Asker Eşleri

canım benım yaa.. Bakalım bızlerde olabılecekmıyız bebek sahıbı ınsallah..
Benım erkek kardesımle aramda 5 yaş var canım,beraber büyüdük dıyelım son 5-6 yıl harıc.. ıkımızde okurken ayrılamk zorunda kaldık.. o 21 yasına gır bende 26 ma gırecegım hazıranda ve ınan arkadas gıbıyız... 2-3 yas cok ıyı ıkı kardes arasında ama 5 yasta cok fazla deıl... tabı 5 ten fazlada uzatma derim :)))

kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim varmış memleketten kaynımla eltim gelecekmiş gideyim hazırlık yapayım sonra görüşürüz

Cnm aslında ben normal taraftarıydım ama artık herkes sezaryen ol demeye başladı, 2 hafta ağrın olur sonra bişeycik kalmaz diyolar, bende bebişimi hep yatarak büyüttüm, erken doğum tehlikem vardı, gerçi hala var, bu sebepten normal doğum bebek için risklimi , öyleyse sezaryen olurum bende

Cnm hayırlı olsun inş., ohh ferah ferah annenlerede yakın daha ne olsun, güle güle oturun inş. ağız tadıyla
amin bende ikinciye bir hamile kalsaydım ikincide olsun ondan sonra tam rahata erelim

Cnm inş. aşılamaya gerek kalmadan normal yoldan olur, yaşları yakın olursa ikisi birden büyürler ne güzel, bence iyi düşünmüşsün, sonuçta anne baba gidince tek çocuklar yapayalnız kalıyor, bir destek olurlar birbirlerine, maddi manevi hazırsanız çok iyi olur, darısı başına diyim o zaman
:CüvCüv:

Cnm her işte bi hayır vardır, belkide çok seviceksiniz ankarayı

vallah bende şu zamanda hiç yapmak istemiyorum ama eşim istiyor birde kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyor

Hayırlısı olsun cnm inş., ama eşinden çok senin isteğin önemli burda, sıkıntısını sen çekeceksin böyle düşün, hazırsan çok güzel olur
kızlar öpüyorum sizi kaçtım ben (

Güle güle cnm a.s.

Olur cnm inş, maddi manevi hazır olmak önemli zaten sonra gerisi geliyo
kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim varmış memleketten kaynımla eltim gelecekmiş gideyim hazırlık yapayım sonra görüşürüz

Güle güle cnm, kolay gelsin sana

a.s.

olursunuz canım neden olamayasınız siz yeterki isteyin ALLAH büyüktür
benim tedavi falan yine biraz uzar çünkü doktorlarım ankarada burdan gelip gitmek zor olur aksar doğuya gitmeden hamile 2. ye hamile kalmak istiyorum doğuya gittikten sonra çok zor olur gelip gitmem gataya o zamanda yaş farkı çok olur

hıımm sende haklısın tabi,süreci ben bilemediğim için hemencecik oluverıyor sandım..:asigim:

maddi yönden kim düzgün ki şu zamanda asgari ücretle çocuk büyütenler nasıl büyütüyorsa bizlerde büyütürüz hiç kimse çocuğunun her isteğini yapamıyor ama gelecek hazırlamak önemli onda güvenmek gerekir kendine ben yine diyorum ALLAH büyüktür

bebeğin çok kilolu olur yada senin çatın dar olur onlarda risk var bunuda doktorlar biliyor zaten korkma yani doktorlar ne derse onu uygula bence

Kızlar bu arada benim adım burcu, tanıştığımıza memnun oldum kaydirigubbakcemile5

ınsallah canım,öle tabıkı önce sartların ve benım hazır olmam lazım ama yıne de hayırlısı dıyoruzz

Hayırlısı cnm, en uygun zamanda gelir inş. bebecik

yeni anne canım çok sağol inşallah olur

a.s.

Cnm bakımını harcamasını karşılayabileceğimiz, okutup büyütebileceğimiz, düğününü evlendirmesini yapabileceğimiz kadar çocuk yapmak doğru bence,ama çocuğun her istediği yapılmamalı bence çok şımarık, hiç bir eşyasının kıymetini bilmeyen biri olur çıkar, sonra uğraş dur, atsan atılmaz satsan satılmaz evlat bu

benim doktorum çok iyiydi kıbrısta kıymetli bebek diyorlardı bebeğime o yüzden hiç bir şeklide uzatmak istemedile 38 haftalıkken aldılar birde benim idraryolu enfeksiyonum çok fazlaydı kesemin yırtılma ihtimali çok yüksekti kaybedebilirdim bebeğimi ondanda çok korkuyorlardı ilk 4 ay hastanede yattım bu enfeksiyon yüzünden düşüremediler çok ilaçlar aldım ama çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım bebeğimi o anı yaşamanızı isterim çok güzel bişey

yeni anne normal doğumun bebek için bir riski yokki

bebeğin çok kilolu olur yada senin çatın dar olur onlarda risk var bunuda doktorlar biliyor zaten korkma yani doktorlar ne derse onu uygula bence

Cnm çatı muayenesi yapmadı daha, ama eli kulağındadır heralde belki pzt yapabilir diye düşünüyorum, aslında ben çok korkuyorum kesilmekten fln, zaten ondan normal istiyordum, ama sezaryen olursa genel isterim gibi geliyo, panik olmayayım diye..

benim çatımın dar olduğu tedavi esnasında öğrenildi en başında söylendi hiçbirşekilde normal doğum yapmayacağım
ya canım şimdi panik olunacak bişey yokki saadece dokunmaları hissediyorsun onun dışında hiçbişey hissetmiyorsun

Cnm sende çok zor zamanlar atlatmışsın ama bak sonunda mükafatına kavuşmuşsun ne güzel , darısı başıma inş., bendende 23. haftada su gibi bişeyler geldi, enfeksiyonda vardı, rahim iyice yumuşamış demişti dr,o zamandan beri yatıyorum,wc harici kalkmam yasak, çok zor günler atlattık şükürler olsun, o zamanları hatırlamak bile istemiyorum, düşük önleyicilerle 32 haftalık yaptık bebeği, şimdi çok şükür 36 bitiyor, bide 37 bitse ohh dicem, en büyük hayalimi anlatmışsın inan, bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alabilmek,başka hiç birşey umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…