bende memnun oldum canım :))
hayırlısı canım dedıgın gıbı,nasip...
benim çatımın dar olduğu tedavi esnasında öğrenildi en başında söylendi hiçbirşekilde normal doğum yapmayacağım
ya canım şimdi panik olunacak bişey yokki saadece dokunmaları hissediyorsun onun dışında hiçbişey hissetmiyorsun
Cnm sende çok zor zamanlar atlatmışsın ama bak sonunda mükafatına kavuşmuşsun ne güzel , darısı başıma inş., bendende 23. haftada su gibi bişeyler geldi, enfeksiyonda vardı, rahim iyice yumuşamış demişti dr,o zamandan beri yatıyorum,wc harici kalkmam yasak, çok zor günler atlattık şükürler olsun, o zamanları hatırlamak bile istemiyorum, düşük önleyicilerle 32 haftalık yaptık bebeği, şimdi çok şükür 36 bitiyor, bide 37 bitse ohh dicem, en büyük hayalimi anlatmışsın inan, bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alabilmek,başka hiç birşey umrumda değil
a.s.
Hayırlısı olsun inş, bakarsın bi cesaret gelir , sonrası tamamdır :CüvCüv:
alırsın canım hiç kafanı takma 37 haftalıkken bile gelse artık sorun değil bazı doktorlar 36 haftalıkken bile alıyorlar bebeklerini benimde 7 aylıkken suyum gelmişti bebeğim susuz kalmıştı ama tabi dikkat ettim ondan sonra bol su içtim normaldedede idrar yolu enfeksiyonunda 9 yıldır tedavi görüyorum düşmüyor enfeksiyonum
bir avazda doğum yaparsın inşallah canım :ecrin_bebek: kucağına alırsın bebişini acını herşeyini unutu verirsin ama sen hazırlıklı ol çantan hazır olsun benim 7 aylıkken hazırdı kapının ağzında bekledi hep çantam
evet cnm ama burdaki askeri hastanede küvez yok, doğum baslarsa hemen izmire sevk edeceklermiş, o da 4 saatlik mesafede, korkum ondan yani, dr her ultrasonda suyumu kontrol ediyor, bi azalma yok çok şükür ama yinede 3.5 - 4 lt içiyorum tedbir amaçlı,
Senin enfeksiyonunun nedeni neymiş cnm, bünyesel bişeymi, onu geçirmeden hamile kalırsan yine zor olabilir senin için, bitkisel bişeyler fln denesen dr a danışıp belki iyi gelebilir
Cnm hastane çantasının malzemeleri hazır da bi içine yerleşmedi, kısa zamanda oda tamamlanacak inş.
çok ilaç kullandım ama artık bünyem istemiyor bünye üretiyor enfeksiyonu çamaşırlarım falan hep ayrı yıkıyorum ütülüyorum dikkat ediyorum işte bünyem üretiyor sürekli evet şimdi tekrar kalırsam aynı sıkınıtları tekrar yaşayacağım bitkisel denedim olmadı
hazırla bence 36 haftalıksın şuan ne olur ne olmaz hazırlıklı ol
şimdi 4 saat mesafe çok fazla nasıl olacak şimdi ailen nerede oturuyor onların yanına gitsen
canım ben kaçtım sonra görüşürüz öptüm kendine iyi bak :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?