Asker Eşleri

ozebuscum amannn yeterki uyusunnnn falla parmak uçlarımda yürüyorum uyanacak diye:)) açıkcası gündüs olmadığım icin şu hali bile bana iyi geldi..

sherin bayılırım un kurabiyesine hayır dimem amaa bugünlerde iştahım baya açıldı verdiğim kiloları geri alacam bu gidişlecokacimcoook

sorma bende dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama bizle birlikte de kocişler diyete girmesin ben az yerim aşkıma yapıyorum bakalım inşallah iyi olur ama daha unun durumuna bakmadım belkide az kalmıştır yapamam kaydirigubbakcemile3

bugün çocuklara tatil dün 23 nisan olduğu için bugünde tatil tabiki eşlere değil

kızlar ben un kurabiyesi yapıcam yapıyım size de getiriyim cokacimcoook
hımmmm canım cektı...cokacimcoook
selam kızlar nasılsınız bugün burası pek faal değil herkes dışarılarda galiba tatil olduğu için
olabılır canım,okullar mı tatıl bugun.. öledır ama yacocuklar yoruldu dün ondandır deıl mı,gerci hava sartlarından burdakı tören cts ye ertelendı...
ozebuscum amannn yeterki uyusunnnn falla parmak uçlarımda yürüyorum uyanacak diye:)) açıkcası gündüs olmadığım icin şu hali bile bana iyi geldi..

kıyamam sana... aman maasallahh maasallah

sherin ayy sormaa eşiim yüsünden diyet yapamıyorum ki birde çok fena çikolataya dayanamadığımı bilio inadına 2 paket çikolata alıoo eee..gelde yeme,napalım bende gece plates yaparak avutuyorum kendimi:))
hımmm dilekay bisim ufaklık daha çok minik olduğu icin haberim yok,ahhh..bir büyüsün yawrum insallah bende takip ederim

canım benimkid daha küçük ama dışarıda çocuklar oynuyordu birde 1 gün için herhalde tatil oldu

dilekaycım seninki ne kadarlık? aahhh ,ahh..ben dağ başında oturuyorum inan kimseyi görmüyorum burada bebişte olmasa kafayı yerim herhalde

canım benimki 25 mayısta 3 yaşını bitirecek 4 yaşına giriyor bir ayımız kaldı

oyy maşallahh Allah bağışlasınn ben istanbulda ama kilyosta oturuyorum ama merkez değil dağın icinde kurulan bir site icinde birde 1.kat olunca sadece duvarları görüyorum-tatlicadiarzu-

neyse ben çıkıyorum oğlumu uyutayım benimde havadan herhalde başım ağrımaya başladı sonra gömrüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…