Asker Eşleri

merhaba kısslar ben komsu topıkten gelıyorum a.s.
tayınler bugun açıklandı.. tayını çıkan arkadaslar için (eger gonullerındekı yerler çıktıysa) hayırlı olsun diliyorum a.s.

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız,
a.s.
sormaya yapıyor bçyle yaramazlıklar işte senin varmı çocuk

Yolda cnm, hamişim bende 36. haftanın içindeyim
kaydirigubbakcemile3
kızlar ben un kurabiyesi yapıcam yapıyım size de getiriyim cokacimcoook

Aşerdim şimdi nolcek( şaka şaka) bende çok severim un kurabiyesini, afiyet olsun cnm

Cnm bendede çikolata deyince akan sular durur, helede hamişlikte götürüyorum parça parça, sonra nasıl vericess bu kiloları bilmem
cokacimcoook

Cnm ayrıntılı ultrason yaptırıyosun 20li haftalarda, orda kesin belli olur, merak etme
:1hug:

Kızlar nerelerdesiniz,bu topikte kimseyi göremiyorum yavs, çok sakin bi yer sanırım :uhm:

ohhhh çook şükür uyuttum evin erkeklerinihihoyyyt akşamda komşucuğuma çay içmeye gittim walla kendime geldim ayol..yarında kocişim nöbetçi annemi çağırdım bebişe bakmaya bende temizlik ütü yapıcam
çooooooookk işim var çooooookkkafamçokkarıştı

Cnm bendede çikolata deyince akan sular durur, helede hamişlikte götürüyorum parça parça, sonra nasıl vericess bu kiloları bilmem
cokacimcoook

aynen cnm yaa bak ben hamilelikte 18 kilo aldım 15ini verdim bile sende benim gibi yap ye arkasına plates yap ehhh..işe yarıo:)))) cinsiyet meselesi bir arkadaşımında başına gelmişti doğana kadar belirsiz kaldı ama kız doğdu,bazen ayrıntılı ultrasonda işe yaramıo

oohh keyfıne degecek yok yanii desene canım...

keyif çatmayı özlemişim hani en azından kutayıma komşu ablası bakıyor bende sıcak çay içebiliyorum

sherincim ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi işten ayrıldım normalde çocuk kulubünde çocukların eğitmenliğini yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…