nasıl olsun hep aynı işte bir değişiklik yok
ebrucum iyiyim sen nasılsın
hava çok güzel bende makineye çamaşır attım onları bekliyorum hava kapalıydı biraz birikmişti şimdi yıkanıyorlar bir akine daha var ama onlarıda yarın güzel olursa atarım
günaydın ebrucum nasılsın diğer sayfadaki düşüncelerin için teşekkürler canım çok bunaldım anlatamam
iyiym elmascım sen nasılsın moralin nasıls biraz daha iyidir nşallah herşeyi kafana takma boş ver ben öyle yapmaya çalışıyorum taka taka kafamda beyazlarım çoğaldı artık
bende öyleyım canım,bugün cok daraldım aslında ögleden sonra dısarımı cıksam dıyorum...
hoş geldin alam sefalar getirdinna.s.a.s.nn
hosgeldınn ablacımmm... dinlen bol bol,hıc yorma kendını yavas yavas yap...
gunaydınnn canımmm
günaydınnnn mıyasecımm
günaydınlar kızlar bizde bugün geç kalktık ancak işimi bitirdim bu arada ablam hoşgeldin
lafı bile olmaz canım... bunun buradayız hepımız,baska kıme sıkıntılaımızı rahatlıkla dıle getırebılecegız...
arkadaşla çarşıda buluşacağız haber bekliyorum ben inmek için hava güzel bugün eczane dolaşacağız arkadaşıma bu aya aşılama yapacaklar ilacı bulamıyoruz ilaç arayacağız öyle sonrada gezeceğiz
işiniz çok zor çünkü çok ezcane var koca gün gezersiniz artık hemde değişik olur
kızlar ben çıkıyorum eşim gelir şimdi beni bulmasın pc başında gideyim yemeğimi hazırlayayım sonra görüşürüz canlarım
canım benim sağol burda kimseyle pek paylaşmıyorum sıkıntımı çünkü sonra dönüp dolaşıp sana geliyor laf o yüzden pek anlatmıyorum burada sanki yüz yüze konuşmuş gibi rahatlıyorum
bunaldım artık varya çok sıkılıyorum evdeyim sürekli giriyorum bakıyorum sizler yoksunuz başka yerlere takılıyorum
kıza bişey yediremiyorum onu takıyorum kafaya eşlerin doğru düzgün yüzünü göremiyoruz hem erkek hem kadın oldum varya bunaldım o yüzden hiç iyi değilm senağlama
hımmm...
yakın menümüz:)))
fırında tavuk(özel soslu),pilav,sebze çorbası,kırmızı biber ve yeşil biber salatası(közlenmiş) yanına da çoban salatası.. Sankim bende acıktım :))) ha birde yogurtlu semız otu(özel siparişi eşimin) baya bişi yapmışım yahu...
yeni_anne;6625716 [COLOR="Magenta" .!.:
Bende çok severim fırında tavuğu, ama ben fırın poşetinde yapıyorum cnm, sen sosuna ne katıyosun[/COLOR]
tavugun mıktarına göre sogan sarımsak rendelıyorum,1 tatlı kasıgından bıraz fazla salca eklıyorum renk versin diye,karabiber,pul biber ılave edıyorum.. cok lezzetlı oluyor canım.. Ay hamişsinde şimdi konustugumuz seylere bak :)))
arkadaşlar ya akıl veri saçlarımı kestirmek istiyorum nasıl kestirsen bira gür saçlarım çok uzun bakamıyorum açtığım zaman kızda rahat vermiyor yoluyor hemen nası kestirsem ya modellere bakıyorum uzun saçlar dikkatimi çekiyor ama eşimde istiyor kestirmemi kafam karıştı :uhm:
nasıl kestirsem offfff yaaaaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?