Sanada iyi haftasonları cnm
slm canikolar.........ben geldim yaaaaa , taşındım ve netimi yeni bağlattıkgörüşemedik 2 haftadır ( umuyorum herkes iyidir , yeni gelenler hoşgelmiş , hastalara şifalar , sıkınıtılılara da bol moraller .iyi haftasonları herkese ...
Allah zihin acıklıgı versin canım,hayırısı olsun sızın için...hafta sonunun ilk GÜNAYDINı benden. nasılsınız kızlar.yarın oğlum sınava giriyor dualarınızı bizden esirgemeyin.şimdiden hepinizden ALLAH razıolsun.
günaydınnn canımmm nasılsınnngünaydınnnnnnnnnn iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
tabi bugün eşim yine yok mesaideler :1no2:
biz kızımla evdeyiz
sanada ıyı hafta sonları canımmgünaydınlar iyi hafta sonları herkese
selam canım...iyi hafta sonları canlar birazdan dışarı çıkıcaz slm veriyim dedim sizlere
oooo kımler gelmişşş.. amanda amannnn... hadi gözünaydın yerlestın demek canım..slm canikolar.........ben geldim yaaaaa , taşındım ve netimi yeni bağlattıkgörüşemedik 2 haftadır ( umuyorum herkes iyidir , yeni gelenler hoşgelmiş , hastalara şifalar , sıkınıtılılara da bol moraller .iyi haftasonları herkese ...
slm canikolar.........ben geldim yaaaaa , taşındım ve netimi yeni bağlattıkgörüşemedik 2 haftadır ( umuyorum herkes iyidir , yeni gelenler hoşgelmiş , hastalara şifalar , sıkınıtılılara da bol moraller .iyi haftasonları herkese ...
canım nasılsın iyimisin kaç aylık hamilesin doğum nasıl olacak sezeryan falan çok mu soru sordum ne kaydirigubbakcemile3
elmasçım 36 cı haftadaymış artık doğuracak kız allah kurtarsın canım eline almayıda nasip etsin inşallah
Teşekkürler cnm sende hoşgeldin, nereye taşındınız memnun kaldınızmı a.s.
Merhaba cnm, iyiyim çok şükür, pazt günü 36 bitiyor hayırlısı ile, ahh doğum nasıl olacak bilemiyorum gerçekten, aslında tecrübelerinizede çok ihtiyacım var, yaklaştıkça biraz daha korkuyorum sanırım
a.s.a.s. amin canım inş.
elmasçım 36 cı haftadaymış artık doğuracak kız allah kurtarsın canım eline almayıda nasip etsin inşallah
vallah bende şu zamanda hiç yapmak istemiyorum ama eşim istiyor birde kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyor
ıyıyım melıshcım cok sükür... 23 nısan gösterılerı vardı bugun onu ızledık eşimle,mesaıye gıttı bıraz once bende bı bakıyım dedım.. ohh miss gıbı tasındın yerlestın ne guzel...hoşbulduk güzeller..özebuşcum iyisin inşalllah..yerleştim canım :)) izmir deyim ben bi ilçeden başka bir ilçeye göçtüm :)) tayinimize daha 3 yıl var..o zamana kadar da annemlere daha yakın olan ve daha alışkın bir çevreye geldik , şirinyer den çiğliye taşındım canım :)) yenianne evet canım memnunum bu evim daha ferah ve geniş :)) daha uygun ....diğer yer ise daha küçük ve yabancıydı bana ...inşallah kendi evimiz olur yaa zor vala taşınmak ..yerleşince sorun yok daaa ...3 yıl sonra yine aynı muhabbetbi de şarka gidos ...hayırlı olsun ..ben kaçtım yine gelirim kociş hapşırıyooo üstüme üstüme yeter diyeee ...
bızde tayıncıyız ama mayısta bellı olcak bızım.. tek deılsın yani giden canımmmankarayı istememek değilde burayada alışmıştım.yakın olarak biyerler yazmıştık ankara oldu gerçi memleketimede yakın hayırlısı olsun ama galiba başka kimse yok tayini çıkan.tek benmiyim giden yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?