Asker Eşleri

selam kızlar bende yemeğimi koydum atakanıda uyuttum şimdi burdayım nerdesiniz kızlar

insallah sherıncım yaa... 2 gun öncekı havadan sonra artık acacak sanırım havalar.. kapanısı yaptı mı acaba nisan yagmurları...

ne yapalım sen yoksun diye muhabbetten eksikmi kalalım sende gitmeseydin biryerlerekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

a.s
ne yapalım sen yoksun diye muhabbetten eksikmi kalalım sende gitmeseydin biryerlerekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

napim kız kz arkadaşım kahvaltıya gel dei ben gelmm dedim öğleden sonra gelim deim ona gititm geldim a.s

slm kızlar...nasılsınız...ben bugun gene ultrasona girdim...benim bebek bi türlü cinsiyeti kesinleşmedi.şimdide kız diyolar...bi kız bi erkek bi kıız bi erkek...şimdide kız diyolar.bacagını arasına kordon dolmuş...benzetebildikleri kadar kız dediler.sizdede böyle olan varmıydı...

yemekteyiz deki adam nasıl dans ediyo ebruu abooo :dance: :teytey:
sorma canımcım yaa.. :1shok: :dance:

hayırlısı olsun canım.. saglıklı olsunda.. ama ınsan merak etmedende duramıyor ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…