Asker Eşleri

bunaldım artık varya çok sıkılıyorum evdeyim sürekli giriyorum bakıyorum sizler yoksunuz başka yerlere takılıyorum
kıza bişey yediremiyorum onu takıyorum kafaya eşlerin doğru düzgün yüzünü göremiyoruz hem erkek hem kadın oldum varya bunaldım o yüzden hiç iyi değilm senağlama

kız hep aynı bizde evdeyiz bir yere çıktığımız yok amaben evde daharahat ediyorum çocukla bir yere gidince yapma etme demekten oturduğumuzu anlamıyorum o yüzden bende bir yerlere çıkmıyorum bir yürüyüşe giderken çıkıyorumo kadar aynı binada arkadaşın varmış onada gitmiyonmu o gelsin eşinin denetlemelerimi var bizimde bu kış öyleydi bıkmıştık ama kafana takmaya kızınla ilgilen zaman geçer evet bu aralar kimseler takılmıyor neden bilmiyorum

ya benim istediğim böyle ev oturmaları falan değil çünkü kızdan rahat edemiyorum ya bilmiyorum çok bunaldım binada kimseye gitmiyorum çok iyiler sağ olsunlar yaşça çok büyükler kafa yapılarımız hiç uymuyor o yüzden pek gitmiyorum

çıkıyorum biraz kipaya falan gidiyorum eeeee yarım saatte bitiyor orası ordan çarşıya iniyorum bişey yok tek başına dolaşıyorum öyle buda bunaltıyor beni

doğrudur bizim burdada aynı bir miyaseyle görüşüyorum başka benimde yok kafa dengi o yüzden bu aralar hiç evimden çıkasım yok o yüzden evdeyim ev kurdu oldum artık

benim görüştüğüm insanlar lojmanda oturuyor biliyorsun lojmanla belkoopun arası çok uzak dolmuşta kız beni çok yoruyor sevmiyor dolmuşu uyuyuveriyor ben yoruluyorum bu sefer çıkmıyorum o yüzden bir yere bilmiyorum içim sıkılıyor daralıyorum

bugün hava kapalı bir iş yapasım yok gidicem yemek yapıcam daha ama hiç canım istemiyor hep yatmak istiyorum ben ilaç kullanıyorum ya akşam beni mahvetti afedersin ama altan üsten her yerden çıktı:roflol: o yüzden bugün hiç keyfim yok

evet arası bayabi uzak bir tane arkadaşın vardı onunla görüşmüyormusun alt katındaydı galiba

sorma kız zayıflayalım derken kendimizi mahveticezher seferinde bırakıcam diyorum gene belki faydası olur diye devam ediyorum sonrada gecetuvaletten çıkamıyorum klava:

bende buraya geldiğimde 70 tim boyuma göre iyiydi şimdi 82 oldum 70 e düşmek istiyorum verebilirsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…