Asker Eşleri

mide problemın mı var canım yoksa,ihmal etme.. Iyı bak kendıne canım... Dün hava cok ıyıydı gene bozdu anlamadım,bir ıyı bir kötü...

evt ya benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok seven bi reflüm var sorma tşr ederimm

evt ya benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok seven bi reflüm var sorma tşr ederimm

ayy reflüü aman canım yediklerine dikkat et,ilac kullanıyorsan atlatma sakın ve mutlaka kontollere gıt canısı... Annemde de yeni cıktı,artık onun sırtına vuruyordu acısı,endoskopi yaptılar reflü cıktı... Dikkat kendıne canım ya

etsemde olmuyoki ya hava değişiyo havam değişiyo hassaslaşmış reflümmmmmmmmmsenağlamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar yine şehit haberleri sabah sabah moralimi bozdu bitmedi tükenmedi bu illetler yakınlarına başsağlığı ailesinede sabırlar diliyorum

merhaba hanımlar bende annemle yiğenim var bende kalıcaklar miyasecim geçmiş olsun canım :1hug:

hergün şehit veriyoruz hergün aillelerin evine kor düşüyor dayanamıyorum duydukça ya ağlaya ağlaya bir hal oldum senağlama
sinirlerim çok bozuldu ya

sorma ya benimde moralim çok bozuk sabah açtığım gibi duydum çok üzüldüm bitsin artık bu terör belası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…