canım eşin havacımı senin
h.b şekerim .ee ne var ne yok.bugün hava güzeldi eşimle Karşıyaka ya gittik dolaştık ,ayy bi de döner ısmarladı bana :))) ama şuan soğuk hava yaaa . bi de başıma ağrı girdi ,hava çarptı heralde.. sen naptın bugün delikafadulden
hehehee benim de öyle hala gelmeyen arkadaşlarım var . 10 ay oldu hala gelemediler ,gelsinler gelsinler ooooooooooooooooooh al hediyelerini :))))) güle güle kullan ...şimdi kaçtım ben yemek faslı :)) gelirim yine öpüyorum fıstık.. hihoyyyt
canım merhaba... yaa tayin yok demek daha size,hayırlısı olsunnn canım... bızm bu sene mutemel cıktı ama yarında kati ye döneceğimiz belli olcakmıs sanırım... ama kesin gideriz dıyoruz... hayırlısı olsun canım ya...ozebuş selamlar nasılsın tayin yok halen ankaradayız
selam kızlar bende misafirlerimi gönderdin 1 saat oldu birde üstüne kaynanadaq gelmemişmi çok şaşırdım vallah o kalacak diye korktum neyse oda gitti amam bugün çok güzel geçti bayabi gezmişis ayaklarım ağrıyo kaynana gelmeseydi dahada güzel geçeceğinden emindim çok lazımdıya neyse gitti işte sizler neler yaptınız bakalım
günaydın herkese ebrucum sana da kolay gelsin misafirlerin gelcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?