Asker Eşleri

iyiym elmascım sen nasılsın moralin nasıls biraz daha iyidir nşallah herşeyi kafana takma boş ver ben öyle yapmaya çalışıyorum taka taka kafamda beyazlarım çoğaldı artık

hava çok güzel bende makineye çamaşır attım onları bekliyorum hava kapalıydı biraz birikmişti şimdi yıkanıyorlar bir akine daha var ama onlarıda yarın güzel olursa atarım

arkadaşla çarşıda buluşacağız haber bekliyorum ben inmek için hava güzel bugün eczane dolaşacağız arkadaşıma bu aya aşılama yapacaklar ilacı bulamıyoruz ilaç arayacağız öyle sonrada gezeceğiz

iyiym elmascım sen nasılsın moralin nasıls biraz daha iyidir nşallah herşeyi kafana takma boş ver ben öyle yapmaya çalışıyorum taka taka kafamda beyazlarım çoğaldı artık

iyiym canım biraz bugün ya ben çok fazla ince düşünüyorum ince düşündüğüm için herşeyi kafama takıyorum yapamıyorum ya senağlama

bende öyleyım canım,bugün cok daraldım aslında ögleden sonra dısarımı cıksam dıyorum...

benimde canım sıkılıyor ama bizim burda gezebilecek fazla yer yok bir sahil kenarı var oraya çocukla gitmek ne mümkün hep denize taş atacakmış yani anlıcanız denizin dibinde oturacaz bir yere gitmicez öyle istiyor bir kavga eve geliyoruz o yüzden pek gitmek istemiyorum

hoş geldin alam sefalar getirdinna.s.a.s.nn

hoşgördük canısı kaydirigubbakcemile3

hosgeldınn ablacımmm... dinlen bol bol,hıc yorma kendını yavas yavas yap...

gunaydınnn canımmm

günaydınnnn mıyasecımm

hobulduk canım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar kızlar bizde bugün geç kalktık ancak işimi bitirdim bu arada ablam hoşgeldin

hoşbulduk fıstık kaydirigubbakcemile3

lafı bile olmaz canım... bunun buradayız hepımız,baska kıme sıkıntılaımızı rahatlıkla dıle getırebılecegız...

canım benim sağol burda kimseyle pek paylaşmıyorum sıkıntımı çünkü sonra dönüp dolaşıp sana geliyor laf o yüzden pek anlatmıyorum burada sanki yüz yüze konuşmuş gibi rahatlıyorum

işiniz çok zor çünkü çok ezcane var koca gün gezersiniz artık hemde değişik olur

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir şimdi beni bulmasın pc başında gideyim yemeğimi hazırlayayım sonra görüşürüz canlarım

canım benim sağol burda kimseyle pek paylaşmıyorum sıkıntımı çünkü sonra dönüp dolaşıp sana geliyor laf o yüzden pek anlatmıyorum burada sanki yüz yüze konuşmuş gibi rahatlıyorum

evet canım,maalesef yakın cevre öyle oluyor... Ama burada desarj olabılırsın ıstedıgın zaman.. herseyı takma kafana bak hemen hastalanıyormussun,bebişine eşine ve kendıne bak sen...

kızlaar naber günaydın ben geç kalktım bugün kahvaltımı yaptı buraya damladım birzadan çıkarım işim var azucuk eşimde bugün bi kaç saat geç gelecekmiş dünkü şehitlerimizden uzman çavuşun bugün ikindi de kalkacakmış cenazesi ona katılacaklar bütün şehit ailelerinin başı sağolsun... ablacım gelmiş hoş gelmiş a.s.

Kızlar merhaba,
Nasılsınız bakalım, biz 36 hafta 3 günlük olduk bugün, pzt günü dr a gittik artık bebiş doğsada bi problem olacağını zannetmiyorum ama sen yinede genelde yat ayakta kalma dedi, hayırlısı bakalım, hastane çantamız kapının yanında duruyor , bebeğin suyu yada nişan gelirse, yada 5 dk da bir sancı olursa hemen hastaneye gidecekmişiz doğuma alacaklarmış, ayy çok az kaldı kızlar ya heyecan yaptım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş., zaten doğum sırasındada hep böyle dua edicem,zaten hastaneye gitmeden önce foruma girip yazarım size doğuma gidiyom diye, en çok 3.5 haftam var, hayırlısı bakalım
Kilolardan konuşmuşsunuz, kızlar bende şiştim, e olsun o kadar 3 aydır yatıyom ama dimi, onden göbek arkadan popo komik bişi olmuşum, doğumdan sonra bide zayıflama topiki açıp diyet yaparız artık
Bu arada dünkü şehit haberlerine çok üzüldüm, ateş düştüğü yeri yakıyor işte, sanırım bi 10 sene önceydi eniştemin kardeşide doğuda şehit olmuştu pkk kursunuyla, Rabbim kimseye yaşatmasın, inş. bunlar son olur

Evet cnm, eşler sürekli yanımızda olamıyo maalesef görev icabı,artık emekli olunca rahatlıcas sanırım, ama bu bizi dahada güçlü yapıyor bence, insan kendi ayaklarının üstüne dahada kuvvetli basıyor

Bende çok severim fırında tavuğu, ama ben fırın poşetinde yapıyorum cnm, sen sosuna ne katıyosun

yeni_anne;6625716 [COLOR="Magenta" .!.:

Bende çok severim fırında tavuğu, ama ben fırın poşetinde yapıyorum cnm, sen sosuna ne katıyosun
[/COLOR]

tavugun mıktarına göre sogan sarımsak rendelıyorum,1 tatlı kasıgından bıraz fazla salca eklıyorum renk versin diye,karabiber,pul biber ılave edıyorum.. cok lezzetlı oluyor canım.. Ay hamişsinde şimdi konustugumuz seylere bak :)))

arkadaşlar ya akıl veri saçlarımı kestirmek istiyorum nasıl kestirsen bira gür saçlarım çok uzun bakamıyorum açtığım zaman kızda rahat vermiyor yoluyor hemen nası kestirsem ya modellere bakıyorum uzun saçlar dikkatimi çekiyor ama eşimde istiyor kestirmemi kafam karıştı :uhm:
nasıl kestirsem offfff yaaaaa-tatlicadiarzu-

Hmm bu akşama yemek var ama yarına ondan yiyelim baya lezzetli bişeye benziyo valla, küçük butların hepsini bulayıp posete koyarım olur heralde, yanınada patatess, evet evet yarınki menü bulundu, sağolasın
Şeniz

Cnm gürse kestirme bence kabarıp kalır hep fön ister,uğraşırsın, uzun saçı en azından toplarsın derdi biter, yada kabarmayacak bi model sor kuaföre o yönlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…