Hmm bu akşama yemek var ama yarına ondan yiyelim baya lezzetli bişeye benziyo valla, küçük butların hepsini bulayıp posete koyarım olur heralde, yanınada patatess, evet evet yarınki menü bulundu, sağolasın Şeniz
rıca ederım canım,tabıkı olur posette... yanına patates dısında biber domates mantar..vs tercih sana kalmıs ama ınan cok lezzetlı oluyor...
olmazmı birde tavukları tavuk sosunla hafifçe yağla bir adet soğanda at içine
mantarla domates sulanır gibi geliyo poşette ama yavs, patatese tavuğun yağı eriyipte yapışınca çok süper oluyo kızarıyo gibi, bu akşammı yesem acaba yaa, bugünkü yemekleride yarın yeriz artık kaydirigubbakcemile3
oy oy oyyyy cokacimcoook
oh ne güzel tavuklar pişiyor şimdiden bayılırım bende tavuk yemeklerine etle hiç aram yok yemesem aklıma bile gelmez ama etli dönere hayır demiyorum ona dayanamam hiç cokacimcoook
gel yapem ablacım sana...oh ne güzel tavuklar pişiyor şimdiden bayılırım bende tavuk yemeklerine etle hiç aram yok yemesem aklıma bile gelmez ama etli dönere hayır demiyorum ona dayanamam hiç cokacimcoook
Cnm valla ben etide tavuguda çok severim, ama eşim eti köfte fln ancak öyle yer, askeri okuldayken yemeklerde haşlama löp et koymuşlar hep oda tiksinmiş, şimdi severek yemiyo maalesef,kandıra kandıra yediriyorum kaydirigubbakcemile3
gel yapem ablacım sana...
ayy yazık eşine...
senın ne kadar vaktın kaldı bu arada canısı
selam kızlar nasılsınız geldim kimseler yok :sm_confused:senağlama
merhaba kızlar uzun zamn oldu buraya yazmayalı belki
bugün biraz içim sızladı sizlerle paylaşmak istediim
bilenler bilir bnde asker eşiydim yazın resmi olarak boşandık(tabii bn bu durum için asla üzülmüyorum)
diyarbakırdaydık bugün tayinleri açıklanmış bandırma çıkmış
bide kalkmış bana bunu tlf da sölüyor
işte istedği yermiş işte sahil yeriymiş(kız felan tavlıcak herhalde aklısıra)
bn o kadar kendisnn ve diyarbakırın kahrını çekeyiim
o şimdi ise zevki sefasını sürsüün
ne yalan söleyiim içim cız etti
diğer arkadaşlarımnda tayinini felan duyunca biri yalovaya biri bnm istediğim yer kayseriye çıkmış
herşeyin hayırlısı diyorum
çok çektiim bn ama ALLAH havale ettim
selam nasılsın
ben de geldim temizlik yaptım yoruldum azcık -tatlicadiarzu-
merhaba kızlar uzun zamn oldu buraya yazmayalı belki
bugün biraz içim sızladı sizlerle paylaşmak istediim
bilenler bilir bnde asker eşiydim yazın resmi olarak boşandık(tabii bn bu durum için asla üzülmüyorum)
diyarbakırdaydık bugün tayinleri açıklanmış bandırma çıkmış
bide kalkmış bana bunu tlf da sölüyor
işte istedği yermiş işte sahil yeriymiş(kız felan tavlıcak herhalde aklısıra)
bn o kadar kendisnn ve diyarbakırın kahrını çekeyiim
o şimdi ise zevki sefasını sürsüün
ne yalan söleyiim içim cız etti
diğer arkadaşlarımnda tayinini felan duyunca biri yalovaya biri bnm istediğim yer kayseriye çıkmış
herşeyin hayırlısı diyorum
çok çektiim bn ama ALLAH havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?