Asker Eşleri

bende memnun oldum canım :))
hayırlısı canım dedıgın gıbı,nasip...

a.s.

Hayırlısı olsun inş, bakarsın bi cesaret gelir , sonrası tamamdır :CüvCüv:

alırsın canım hiç kafanı takma 37 haftalıkken bile gelse artık sorun değil bazı doktorlar 36 haftalıkken bile alıyorlar bebeklerini benimde 7 aylıkken suyum gelmişti bebeğim susuz kalmıştı ama tabi dikkat ettim ondan sonra bol su içtim normaldedede idrar yolu enfeksiyonunda 9 yıldır tedavi görüyorum düşmüyor enfeksiyonum

a.s.

Hayırlısı olsun inş, bakarsın bi cesaret gelir , sonrası tamamdır :CüvCüv:

bir avazda doğum yaparsın inşallah canım :ecrin_bebek: kucağına alırsın bebişini acını herşeyini unutu verirsin ama sen hazırlıklı ol çantan hazır olsun benim 7 aylıkken hazırdı kapının ağzında bekledi hep çantam

evet cnm ama burdaki askeri hastanede küvez yok, doğum baslarsa hemen izmire sevk edeceklermiş, o da 4 saatlik mesafede, korkum ondan yani, dr her ultrasonda suyumu kontrol ediyor, bi azalma yok çok şükür ama yinede 3.5 - 4 lt içiyorum tedbir amaçlı,
Senin enfeksiyonunun nedeni neymiş cnm, bünyesel bişeymi, onu geçirmeden hamile kalırsan yine zor olabilir senin için, bitkisel bişeyler fln denesen dr a danışıp belki iyi gelebilir

Cnm hastane çantasının malzemeleri hazır da bi içine yerleşmedi, kısa zamanda oda tamamlanacak inş.

çok ilaç kullandım ama artık bünyem istemiyor bünye üretiyor enfeksiyonu çamaşırlarım falan hep ayrı yıkıyorum ütülüyorum dikkat ediyorum işte bünyem üretiyor sürekli evet şimdi tekrar kalırsam aynı sıkınıtları tekrar yaşayacağım bitkisel denedim olmadı

hazırla bence 36 haftalıksın şuan ne olur ne olmaz hazırlıklı ol

şimdi 4 saat mesafe çok fazla nasıl olacak şimdi ailen nerede oturuyor onların yanına gitsen

canım ben kaçtım sonra görüşürüz öptüm kendine iyi bak :ecrin_bebek:

Canım annem geldi yanıma o zamandan beri bana bakıyo, ben hiç kalkmıyorum yerimden, sadece pazar gecesi yanlız kalıcam dr için dönmesi lazım o kadar, bende çok öptüm cnm, prensesinide senide Şeniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben işlerimi bitirdim misafirlerimi bekliyorumdaha gelmediler herkese çok teşekkür ediyorum yarın gidecekler 1 gece kalıp zaten kaynımın işleri var zaten o yüzden fazla kalmıyorlar

ıyı aksamlar dilekcim... yemegımıız yedık bızde... eşim maca gıdecek... 1 gecelıgıne gelıyolar emek bı yandan ıyı bı yandan doyamadan gıdecekler...

iyiyim canım sen nasılsın bende misafirleri beklerken biraz takılayım dedim bizimkiler daha yok

evet canım ya bekliyoruz daha yoklar yarın gideceklerdi bilmiyorum kaynımın kendi işi olduğu için işten çıkınca geliyorlar beklicez artık saat 12 ye kadar mühlet işte

ben çıkayım artık yeter başımda ağırmaya başladı size iyi akşamlar zaten kimselerde yok öptüm iyi akşamlar

benim işe döndü senınkıde canım yaa... kayınvaldemlerı bütün gün bekledım gelecekler 1 gun kalcaklar dıye,aksam bi geldıler 6 gün...:1shok:

senin sıran geçti ebrucum sıra bende bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler dert oluyo içime yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…