Asker Eşleri

kım gelıcek canım sana ebrucum esınınn is arkadaslarımı hımm hazırlanmıssındır harıl harıl sımdı..:icecream:

kım gelıcek canım sana ebrucum esınınn is arkadaslarımı hımm hazırlanmıssındır harıl harıl sımdı..:icecream:
yok tatlım eşimin burdaki bekarlık arkadasları gelecekler... dogru valla hazırlandım harıl harıl :))
hıı iyi işte stresinden kurtuldun şimdi geleceklermi gelmeyeceklermi derdindeydin kurtuldun en azından
sorma canım ya bıraz dınlenıyım dedım,evı tekrar süpürdüm...:))
hayılırlı ve mutlu akşamlar hatunlarrra.s. laf atmadan çıkmak olmaz hani:)
ıyı aksamlar canım... burda yok öle laf atmadan kacmak :))

selam kızlar nasılsınız bizde pazardan geldik bayabi gezmişiz yemeğimizi yedik oğlumla o şimdi uyuklamaya başladı bende bakayım bakalım biz yokken neler olmuş dedim ama kimseler yok ebrucum sana akşam için kolay gelsin

selam ben burdayım ama kimseler yok bende o yüzden oyundayım eşim nöbetçi ondan bu akşam burdayım şimdi çıkıcam atakanı uyutayım gelirim

iyi canım yeni evinde güle güle otur canım ne var ne yok çalışıyor muydun sen?

sağol şekerim amin...hayır canım kpss mağdurlarındanım ben atanamayanlardan...evdeyim çalışmıyorum , tembelliğe alıştım gibi..

canım bende aynındanım hayırlısı olsun bakalım. iyi geceler canım sana çıkıyorum ben görüşürüz yine :1hug:

saol canımmm ama atlattım artıkk.. :)) sımdı gönderdım mısafırlerımı... guzel bı aksamdı..

Kızlar nerelerdesiniz....

hadi geçmiş olsun canım stres yaptığına deydimi iyi senin adına sevindim güzel geçtiğine

bu akşam pek kimseler yok zaten benden başka bu gece bana ait galiba burası bende oğlanı uyuttum rahatım şimdi yoksa bana rahat vermiyor

hadi geçmiş olsun canım stres yaptığına deydimi iyi senin adına sevindim güzel geçtiğine

saol dilekcimmm... değdi valla,bırının 2 yasında kızı vardı hiç inmedi kucagımdan,birde bıcır bıcır nasıl konusuyordu maasallah... Allahım ıns bızlerde nasip eder,cok değişik oldum ya.. Allahın bize bahşettiği cok kutsal bir olay bir canlı getirmek dünyaya...
Neyse canım cok yorulmusum ben kacıyorum,ıyı geceler canım..
Görüşmek üzere...a.s.

bende uyuttum çoook şükürde uykuda ağlayıp duruyor bizimki bu gece bir yerimi ağrıyo ne gerçi gidiyorum yanına memeyi verince susuyor yawrucum,bu gece gene nöbet tuutturcak galiba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…