ya benim zor olduğu için canım yaza kadar böyle devam edeceğim tatilden geldikten sonra doktora gidip tekrar aşılama yaptıracağım normal yolla olur inşallah yaza kadar olmazsa ilaçlar bünyemi çok yoruyor ben kardeşiyle aralarında pek yaş farkı olsun istemiyorum yalnız olmasın en azından büyüdüklerinde sıkıntılarını birbiriyle paylaşsınlar istiyorum
kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim varmış memleketten kaynımla eltim gelecekmiş gideyim hazırlık yapayım sonra görüşürüz
korkma canım benim gerçi sezeryan oldu çünkü çatım dardı ters yerleşmişti birde tedaviyle olmuştu doktorlar riske atmak istemediler hiç bir zorluk yaşamadım çok güzel bir duygu bebeğimin doğduğu anı gördüm belden alt tarafımı uyuşturdular benim bebeğimin ilk ağlamasını duydum çok güzeldi anlatamam doğumda anlarsın korkma herkes nasıl doğum yapıyorsa sende yaparsın ALLAH büyüktür :1hug:
hoşbulduk güzeller..özebuşcum iyisin inşalllah..yerleştim canım :)) izmir deyim ben bi ilçeden başka bir ilçeye göçtüm :)) tayinimize daha 3 yıl var..o zamana kadar da annemlere daha yakın olan ve daha alışkın bir çevreye geldik , şirinyer den çiğliye taşındım canım :)) yenianne evet canım memnunum bu evim daha ferah ve geniş :)) daha uygun ....diğer yer ise daha küçük ve yabancıydı bana ...inşallah kendi evimiz olur yaa zor vala taşınmak ..yerleşince sorun yok daaa ...3 yıl sonra yine aynı muhabbetbi de şarka gidos ...hayırlı olsun ..ben kaçtım yine gelirim kociş hapşırıyooo üstüme üstüme yeter diyeee ...
amin bende ikinciye bir hamile kalsaydım ikincide olsun ondan sonra tam rahata erelim
ya benim zor olduğu için canım yaza kadar böyle devam edeceğim tatilden geldikten sonra doktora gidip tekrar aşılama yaptıracağım normal yolla olur inşallah yaza kadar olmazsa ilaçlar bünyemi çok yoruyor ben kardeşiyle aralarında pek yaş farkı olsun istemiyorum yalnız olmasın en azından büyüdüklerinde sıkıntılarını birbiriyle paylaşsınlar istiyorum
ankarayı istememek değilde burayada alışmıştım.yakın olarak biyerler yazmıştık ankara oldu gerçi memleketimede yakın hayırlısı olsun ama galiba başka kimse yok tayini çıkan.tek benmiyim giden yaaaaaaaa
vallah bende şu zamanda hiç yapmak istemiyorum ama eşim istiyor birde kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyor
kızlar öpüyorum sizi kaçtım ben(
canım benım yaa.. Bakalım bızlerde olabılecekmıyız bebek sahıbı ınsallah..
Benım erkek kardesımle aramda 5 yaş var canım,beraber büyüdük dıyelım son 5-6 yıl harıc.. ıkımızde okurken ayrılamk zorunda kaldık.. o 21 yasına gır bende 26 ma gırecegım hazıranda ve ınan arkadas gıbıyız... 2-3 yas cok ıyı ıkı kardes arasında ama 5 yasta cok fazla deıl... tabı 5 ten fazlada uzatma derim :)))
kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim varmış memleketten kaynımla eltim gelecekmiş gideyim hazırlık yapayım sonra görüşürüz
ınsallah canım,öle tabıkı önce sartların ve benım hazır olmam lazım ama yıne de hayırlısı dıyoruzzOlur cnm inş, maddi manevi hazır olmak önemli zaten sonra gerisi geliyo
canım benım yaa.. Bakalım bızlerde olabılecekmıyız bebek sahıbı ınsallah..
Benım erkek kardesımle aramda 5 yaş var canım,beraber büyüdük dıyelım son 5-6 yıl harıc.. ıkımızde okurken ayrılamk zorunda kaldık.. o 21 yasına gır bende 26 ma gırecegım hazıranda ve ınan arkadas gıbıyız... 2-3 yas cok ıyı ıkı kardes arasında ama 5 yasta cok fazla deıl... tabı 5 ten fazlada uzatma derim :)))
olursunuz canım neden olamayasınız siz yeterki isteyin ALLAH büyüktür
benim tedavi falan yine biraz uzar çünkü doktorlarım ankarada burdan gelip gitmek zor olur aksar doğuya gitmeden hamile 2. ye hamile kalmak istiyorum doğuya gittikten sonra çok zor olur gelip gitmem gataya o zamanda yaş farkı çok olur
hıımm sende haklısın tabi,süreci ben bilemediğim için hemencecik oluverıyor sandım..:asigim:
şimdi canım raporlarım var gitsem hemen yapıyorlar ama tutma ihtimalini düşünürsek estiradan tahliller falan çıkıyor uzuyor
ınsallah canım,öle tabıkı önce sartların ve benım hazır olmam lazım ama yıne de hayırlısı dıyoruzz
yeni anne canım çok sağol inşallah olur
maddi yönden kim düzgün ki şu zamanda asgari ücretle çocuk büyütenler nasıl büyütüyorsa bizlerde büyütürüz hiç kimse çocuğunun her isteğini yapamıyor ama gelecek hazırlamak önemli onda güvenmek gerekir kendine ben yine diyorum ALLAH büyüktür
yeni anne normal doğumun bebek için bir riski yokki
bebeğin çok kilolu olur yada senin çatın dar olur onlarda risk var bunuda doktorlar biliyor zaten korkma yani doktorlar ne derse onu uygula bence
Kızlar bu arada benim adım burcu, tanıştığımıza memnun oldum kaydirigubbakcemile5
Hayırlısı cnm, en uygun zamanda gelir inş. bebecik
a.s.
Cnm çatı muayenesi yapmadı daha, ama eli kulağındadır heralde belki pzt yapabilir diye düşünüyorum, aslında ben çok korkuyorum kesilmekten fln, zaten ondan normal istiyordum, ama sezaryen olursa genel isterim gibi geliyo, panik olmayayım diye..
benim doktorum çok iyiydi kıbrısta kıymetli bebek diyorlardı bebeğime o yüzden hiç bir şeklide uzatmak istemedile 38 haftalıkken aldılar birde benim idraryolu enfeksiyonum çok fazlaydı kesemin yırtılma ihtimali çok yüksekti kaybedebilirdim bebeğimi ondanda çok korkuyorlardı ilk 4 ay hastanede yattım bu enfeksiyon yüzünden düşüremediler çok ilaçlar aldım ama çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım bebeğimi o anı yaşamanızı isterim çok güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?