merhaba kısslar ben komsu topıkten gelıyorum a.s.
tayınler bugun açıklandı.. tayını çıkan arkadaslar için (eger gonullerındekı yerler çıktıysa) hayırlı olsun diliyorum a.s.
hosgeldın sefa geldın canım..
Dileklerin için sagol canım...:1hug:
sormaya yapıyor bçyle yaramazlıklar işte senin varmı çocuk
kızlar ben un kurabiyesi yapıcam yapıyım size de getiriyim cokacimcoook
sherin ayy sormaa eşiim yüsünden diyet yapamıyorum ki birde çok fena çikolataya dayanamadığımı bilio inadına 2 paket çikolata alıoo eee..gelde yeme,napalım bende gece plates yaparak avutuyorum kendimi:))
hımmm dilekay bisim ufaklık daha çok minik olduğu icin haberim yok,ahhh..bir büyüsün yawrum insallah bende takip ederim
slm kızlar...nasılsınız...ben bugun gene ultrasona girdim...benim bebek bi türlü cinsiyeti kesinleşmedi.şimdide kız diyolar...bi kız bi erkek bi kıız bi erkek...şimdide kız diyolar.bacagını arasına kordon dolmuş...benzetebildikleri kadar kız dediler.sizdede böyle olan varmıydı...
arkadaşlar ankaraya gidiyoruz((((
mrb hg
hosgeldın canımm
hb kızlar tşklernaber napıosunuz bende özledim sizlerle yazışmayı valla 1 mayısta evimdeyim o zaman hiç kalkmayacam pc başından.........
Merhaba cnm nasılsın a.s.
Cnm bendede çikolata deyince akan sular durur, helede hamişlikte götürüyorum parça parça, sonra nasıl vericess bu kiloları bilmem cokacimcoook
ohhhh çook şükür uyuttum evin erkeklerinihihoyyyt akşamda komşucuğuma çay içmeye gittim walla kendime geldim ayol..yarında kocişim nöbetçi annemi çağırdım bebişe bakmaya bende temizlik ütü yapıcam
çooooooookk işim var çooooookkkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?