki uyudu şakkıdı

iyi akşamlar duygucum iyiyiz canım gezinip duruyorum işte benim aşkım uyumadı tabikide küçük aşkımda uyumadığı için ayaktayız yani yarında tatil zaten evdeler hava güzel olursa bayrama gidicez izlemeye hihoyyyt

ellerine saglık canım... diyetteydın deıl mı... hedefın kac kılo? fazla kılon yoktu bıldıgım kadarıyla..

diyet değilde yediklerime biraz daha dikkat etmeye başladım fazla yemek yok klava:
benim kilom biraz fazla boyum 1.68 kilo 82 di hedef 10 kilo şimdilik-tatlicadiarzu-

evet en doğrusu yediklerimize dikkat etmek bende beyaz ekmeği kestim artık sağlığımız için

bencede en mantıklısı yediklerını azaltmak... yavas yavas daha saglıklı zayıflarsın... ben en cok yıyerek zayıflıyorum,ne yıyerek mı? Kafayı yıyerekk :)))) saka bir yana stres benı yıyor bıtırıyor,iştah denen bısey kalmıyorr...

kafayı yiyerek ha kaydirigubbakcemile3 delikafadulden niye streslisin kuzum

sımdılık streslı deılım bebişim ama öyle oldugum zamanlarda hıcbırsey yıyemıyorum,mıdem kaldırmıyor... kımısı yer aksine ama bende iştahtan kesılıyorum.. düğğünüme 10 gun kala 6 kılo verdım yahu

inanmıyorum sana 6 kilo mu bende senin gibiyim canım hiç yemek yiyemem sıkıntım olduğu zaman iştah kesilir hemen ben düğün günü yiyememiştim ya kaydirigubbakcemile3 zorla yedirdiler ben yine yemiştim de eşim ağzına lokma koymamıştı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…