Asker Eşleri

ben sözleneceğim zaman 65 kiloydum bir sözlendim sözümle nişanımın arası bir hafta 6 kilo birden verdim evlendim 49 düştüm

yok nerde benim derlerya su içsem yarıyo bende onlardanım bünyeden galiba göbeğim var onu eritirsen çok iyi olacak orantılı şişmanım kilomu göstermiyorum ama ben yinede rahatsızım bu konuda

ben günde 1 öğün yemek yiyorum oda akşam yemeği haliyle çıkamıyorum fazla yukarı ama kilo almak için zorla kahvaltı falan yaptım biraz abarttım yemeği şimdi iyiyim ama almak yada vermek düşünmüyorum

canım kız durmuyor ben çıkmak zorundayım zaten bugün buranın demirbaşıyım eşim arazide büyük bir ihtimalle 4 gün yoklar ben burdayım yani görüşürz yine çıldırdı benim kız

tamam canım bende çıkıcam gideyim yemeğimi yapayım geç kalmadan sonra görüşürüz kendini fazla üzme herşeyide kafana takma canım

mutlu günler bayanlar,
hawada insanlar gibi ne kadar dengesizleşti bir yağıyor bir güneş açıyor

kızlar ben çıktım yoksa gidemicem akşamada aç kalıcazcokacimcoookeşimde beni yiyecek sonra :roflol:neden yemek yok diyeklava:

amann dilekaycım sen çık sonra eşin bizden bulmasın:))) ben yaptım rahatladım sana kolay gelsinncokacimcoook

ohhh fallaa keyfim yerimde amaa az kaldı kocamın gelmesine benim keyfimde bu kadar oluyor anca)
bugün menüde neler var canım ? ben pirizola,pilav,sehriye çorbası,patates-biber karışık yoğurtlu kızartma birde mevsim salatası yaptım ..oyy sayarken acıktım yahucokacimcoook

hımmm...
yakın menümüz:)))
fırında tavuk(özel soslu),pilav,sebze çorbası,kırmızı biber ve yeşil biber salatası(közlenmiş) yanına da çoban salatası.. Sankim bende acıktım :))) ha birde yogurtlu semız otu(özel siparişi eşimin) baya bişi yapmışım yahu...

ciddenn bya benzer şeyler yapmışız,bende fırında tavuğa bayılırım ama ben tavuğun icini garnitürle dolduruyorum çook leziz oluo bak közlenmş deyince cnm patlıcan közlenmişi istedi şöle yağlı limonlu yarın yapayim bare:) ve hatta veee mangall olcaktı şimdicokacimcoooksırnaşık şey
maşallah sözde 2 kişilik aileleriz ama menümüz zengin,şükürrr

hımmm yemekten konustukca daha cok acıkıyorum :)))
Allah bereket versin eşlerımıze evımıze... Yıne şükredıyorum tabıkı...
Dogru valla,2 kısılıgız ama evdekı koca bebeğimin maasallahı var...Ne olsa yer,hayır demez.. Bir yandan da yemeği seçiyorsa daha zor cunku...
Bütün tavuk koymadım,parcalttım onu ben,bide sosladım tepsıye dızıp attım fırına... Ama garnitürlüyü annem cok guzell yapıyooo(

aynenn zaten dayanamdım atıştırdım birascıkk) falla benim koca bebek çok yemek seçer ama ben sevdiği tarzda yaptığımdan ne var ne yok siler süpürür,küçük bebişte babasına yetişio zaten
neise cnm eşim gelmek üzere sofrayı kurayim mumlarımı yakayim,öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…