Asker Eşleri

tünaydınlar kızlar nasılsınız ancak işim bitti gelebildim eşimde nöbetçiymiş bugün yani burdayım

sağol ebrucum artık ne zaman gelirler bilmiyorum sanada bu arada kolay gelsin misafirler varmış benimkiler zahmetsizdi canım yemek derdi falan yoktu dışarıda yedik zaten bir gece evde yattılar vede gece gittiler yani ama yinede insana değişiklik oluyor

değişiklik olmaz mı canım ya,cok ıyı olmus ne guzell... zahmetsız mısafır... kucuk cocugun olunca belkı bıraz zor olur ama olsun guzell... benımde haber ettıler dün mısafırlerım sonrada arar haber verırız dedıler.. böle eve baglandım valla...pazarada ınemıcem sanırım...haber edende yok daha.. beklıyorum bakalım...

yok kız çocuk büyük zaten bana zararı yok 3 yaşında gezmeye geldikleri için çıkalım dediler iyide oldu senin misafirler bugünmü gelecekti

evet dilekcim ya aksam ıcın gelceklerdı ama ses seda yok,dun gelıcez dedıler kekimi böreğimi mamlarımı yaptım,sonrada haber ederız dedıler beklıyom öle yaa..

kızlar ben çıkıyorum birazdan pazara gidicem gidip hazırlanayım miyase gelir birazdan görüşürüz

tayinleriniz belli oldumu. hava ve jandarma belli olacak demişlerdi cumagünü topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…