Asker Eşleri

kızlar ne o ya yemekler havada uçuşuyoo ........ cokacimcoook

yeni anne sana da RAbbim yardımcı olacaktır heyecanlanman çok normal ,darısı biz yeni eflenenlerin başunaaaaaaa sositososito

Amiiiiin cnm inş, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Canımcım takma kafana böyle şeyler :1hug: herşey geride kaldı artık sen kızınla huzurlusun ya gerisi hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3

Ozebus hemen istiyom tavuktan acil olaraktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis cokacimcoook
hemen gönderiom ablacımmmm,cokacimcoook
Canım benim... En güzelini yaparsın,Allaha havale et.. Sen kızına prensesine bak yeter ki gerisi vız gelir...
kızlar ne o ya yemekler havada uçuşuyoo ........ cokacimcoook
gel kuşum beraber yıyelımmcokacimcoook

anneciim de balık yapmış gelin dedi ,kocişimi bekliyorum ,artık yakınız ya oraya gideceğiz :)) hadi siz de gelin yiyelim :...
delikafadulden yarın gelirim artık ebruucum

allah emi melis ben de balık resmini görünce bu ne dedim afiyet olsun canımcım

canım hala tel de görüşüyor musunuz? çocuk falan da yoksa nispet yapar gibi niye aramış ayıp etmiş walla boşver sen en iyisini yapıyosun ALLAH'a havale et
yok cnm şu kızım olmassa bn ona pis tırnağımn ucunu yine vermem de ah cnm bnm çocuk var işte

Canımcım takma kafana böyle şeyler :1hug: herşey geride kaldı artık sen kızınla huzurlusun ya gerisi hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3
saol ablam zaten takmamıyıda öğrendiik zamn herşeyi öğrettiği gibi
hemen gönderiom ablacımmmm,cokacimcoook

Canım benim... En güzelini yaparsın,Allaha havale et.. Sen kızına prensesine bak yeter ki gerisi vız gelir...

ettim cnm ettim
allahım yukarda
ama bn şimdi yapayalnız hayat mücadelesi veriyorum o ise zevkinde sefasında ne kadar da olsa dokunuyorr

ıyı aksamlar kızlarrr nasılsınızzz bugun gunum vardıı cok guzel gectı :))

anca eve geldık oglumla sımdıde babmız yemege goturecek opuyorum sekerler gelınce ugrarım

amin..bebeğinin cinsiyeti ne canım ,ben bilmiyorum isim falan bellidir heralde :?

canınız çekmesin diyee hamiş var ya.... :CüvCüv:

a.s. Cnm bebiş erkek, adıda kağan, ellerinden öper :)))
ıyı aksamlar kızlarrr nasılsınızzz bugun gunum vardıı cok guzel gectı :))

anca eve geldık oglumla sımdıde babmız yemege goturecek opuyorum sekerler gelınce ugrarım

güzel bi gün olmuş cnm, ne mutlu sana
mutlu geceler deyipp kaçıyorummm:)))
Sanada iyi geceler cnma.s.

ben geldim hanımlar eşim arazideydi geliyormuş bugün yemek falan yaptım hazırlandım eşimi bekliyorum anlarsınız ya :jeyyar:
:uhm: :roflol::roflol:

ıyı geceler hanımlarr... bızde eşimle gezdik bugün,cok sıkılmıstım evde... sımdı yeni girdik eve size bı ıyı geceler dıyeyım dedım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…