Asker Eşleri

günaydınlar
ilk defa bu saate kadar uyumuşuz kızımla yeni kalktık herkese iyi pazarlar çıkın gezin dolaşın eğlenin benim gibi evde pineklemeyin çünkü eşim mesaide yine :1no2:

h.b şekerim .ee ne var ne yok.bugün hava güzeldi eşimle Karşıyaka ya gittik dolaştık ,ayy bi de döner ısmarladı bana :))) ama şuan soğuk hava yaaa . bi de başıma ağrı girdi ,hava çarptı heralde.. sen naptın bugün delikafadulden

napıyım cnm,hava sabah cokk güzeldi acık havada kahvaltı yaptık bizde eşimle ama öglen bi bozdu..pazarda yakalandık yagmura,amaaan dedik carsıyada ındık ıslandık :))) yarında bıkac arkadas hayırlı olsuna geleceklermiş,nerdeyse 1 yıl olacak :))

hehehee benim de öyle hala gelmeyen arkadaşlarım var . 10 ay oldu hala gelemediler ,gelsinler gelsinler ooooooooooooooooooh al hediyelerini :))))) güle güle kullan ...şimdi kaçtım ben yemek faslı :)) gelirim yine öpüyorum fıstık.. hihoyyyt

hehehhe :))) sorma 10 ay olcak valla dogru...
hadı bekelrım opuyorum tatlışş

selam kızlar bende misafirlerimi gönderdin 1 saat oldu birde üstüne kaynanadaq gelmemişmi çok şaşırdım vallah o kalacak diye korktum neyse oda gitti amam bugün çok güzel geçti bayabi gezmişis ayaklarım ağrıyo kaynana gelmeseydi dahada güzel geçeceğinden emindim çok lazımdıya neyse gitti işte sizler neler yaptınız bakalım

uffff ne sıkıcı bir pazardı evde geçmek bilmedi zaman,eeee..kocacımda akşama kadar uyudu sıkım sıkımm sıkıldım ayollll:tomato:

ozebuş selamlar nasılsın tayin yok halen ankaradayız
canım merhaba... yaa tayin yok demek daha size,hayırlısı olsunnn canım... bızm bu sene mutemel cıktı ama yarında kati ye döneceğimiz belli olcakmıs sanırım... ama kesin gideriz dıyoruz... hayırlısı olsun canım ya...

selam canım.. Hadi Allah kavustursun,gözünaydın... yoruldun bıttı.. Kayınvaldeler zaten bıseyden kusur kalmasınlar :)) benımde aksama var arkadaslar gelecek daha hayırlı olsuna...dün aksamdan yaptım kekimi böreğimi,temizliğimi ama duramam gene bugunde yaparım bişiler...:))

Heerkese günaydınnnn bu arada arkadaslar... Nasılsınızzzz

günaydın herkese ebrucum sana da kolay gelsin misafirlerin gelcekmiş

GÜNAYDINN kıslarrrrrrr nasılsınız??
off yıne bır pazartesi yine bır nöbet ..
hastayım zatii..
icimde sıkılıor...Çok üzgünüm çoook
karnım da acıktı..
off offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…