Asker Eşleri

bendede o dert var çok kabarıyor o yüzden bende uzatmaya karar verdim artık ben genelde katlı kestiriyorum fazla kabarmasın diye ama yinede kabarıyor saç gür olunca

rıca ederım canım,tabıkı olur posette... yanına patates dısında biber domates mantar..vs tercih sana kalmıs ama ınan cok lezzetlı oluyor...

rıca ederım canım,tabıkı olur posette... yanına patates dısında biber domates mantar..vs tercih sana kalmıs ama ınan cok lezzetlı oluyor...

mantarla domates sulanır gibi geliyo poşette ama yavs, patatese tavuğun yağı eriyipte yapışınca çok süper oluyo kızarıyo gibi, bu akşammı yesem acaba yaa, bugünkü yemekleride yarın yeriz artık
kaydirigubbakcemile3
olmazmı birde tavukları tavuk sosunla hafifçe yağla bir adet soğanda at içine

oy oy oyyyy cokacimcoook

sen bir dene sulanırsa koymazsın bı dahakıne canım

oh ne güzel tavuklar pişiyor şimdiden bayılırım bende tavuk yemeklerine etle hiç aram yok yemesem aklıma bile gelmez ama etli dönere hayır demiyorum ona dayanamam hiç cokacimcoook

oh ne güzel tavuklar pişiyor şimdiden bayılırım bende tavuk yemeklerine etle hiç aram yok yemesem aklıma bile gelmez ama etli dönere hayır demiyorum ona dayanamam hiç cokacimcoook

Cnm valla ben etide tavuguda çok severim, ama eşim eti köfte fln ancak öyle yer, askeri okuldayken yemeklerde haşlama löp et koymuşlar hep oda tiksinmiş, şimdi severek yemiyo maalesef,kandıra kandıra yediriyorum kaydirigubbakcemile3

gel yapem ablacım sana...

ayy yazık eşine...
senın ne kadar vaktın kaldı bu arada canısı

merhaba kızlar uzun zamn oldu buraya yazmayalı belki
bugün biraz içim sızladı sizlerle paylaşmak istediim
bilenler bilir bnde asker eşiydim yazın resmi olarak boşandık(tabii bn bu durum için asla üzülmüyorum)
diyarbakırdaydık bugün tayinleri açıklanmış bandırma çıkmış
bide kalkmış bana bunu tlf da sölüyor
işte istedği yermiş işte sahil yeriymiş(kız felan tavlıcak herhalde aklısıra)
bn o kadar kendisnn ve diyarbakırın kahrını çekeyiim
o şimdi ise zevki sefasını sürsüün
ne yalan söleyiim içim cız etti
diğer arkadaşlarımnda tayinini felan duyunca biri yalovaya biri bnm istediğim yer kayseriye çıkmış
herşeyin hayırlısı diyorum
çok çektiim bn ama ALLAH havale ettim

canım hala tel de görüşüyor musunuz? çocuk falan da yoksa nispet yapar gibi niye aramış ayıp etmiş walla boşver sen en iyisini yapıyosun ALLAH'a havale et

kızlar ne o ya yemekler havada uçuşuyoo ........ cokacimcoook

yeni anne sana da RAbbim yardımcı olacaktır heyecanlanman çok normal ,darısı biz yeni eflenenlerin başunaaaaaaa sositososito

selam nasılsın

ıyilik cnm, sen nasılsın

ben de geldim temizlik yaptım yoruldum azcık -tatlicadiarzu-

Eline sağlık şekerim, miss gibi olmuştur şimdi

Cnm çocuk içinmi görüşüyorsunuz, çocuk yoksa görüşme derim, yoksa niye ayrıldınız ayrılmayıp hep görüşürdünüz dimi ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…